Felelős cégként állj ki a járvány megfékezése mellett!

Megmutatjuk milyen lépésekkel alkalmazkodhatsz leginkább a kialakult egészségügyi és gazdasági helyzethez! 

A cégek felelőssége

A Te cégednek is fontos szerepe van abban, hogy a vírus terjedését lassítani, gazdasági hatásait pedig globális szinten minimalizálni tudjuk. Most itt az alkalom, hogy a nehéz időkben is tegyél céged és családod jövőjéért! Lépj a közös ügy érdekében: tedd biztonságosabbá munkahelyed, védd meg a munkatársaid és családod egészségét!

Mi történt a cégünkkel?

A Kormány elsőként korlátozta a rendezvények szervezését, így a járvány hatásai cégünknél azonnal érezhetőek voltak. Sajnos, a céges csapatépítéseknek egy rövid időre búcsút kell mondanunk. 

Nagyon nehéz két hét áll mögöttünk, de maximálisan próbáltunk adaptálódni a hirtelen jött új helyzethez. Magas higiéniai protokollt és óvintézkedéseket vezettünk be, ami elérte a HR, pénzügy, marketing és termékfejlesztés területét… 

 

Mit tehetek a cégem megmentése érdekében?

A hazai nagyvállalatok általában rendelkeznek egy pandémiás tervvel, amely összefoglalja a legfontosabb intézkedéseket a veszteségek minimalizálása érdekében. Ugyanakkor a közép- és kisvállalkozásokat teljesen váratlanul érte a járványügyi helyzet és a központi intézkedések. 

Tudjuk, hogy például egy kríziskommunikációs szakembert, vagy egy pénzügyi szakértő bevonását nem minden cég engedheti meg magának.  Ebben a helyzetben már nincs lehetőség arra, hogy hónapok munkájával egy teljes pandémiás stratégiát állítsanak fel.

A Temlab Válságstábja által kidolgozott Járványügyi Cselekvési Tudástárat most számodra is elérhetővé tesszük. 

Mi hozzáértő szakemberekkel és termékfejlesztőkkel dolgoztunk együtt ezen a projekten de tudjunk, hogy ez nem minden vállalkozás kiváltsága.

A megelőzés a kulcs

Az egyik leggyakoribb módja a vírus terjedésének az, ha valaki az arcához (szem, száj, orr) nyúl illetve nem mos megfelelő gyakorisággal kezet.

– ,,Ne piszkáld az arcod! – Fertőtleníts gyakran! – Alaposan mosd meg a kezed! -Tarts távolságot!”

Ezek nem nagy kérések, mégis csak lassan vésődik be az emberek tudatába, hiszen szinte ösztönössé vált szokásainkon kell változtatnunk, vagy éppen újakat bevezetnünk. 

Mivel a vírus sokkal hatékonyabban terjed az influenzánál, ezért elkezdtünk gondolkozni azon, hogy hogyan segíthetnénk azokon, akiknek a munkája nem engedi meg az önkéntes karantént, vagy a home office munkavégzést. Mit tehetünk azért, hogy megóvjuk munkatársainkat a vírus okozta megbetegedéstől? 

Küldetésünk

A Teamlab-nél a munka és az ötletelés most sem állt meg. Szeretnénk, hogy a hazai cégek kellő felkészültséggel és a munkavállalóik megfelelő védelmével a lehető legtovább tudják fenntartani az üzletfolytonosságot.  Ennek érdekében csapatunk termékfejlesztésbe kezdett.

A munkánk eredményeként a Teamlab felállított Válságstábja a leghozzáértőbb szakemberek bevonásával – marketing vezető, munkajogi, kríziskommunikációs, pénzügyi, illetve egészségügyi szakember –  folyamatosan aktualizált, bővülő tudástárat hozott létre, azzal a céllal, hogy a vállalkozásokat segítse a járvány okozta rendkívüli helyzethez való könnyebb alkalmazkodásban. 

A cselekvési tervet, egy járványmegelőzési prevenciós matrica csomaggal egészítettük ki, amellyel szeretnénk felhívni a figyelmet a legjelentősebb óvintézkedések betartására.

Bízunk abban, hogy józan döntésekkel, az időben bevetett intézkedésekkel, és a megelőzést promotáló termékeinkkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy céged átvészelje az elkövetkezendő időszakot.

Vírusprevenciós megoldásaink

Prevenciós Matricacsomag

Ne nyúlj az arcodhoz! Tarts távolságot! Használj saját evőeszközt! Munkatársainkat, betérő ügyfeleinket emlékeztethetjük a WHO által javasolt általános személyi higiéniai előírások betartásának fontosságára

Ösztönösen nyúlunk az arcunkhoz, hajunkhoz, szemüvegünkhöz. Megszokásból vesszük ki a céges evőeszközt a fiókból. Zsigerből nyújtjuk a kezünk üdvözléskor. Amennyiben azonban a matricáinkat a munkahelyen frekventált helyekre, gócpontokba és gyakran érintett felületekre helyezed, emlékeztetheted kollégáid a fentiek betartására.

 • Egy csomag tartalma: 30 db matrica
 • 9 különböző, 10 cm átmérőjű színes matrica
 • Segédlet a hatékony elhelyezés érdekében
 • Egyedi matricacsomag összeállítását vállaljuk nagyobb megrendelésszám esetén

Ár: 4.990 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás.  

Online Járványügyi Cselekvési Tudástár Cégek Számára

A folyamatosan bővülő, aktualizált online tananyagunkban a javasolt járványvédelmi intézkedéseket egy helyre gyűjtöttük. Strukturálva szeretnénk átadni mindazon hazai kis- és nagyvállalkozások számára, akik egy azonnal alkalmazható tervet szeretnének maguk előtt látni a pánikhelyzet elkerülése, illetve az üzletfolytonosság fenntartásának érdekében.

 9 lecke, különféle témakörökben

 • Kezdeti tervezés: koordinátor kijelölése, válságstáb felállítása és feladatkiosztás
 • Higiéniai eljárások, prevenciós protokoll 

 • Munkaügyi intézkedések

 • Felkészülés a home office helyzetre

 • A Home office és szabadságolások jogi kérdései

 • Gazdasági Intézkedések, pénzügyi tervezés 

 • Beszerzés

 • Marketing felkészülés

 • Kríziskommunikációs terv 

Ár: 19.990 Ft + ÁFA

Komplett Céges Járványügyi Prevenciós Csomag

Folyamatosan bővülő, aktualizált online Járványügyi Cselekvési Tudástár Cégek Számára + 2 db Prevenciós Matrica Csomag (60 db matrica).

Ár: 22.990 Ft + ÁFA

24.980 Ft + ÁFA helyett

Megrendelés folyamata

 1. Válaszd ki azt a terméket, amely a leginkább segítségedre lehet a céged és munkatársaid számára.
 2. A Rendelési Űrlapon vidd fel a rendelni kívánt mennyiséget. Az online tudástárból elegendő 1-et megadni.
 3. Töltsd ki figyelmesen a számlázási és postázási adatokat.
 4. A megrendelés elküldése után kapsz egy automatikus e-mailt egy díjbekérővel.
 5. A megrendelés kiegyenlítése banki átutalással történik.
 6. Az utalás beérkezése után elküldjük a végszámlát, valamint a belépési adatokat az Online Cselekvési Tudástárhoz. Továbbá az utalás után adjuk fel a matricacsomagot is.
 7. A végszámla és a termék feladása legkésőbb az átutalás beérkezésétől számított 1 munkanapon belül megtörténik.

Gyakori Kérdések

 

Hogyan történik a fizetés?

A fizetés minden esetben banki átutalással történik. A fizetési információkat a megrendelést követően automatikusan e-mailben küldjük.

Hogyan kapom meg az online tudástárat?

Az online tudástárhoz szükséges belépési adatokat a díjbekérő kiegyenlítését követően elküldjük e-mailben.

Mikorra érkezik meg a matrica csomag?

A prevenceiós matricacsomag megérkezése a csomagszállítótól függ, körülbelül 2-4 munkanapot vehet igénybe.

Lehet bankkártyával fizetni?

A bankártyás fizetésre egyenlőre nincs lehetőség, viszont folyamatosan dolgozunk a rendszer működésének a javításán és gyorsításán.

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
 • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
 • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }