Irodai Térelválasztó Plexi Fúrásmentes Rögzítéssel

Tegyen Ön is a közös ügy érdekében: védje a kollégáit a vírustól, teremtsem biztonságos, nyugalmas munkakörnyezetet és kerülje el a lehetséges járványügyi zárlatot!

Termékünk

Modern térelválasztás az üzletfolytonosság fenntartásának érdekében

Nincs fúrás, nincs ragasztás, csak hatékony védelem

Miért fontos az irodában a fizikai térelválasztás?

Amennyiben felüti a fejét a munkahelyen a vírus, az rengeteg macerával járhat Önnek és az ott dolgozóknak egyaránt. Pozitív teszt esetén az illetékes hatóság kontakt kutatást rendelhet el, amely akár csoportos hatósági karanténnal végződhet. Ez nem csupán kellemetlen, de a munkavégzést és az ügyfélfogadást is akadályozza.

Az alapvető higiénés intézkedések, a maszkhasználat és a távolságtartás betartása mellett Ön a munkahelyén Irodai Térelválasztóval teheti a legtöbbet a kollégák védelmének érdekében.

Véd a megfertőződéstől, biztonságos környezetet, nyugalmat teremt

Az irodai térelválasztó plexi bizonyítottan véd a kilégzéssel levegőbe kerülő kórokozókkal szemben. A kollégák számára nyugalmas munkakörnyezetet teremt , átlátszóságának köszönhetően pedig a közérzetet és a kommmunikácó minőségét sem rontja.

Egyedülálló, fúrás és ragasztás mentes rögzítés

Az egyedi, saját fejlesztésű INOX rögzítőelemnek köszönhetően gyorsan, fúrás és ragasztás mentesen rögzíthető, így nem keletkezik kár a bútorzatban.

Az irodaházak és irodák legjobb ár-érték arányú biztosítása

A legtöbb térelválasztó megoldáshoz képest a plexivel jóval kedvezőbb áron szerelheti fel az irodát.

Gyors gyártás és szállítás

A megrendelést követő 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, a kért terméket darabszámtól függően 3-4 napon belül gyártjuk le és a szállítás is maximum ennyi időt vesz igénybe.

Saját tervezés

Fúrás és ragasztás mentes technológia

A saját fejlesztésű INOX rögzítőtalpainknak köszönhetően a térelválasztó percek alatt felszerelhető. Rendkívül stabil, mégsem igényel ragasztást vagy fúrást, így nem tesz kárt a bútorzatban sem.

Mobilis, könnyű kialakítású, egyszerűen összeszerelhető.

A puha bevonat a talpakon védi az irodai bútort a sérüléstől.

Bármilyen asztalvágásra és méretre felhelyezhető.

Az esztétikus, INOX anyagú talp felár nélkül egyedi színben is rendelhető.

Stabil, nem tud eldőlni lökés vagy huzat esetén sem.

Nem csak az irodába

Tegye biztonságosabbá a vállalati menzát is!

A zsúfolt, forgalmas vállalati menzák kiváló táptalajt biztosítanak a vírus terjedésének, főleg, hogy étkezés közben a maszkhasználat sem lehetséges. Mi azonban hiszünk abban, hogy az ebédszünetet a körülményekhez mérten biztonságossá teheti fizikai térelválasztással.

Rövid átfutás: azonnal reagálunk, egyedi tervekkel!

A helyzet fokozottságára való tekintettel megkeresésére legkésőbb 1 munkanapon belül reagálunk. Megrendelés esetén pedig gyors átfutással gyártunk és szállítunk (igény esetén összeszerelünk) országszerte.

Plexi térelválasztó

A víztiszta Plexi előnyei

Kiváló ár-érték arány

A víztiszta plexi ár-érték arányban az egyik legjobb a legtöbb piacon található térelválasztó megoldások közül.

Áttetsző anyag

Az víztiszta plexin átszűrődik a fény, így fényes marad az iroda és a kollégák közérzetét sem rontja.

Higiénikus, könnyen tisztítható

A plexi szennyeződése esetén könnyen, karcolódás nélkül tisztítható szappanos vízzel, mikroszálas törlőkendővel.

Kis helyigény

Amennyiben lecsillapodik a helyzet és már nem lesz rá szükség, kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen tárolható.

Referenciák

5 hónap alatt több, mint 5000 db értékesített plexi

Kiszállított plexifal

Magyarországi településen

Hónap alatt

Az elmúlt időszakban már több, mint 5.000 db leheletvédő plexit kézbesítettünk megrendelőink részére. Vásárlóink között a szolgáltatói, kereskedelmi és az állami szektor legkülönbözőbb résztvevői szerepelnek, akik nem csak munkatársaik, de ügyfeleik, vásárlóik egészségének megőrzésére is egyaránt törekednek.

 

Gyors gyártás és szállítás

A megrendelést követő 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, a kért terméket darabszámtól függően 4-5 napon belül gyártjuk le és a szállítás is maximum ennyi időt vesz igénybe.

Fúrás és ragasztás mentes technológia

Az egyedi, saját fejlesztésű INOX rögzítőelemnek köszönhetően gyorsan, fúrás és ragasztás mentesen rögzíthető, így nem keletkezik kár a bútorzatban.

Megnövekedett a plexik iránti érdeklődés Magyarországon!

Fontos, hogy tényszerűen közöljük: a jelenlegi helyzet miatt olyan szinten megugrott a magyarországi és európai plexi forgalom, hogy komoly logisztikai kihívás az alapanyagok beszerzése. Jelenleg van elérhető plexifal raktárkészletünk!

Kérje egyedi árajánlatunkat és mi 1 munkanapon belül válaszolunk!

Ajánlatkérés folyamata

  1. Legyen kedves figyelmesen kitölteni a megrendelő űrlapot, amelyen a legszükségesebb adatokat kérjük csupán be.
  2. Az űrlap kitöltését követő legkésőbb 1 munkanapon belül megpróbáljuk felvenni Önnel a kapcsolatot.
  3. Árajánlatot a pontos rendelési szám és méretek tudatában tudunk adni. Ennek felmérésében kollégánk áll a rendelkezésére az űrlap kitöltését követően. 

Gyakori Kérdések

 

Hogyan történik a fizetés?

A fizetés banki átutalással, vagy utánvétes fizetéssel történik.

Miért nincs ár feltüntetve?

Az árat a rendelkezésre álló pontos adatok után tudjuk megírni (méret, darabszám, egyedi igények), ezeket az űrlap beérkezését követően kollégánk felméri és 1 munkanapon belül megküldi. Az ajánlatkérő űrlap kitöltése semmilyen elköteleződéssel nem jár cégünk felé.

Mennyi idő a szállítás?

A szállítás ideje függ a legyártandó darabszámtól és a szállítás helyszínétül. Kisebb számú megrendelés esetén igyekszünk 1 héten belül igyekszünk legyártani és kiszállítani a termékeket, nagy számú megrendelés esetén azonban ez akár két hét is lehet.

Kötünk szerződést?

Minden esetben kötünk szerződést a megrendelőinkkel.

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!