Házhozszállítás 3-5 munkanapon belül!

Kétoldalú dupla fóliaréteg a karcmentes szállítás érdekében.

q

4 mm vastag plexilap

Stabil, fúrásmentes rögzítés a prémium hatású INOX talpaknak köszönhetően.

Biztonságos fizetés utánvéttel, banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel

Válassza az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot!

Szorítós Leheletvédő Plexi

A szorítós leheletvédő plexi a biztonságos munkavégzésért. Bizonyítottan felfogja a kilégzéssel levegőbe jutó kórokozókat és nyugalmas környezetet teremt anélkül, hogy a közérzetre vagy kommunikációra rossz hatással lenne. Egyedülálló fúrás- és ragasztásmentes megoldás számos variációban, gyors gyártással és szállítással országszerte.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a gyártás és szállítás 7-9 munkanapot is igénybe vehet!

16.990 Ft21.990 Ft + ÁFA

Fontos információk

A rendeléshez kérjük add meg a plexi méretét, valamint a rögzítés módját. Min. 5 db plexi rendelése esetén kedvezményt biztosítunk, ehhez kérjük kérd egyedi ajánlatunkat ide kattintva! Egyedi méretezésre is van lehetőség, ehhez szintén egyedi ajánlatkérés szükséges.

Fontos információk

A rendeléshez kérjük add meg a plexi, valamint a kiadónyílás méretét. Min. 5 db plexi rendelése esetén kedvezményt biztosítunk, ehhez kérjük kérd egyedi ajánlatunkat ide kattintva! Egyedi méretezésre is van lehetőség, ehhez szintén egyedi ajánlatkérés szükséges.

Express Házhozszállítás akár 2 munkanapon belül!

Kétoldalú dupla fóliaréteg a karcmentes szállítás érdekében.

q

4 mm vastag plexilap

Stabil, mobil, fúrásmentes rögzítés a prémium hatású INOX talpaknak köszönhetően.

Biztonságos fizetés utánvéttel, banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel

Válassza az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot!

Megnövekedett a plexik iránti érdeklődés Magyarországon!

Fontos, hogy tényszerűen közöljük: a jelenlegi helyzet miatt olyan szinten megugrott a magyarországi és európai plexi forgalom, hogy komoly logisztikai kihívás az alapanyagok beszerzése. Jelenleg van elérhető plexifal raktárkészletünk, de elképzelhető, hogy hosszabb átfutással tudjuk csak teljesíteni az egyedi megrendeléseket.

Szorítós Leheletvédő Plexi

Részletes leírás

Kinek ajánlott a Szorítós Leheletvédő Plexi?

A szorítós rögzítéssel ellátott plexi védőfalaink bankok, gyógyszertárak, dohányboltok, élelmiszerüzletek, irodaházak, klinikák, menzák stb. számára egyaránt ideális választás. Ajánljuk mindazok részére, akiknek kiemelten fontos a munkatársak és az ügyfelek védelme, biztonsága. A rögzítés egyedi igényeihez igazodva, bármilyen felületű és formájú pultra és asztalra könnyedén felhelyezhető.

A Szorítós Leheletvédő Plexi előnyei:

 • Kiváló ár-érték arányú leheletvédelmi megoldás
 • Tökéletesen átlátszó anyagból készült
 • Higiénikus, könnyen tisztítható
 • Kis helyigényű
 • Véd a megfertőződéstől, biztonságos környezetet, nyugalmat teremt
 • Egyedülálló, fúrás és ragasztás nélkül rögzíthető
 • Gyors gyártás és szállítás

Egyedi megoldásokat ajánlunk különböző formákhoz igazodva:

1. Dupla Talp

Kiknek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk a két talpas plexifalainkat, akik mobilis, kis helyigényű rögzítést szeretnének, fúrás, ragasztás nélkül. A minimalista stílusú, letisztul formára gyártott talpak nem nyomják, karcolják meg a felületet, felhelyezésük egyszerű, csupán egy imbusz kulcsot igényel. A talpak kicsik, könnyűek mégis maximális stabilitást biztosítanak a plexifalaknak. Az inox talpak gumírozott plexi befogóval rendelkeznek.Összeállításuk rendkívül egyszerű. Imbuszkulcs segítségével lazítsa meg a befogón található csavarokat, csúsztassa a plexifalat a két gumírozott felület közé, majd az ideális rögzítési pontban szorítsa meg a csavarokat. Ha csúszós felületre helyezné a leheletvédőt (pl: üveg), kérje munkatársunk segítségét, és extra csúszásgátlóval látjuk el a talpak alsó részét. Talpak paramétere: Lekerekített 2 mm vastag, 120 mm hosszú, 60 mm széles. Befogó magassága: 48 mm

2. Szorító és talp

Kiknek ajánljuk?

Leheletvédő plexifalaink ezzel a megoldással gyakorlatilag bármilyen típusú, vastagságú, formájú asztalhoz vagy pulthoz rögzíthetők fúrás vagy ragasztás nélkül. Ideális választás például rendelőkbe, klinikákba, emellett kiválóan funkcionál kisebb, vagy zsúfoltabb irodahelyiségekben térelválasztóként, növelve a munkatársak biztonságát. A minimalista stílusú, letisztult formára gyártott talpak nem nyomják, karcolják meg a felületet, felhelyezésük egyszerű, csupán egy imbusz kulcsot igényel.  A szorítót helyezze az asztal lapra, pultra merőlegesen, majd az alsó szárnyas csavar segítségével szorítsa a megfelelő helyre. A befogón található csavarok lazítását követően, csúsztassa a leheletvédőt a két gumírozott felület közé, majd az ideális rögzítési pontban szorítsa meg a csavarokat. Ezt követően, hasonlóképpen rögzítse a talpat is az ideális pozícióban. Szorító paraméterei: Pult alsó részén 55 mm benyúlás Pult felső részén: 45 mm benyúlás Magasság: 48 mm Szélesség: 25 mm Kompatibilis pult vastagság: 18 mm – 50 mm

Talpak paramétere:
2 mm vastag, 120 mm hosszú, 60 mm széles, lekerekített rozsdamentes acél.

 

3. Dupla Szorító

Kiknek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akiknek a biztonság mellett fontos szempont az egész munkafelület megtartása. Ideális választás lehet kisebb vagy zsúfoltabb irodahelyiségekben. A minimalista stílusú, letisztul formára gyártott talpak nem nyomják, karcolják meg a felületet, felhelyezésük egyszerű. A szorítókat helyezz egymással szembe az asztal lapra, pultra merőlegesen, majd az alsó szárnyas csavar segítségével szorítsa a megfelelő helyre. A befogón található csavarok lazítását követően, csusztassa a leheletvédőt a szorítók gumírozott felületei közé, majd az ideális rögzítési pontban szorítsa meg a csavarokat.

Szorító paraméterei:  Pult alsó részén merőlegesen: 55 mm benyúlás Pult felső részén merőlegesen: 45 mm benyúlás Szélesség: 25 mm Magasság: 48 mm
Kompatibilis pult vastagság: 18 mm – 50 mm Személyre szabott irodai térelválasztók, csúszásmentes, helytakarékos kivitelezése, rendkívül vékony, vastag pultokhoz, asztalokhoz különféle rögzítési megoldásokat kínálunk. Egyedi méretű, kialakítású pultokhoz, felső rögzítésű szorítókat kínálunk.

Saját megoldásaink mellett, egyedi igényekhez is alkalmazkodunk. Keressen minket bizalommal!

Nagyobb megrendelés esetén, választható színekben is!

 

Saját Tervezésű Leheletvédő Plexifal

Fúrás és ragasztás mentes technológia

Plexifalaink az egyedi, saját fejlesztésű INOX rögzítőelemeknek köszönhetően gyorsan, fúrás és ragasztás nélkül felállíthatók, nem sértik a bútorzat felületét. Mobilis, könnyű kialakítású, egyszerűen összeszerelhető. A puha bevonat a talpakon védi az irodai bútort a sérüléstől. Bármilyen felületű, formájú és méretű asztalra, pultra felhelyezhető. Stabil, nem tud eldőlni lökés vagy huzat esetén sem.

Valóban hatékony megoldás

Az alapvető higiénés intézkedések, a maszkhasználat és a távolságtartás betartása mellett Ön a munkahelyén plexi védőfallal teheti a legtöbbet a kollégák, ügyfelek védelme érdekében. Egy tüsszentéssel, köhögéssel több milliárd kórokozó jut egyenesen Önre vagy az alkalmazottjára, melyeket hatékonyan fog fel a védőfal.

Rövid átfutás: azonnal reagálunk, akár egyedi tervekkel!

A fokozódó vírushelyzetre való tekintettel megkeresésére legkésőbb 1 munkanapon belül reagálunk. Megrendelés esetén pedig gyors átfutással gyártunk és szállítunk országszerte.

Referencia munkáink

Kiszállított plexifal

Magyarországi településen

Hónap alatt

Az elmúlt hónapokban már több, mint 6.000 db leheletvédő plexit kézbesítettünk megrendelőink részére. Vásárlóink között a szolgáltatói szektor legkülönbözőbb résztvevői szerepelnek, akik nem csak munkatársaik, de ügyfeleik egészségének megőrzésére is egyaránt törekednek.

Használati utasítás

A Plexi Védőfal használati és tárolási útmutatója az alábbi linkre kattintva érhető el.

Termék információk

Méretek N/A
Rögzítés módja

2 db talp, 1 db talp és 1 db szorító, 2 db szorító

Plexi Védőfal mérete

Kis méret (65 cm magas * 75 cm széles), Nagy méret (65 cm magas * 115 cm széles), Plexi Állópulthoz (49 cm magas * 100 cm széles)

Vélemények

„Szorítós Leheletvédő Plexi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
 • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
 • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }