Csatlakozz hozzánk animátorként!

Pécsi és pécs környéki egyetemistákat, tanárokat, kommunikatív fiatalokat keresünk másodállásban céges csapatépítő rendezvényeink lebonyolításához. Elsősorban szeptemberi, októberi rendezvényeinkre keresünk animátorokat. A munkanapok általában péntek, szombatra esnek.

Jelentkezési határidő: augusztus 26.

Kik vagyunk Mi?

Élményalapú csapatépítéssel foglalkozunk KKV-k és multinacionális cégek körében egyaránt szerte az országban. Csapatunk a pécsi székhellyel, budapesti és velencei-tavi bázissal rendelkező vállalat.

Nézd meg milyen programokat tarthatsz a későbbiekben! 

Milyen feladatok várnak Rád animátorként?

Egy-egy csapatépítésen a résztvevőket több csoportra osztjuk, akik forgószínpadszerűen haladnak végig a játékhelyeken. Minden animátor rendelkezni fog egy saját játékhellyel. A Te feladatod lesz elmondani a játékszabályokat és levezényelni egy programelemet, majd várni a következő csoportot a saját játékhelyeden.

Korábbi animátori tapasztalatra nincs szükséged, mi minden fontos tudnivalót elmondunk és a szándékosan egyszerű szabályokkal megtervezett játékok levezénylésére mindössze egy – két betanító nap alkamával megtanítunk Téged. Ha bármiben segítségre szorulnál, kérdésed lenne, akkor a nagyobb rendezvények esetén helyszínen lévő rendezvény koordinátor, illetve a háttérben készenlétben álló Csapatunk mindenben támogatni fog Téged.

Helyszín előkészítése

Zárt térben és kint a szabadban is rendezünk csapatépítést. Segítséget kérnénk a helyszínre való kipakolásban, a játékhelyek és a játékok előkészítésében. Alapelvünk, hogy a csoportokat mindig felkészülten fogadjuk.

Csoportok fogadása

Lesz egy saját játékhelyed, ahol egy-egy játék bemutatásáért leszel felelős. Ebben a helyzetben Te fogod képviselni Csapatunkat. Kérjük, hogy legyél nyitott, kedves és barátságos az odaérkező csoportokkal.

Játék levezénylése

A játékok levezénylésére megtanítunk. Ami mindenképp fontos, hogy határozottan és magabiztosan tudj kiállni és kommunikálni a csoportok előtt.

A program zárása

Miután vége a foglalkozásnak, szeretnénk kérni a segítséged az összepakolásban is.

R

Ne habozz a jelentkezéssel, ha:

 • nyitott és barátságos vagy
 • határozottan kommunikálsz
 • nem jelent számodra gondot idegen emberek előtti beszéd
 • pozitív életszemlélet, megnyerő természet, proaktivitás jellemez
 • ha szereted a játékokat és igazi csapatjátékos vagy
 • ha szeretsz utazni, országot látni (Az utazás miatt ne aggódj, mi biztosítjuk hozzá a feltételeket. A helyszínekre utazó animátor stáb Pécsről mindig együtt indul és érkezik is vissza.)
Q

Nem biztos, hogy neked való feladat, ha igazak rád a következők:

 • a nem szeretsz emberek előtt beszélni (A nap során több, kisebb-nagyobb létszámú csoportnak kell a feladatot bemutatni, majd azt levezényelni.)
 • ha nem szeretsz utazni (Igaz, hogy pécsi cég vagyunk, de csapatépítést az ország számos városában rendezünk, emiatt gyakran előfordulhat, hogy utazni kell a foglalkozás levezényléséhez.)
 • jellemző rád a negativitás (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek)
P

A jelentkezésnél előnyt jelenthet, ha:

 • egyetemista vagy (természetes, hogy tanulmányaid miatt nem tudsz mindig rendelkezésre állni, de éppen emiatt tervezünk nagy létszámú stábot, hogy legyen közületek mindig adott napokon, leggyakrabban péntek és szombaton ráérő kolléga)
 • pedagógus vagy (sokszor hétvégén van a csapatépítés, amikor is lehet ráérő időd)
 • van animátori tapasztalatod
 • rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal

Mit kínálunk Neked?

Z

Mindig pontos fizetés

Napi szinten nettó 18.000 Ft-os fizetést kínálunk, amit mindig pontosan, időben fizetünk ki Neked.

i

Egyszerűsített foglalkoztatás

Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást.

Jó közösséget

Fiatal, jó hangulatú, vidám társaságot, egy közösséget, akikkel élvezet együtt dolgozni.

Tartalmas munkaidőt

Ez nem egy “unatkozós” állás – itt repülni fog az idő. Új kihívások és élmények várnak Rád minden munkával töltött napon!

Új tapasztalatokat, élményeket, lehetőségeket

Minden nap új élmények várnak rád, hiszen folyamatosan új embereket fogsz megismerni és aktív élményprogramokat vezényelni.

Miért jó velünk dolgozni?

Animátorként a legjobb, hogy miközben a munkámat végzem, élményt szolgáltatok. Mindezt egy összetartó csapat tagjaként, így a munkanapok is jó hangulatban telnek.

Dóri

Nagyon élvezem az összes programot, amit tartunk, a jó társaságban pedig csak úgy repül az idő. Azoknak, akik szeretnek utazni és új embereket megismerni, mindenképp csak ajánlani tudom ezt a munkát.

Dani

Nagyon szeretek animátorként dolgozni a Teamlab-nél. Élvezem, hogy szabadjára engedhetem a fantáziám a munkám során, hiszen minden animátor a saját személyiségének megfelelően formálhatja az általa tartott programokat, a cég minden új ötletre nyitott.

Márkó

Jelentkezz hozzánk még ma!

Jelentkezési határidő: augusztus 26.

Betanító nap: Aug 31. és szeptember 1.  Helyszín: Pécs 

A jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot! A kitöltést követően visszaigazoló levelet küldünk, majd kollégáink a lehető leghamarabb feldolgozzák a jelentkezésed. Minden esetben visszajelzünk!

Az űrlap kitöltése 100%-ban biztonságos. Az adataidat az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük, harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása