Csapatépítő Programok országszerte

A már megszokott és sokszor unalmasnak titulált klasszikus csapatépítő játékokkal szemben mi arra törekszünk, hogy a résztvevőknek valódi és felejthetetlen élményeket adjunk. Az oldalon szereplő indoor és outdoor csapatépítő programok kizárólag ezen elvek alapján válogattuk össze.

Igényekre Szabott Programterv

 A programterv tekintetében rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk. Állunk elébe a közös ötletelésnek!

Csapatok Együttműködése

Élményprogramjaink mindegyike együttműködésre sarkallja a kollégákat, így fejlesztve a csapatmunkát és a kommunikációt.

Forgószínpadszerű Játékrendszer

Speciális játékrendszerünkkel minden csapat szembekerül a másikkal és minden választott játékot ki tud próbálni.

Összefoglaló Videók a Csapatépítő Programokról

Mielőtt részletesebben tanulmányoznád az oldalon található csapatépítő programokat, tekintsd meg videóinkat. A vizuális tartalmak célja az, hogy átatdjuk neked is azt az élményérzetet, amelyet azok éltek át, akik kipróbálták játékainkat.

A Legkedveltebb Csapatépítő Programok Országszerte

Az alábbi csapatépítő programok elsődlegesen Budapesten és környékén, Pécsett és környékén, valamint a Velencei-tónál érhetőek el. Amennyiben egy új helyszín megfelelőnek bizonyul, országszerte ki tudunk települni eszközeinkkel. A megfelelő helyszín és szállás felkutatását csapatunk vállalja!

Buborékfoci

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és sérülésveszély nélkül kergethetitek a labdát. A biztonságotokról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információ...

Lézerharc

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információ...

Soft-csúzli

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információ...

Kickbike

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információ...

Élménylabor

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információ...

Vakfoci

A megszokott sport egy teljesen új köntösben! Gondolj csak bele: vajon milyen lenne úgy focizni, hogy nem látsz? A Vakfoci játékunkkal most kideríthetitek! A vakfoci mindent tartalmaz, ami a focihoz kell: labdát, kapust, játékvezetőt, az egészből "csupán" a látást vettük ki!

További információ...

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információ...

QuizLab (2 órás)

Műveltségi, interaktív kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de a gyorsaságra, és a megbízható érzékszervekre is szükség lehet! A csapatok asztalok köré ülve, kivetítőn olvasható kérdések és asztalnál megoldandó feladatok közepette vezetik a válaszlapot, miközben a saját és csapattársaik tájékozódottságára hagyatkoznak a különféle témakörök (tudomány, közélet, divat stb.) kérdései, feladványai kapcsán.

További információ...

Óriás puzzle

A kirakóst kortól függetlenül mindenki szereti, mi viszont csavartunk egyet rajta. A népszerű programunk lényege, hogy egy teljesen testre szabott, 3 x 3 m területű puzzle-t készítünk a csapatod számára, így akár a cég logóját vagy a kedvenc csapatfotótokat is kirakhatjátok!

További információ...

Szomszéd-várak ostroma

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információ...

Sárkányhajózás

Evezzetek a kollégákkal fej-fej mellett lenyűgöző tájakon egy valódi sárkányhajón. A természet közelsége, valamint a koordináció és a nagyfokú összhang szükségessége kiváló csapatépítő programmá teszi a sárkányhajózást. Nincs olyan kollégád, akit ez a program ne zökkentene ki a szürke hétköznapokból!

További információ...

Ügyességi játékok

Próbáld ki a saját fejlesztésű csapatépítő ügyességi játékainkat, melyeket úgy állítottuk össze, hogy a résztvevő csapatot együttműködésre ösztönözzék, de emellett szórakoztassanak is. Gyertek és vegyetek részt pár- és csapatviadalainkon 7 különböző játék keretein belül!

További információ...

Metropolisz

Bemutatjuk interaktív, kreativitást és tervező szellemet, stratégiai tervezést igénylő játékunk, a Metropoliszt! A programban többféle játéktípus ötvöződik, így tesszük azt izgalmassá és mindenki számára élvezhetővé.

További információ...

Velencei tókör kerékpárral

A Velencei-tó nem véletlenül népszerű célpontja a kerékpározás szerelmeseinek. A tó biciklizésre teljesen alkalmas infrastruktúrája és az útvonal könnyedsége, illetve annak szépsége felejthetetlen élmény nyújt megközelítőleg 3-3,5 órában. Saját kerékpárparkkal és tapasztalt túravezetővel rendelkezünk!

További információ...

Szabadulószoba

Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek – az egy cél érdekében való – összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik.

További információ...

QuizLab (1 órás)

Milyen illata van a majorannának? Felismersz tapintás alapján egy hajcsatot? Meg tudod tippelni érzésre egy fogkefe súlyát? Esetleg képben vagy a legendás filmes betétdalokkal? Az érzékelős kvízjátékunkban a csapatoknak éles érzékszervekre, jó memóriára és gyors reakcióidőre lesz szükségük a győzelem érdekében.

További információ...

Pár Perc és Nyersz

A saját fejlesztésű konferenciajáték csomagunk az egyik legjobb módja annak, hogy egy kis élményt és aktivitást csempéssz a céges rendezvényedbe. A játékrendszer érdekessége, hogy hétköznapi, egyszerű tárgyakból a lehető legváratlanabb, legizgalmasabb és legpörgősebb ügyességi feladatokat hoztuk létre.

További információ...

Beltéri Élménykavalkád

Egyedi élmény játékrendszerünk, az Élménylabor beltéren is űzhető változata tökéletes arra, hogy egy kis izgalmat csempéssz a céges rendezvényedbe. Az olyan egyszerű, de nagyszerű játékok, mint a golyópottyantó, a pálcapeca, az óriás beerpong, létragolf vagy éppen a fejbelökő mind azonnali élményt adó, pörgős ügyességi játékok, melyek kis helyigényüknek köszönhetően szinte bármilyen rendezvény- vagy különteremben elférnek.

További információ...

Vadkeleti Adok-Kapok

Tudjuk, hogy milyen, amikor az elme és a test egyaránt elzsibbad egy konferencia után. Ilyenkor van itt az ideje annak, hogy soft-csúzlis sortüzet zúdítsatok egymásra a kollégákkal! A program kis helyigényű és teljesen fájdalommentes, ugyanis töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk.

További információ...

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
    0
    Kosár
      Calculate Shipping
      Kupon alkalmazása