Céges Rendezvényhelyszínek és Konferencia Helyszínek Országszerte

Csapatépítő helyszínek →

Kiváló beltéri és kültéri céges csapatépítő helyszínek.

Konferencia hotelek →

A legjobb szállások céges eseményre és konferenciára.

Rendezvénytermek →

Teljes felszereltségű rendezvénytermek országszerte.

Konferenciatermek →

Modern technikával rendelkező konferenciatermek.

Rendezvényhelyszín kereső

Rendezvényhelyszín kereső funkciónkkal részletes szűrést tudsz beállítani annak érdekében, hogy a leginkább hozzátok illő helyszínt megtaláld. A kereső már 1 db részlet megadásával is használható. A fogaskerék ikonra kattintva megjelennek a részletes szűrési lehetőségek.

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Ajánlott rendezvényhelyszínek

  Kiemelt
  Kültéri és Beltéri
  Szállással

Népszerű rendezvény helyszín kategóriák

Így válaszd ki a tökéletes helyszínt

A céges rendezvényhelyszín kiválasztása a sikeres rendezvény szervezésének legfontosabb lépése. Úgy gondoljuk, hogy ezt a feladatot nem szabad a véletlenre bízni, ezért írtunk egy csekklistát, hogy könnyebb dolgod legyen. Fogjunk is bele!

A rendezvényhelyszín választása nem könnyű feladat. De segítünk!

1. Mi a rendezvény célja?

Tudjuk már, hogy milyen jellegű rendezvényt szeretnénk? Amennyiben még nem, kezdjük az alábbi kérdésekkel! Ezek a kérdések akkor is hasznosak, ha már kapcsolattartókkal kommunikálunk.

 • Milyen jellegű rendezvényt szeretnénk? (konferencia, céges vacsora/buli, indoor/outdoor csapatépítés stb.)
 • Hány napos rendezvényben gondolkodunk? (szállás végett)
 • Milyen időpontok jöhetnek szóba?
 • Hány fős rendezvényt szeretnénk?
 • Milyen szolgáltatásokat kívánunk igénybe venni?
 • Milyen felszereltség, adottságok szükségesek? (hangosítás, kivetítő konferenciához, kültéri sportpályák csapatépítéshez stb.)
 • Milyen cateringigényekkel rendelkezünk?  (ültetett büféasztalos, gálavacsora, szendvics catering, koktélparti welcome drink stb. – a különféle elrendezések nagymértékben befolyásolhatják a terem befogadóképességét) 

2. Tüzetesen tanulmányozzuk a rendezvényhelyszínek oldalát!

Ha a céljaink világosak, belefoghatunk a kutatásba. A keresés nagyon egyszerű folyamat, de mi még könnyebbé tettük: a Teamlab oldalán számos kategóriára (rendezvény jellege, helyszín típusa, szálláslehetőség, befogadóképesség stb.) szűrhetsz, így tényleg csak a rendezvényed számára releváns találatokat fogsz kapni.

A rendezvényhelyszínek oldalain természetesen minden szükséges információt feltüntettünk, melyekre szükséged lehet a döntésnél. Az első benyomás mindig fontos, ezért kezdésnek a galéria megtekintését javasoljuk, hiszen minden helyszínről számos jó minőségű fotót töltöttünk fel. Ne felejtsd el megtekinteni a lemondási feltételeket sem!

Tüzetesen tanulmányozzuk a rendezvényhelyszínek oldalát!

3. Jól megközelíthető a rendezvényhelyszín?

A részvételi hajlandóságot nagyban befolyásolja a jó megközelíthetőség. Az emberek nem szeretnek hegyeket megmászni, hosszú órákat utazni, vagy éppen hosszasan parkolóhely után kutatni.

Ha maximalizálni szeretnénk a részvételt, olyan helyszínt válasszunk, amely mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető és legfeljebb 1-1,5 órányi útra van a munkahelytől. Amennyiben esetleg távoli meghívottjaink is vannak, nézzünk utána, hogy a reptérről vagy vasútállomásról is könnyedén el lehet-e jutni a helyszínre.

4. Hogyan kommunikál a kapcsolattartó?

Habár a Teamlab-nél a kezdeti kommunikációt átvállaljuk, végső soron mindenképpen összeköttetésbe fogsz kerülni a helyszín kapcsolattartójával. Ez a kezdeti kommunikáció kiváló képet fest arról, hogy milyen lesz együtt dolgozni a helyszínnel.

Intő jel, ha a kapcsolattartó…

 • nem kommunikál tisztán
 • késve, vagy egyáltalán nem, nem szakmai hangnemben válaszol az e-mailjeinkre
 • nem veszi fel a telefont és nem is hív vissza
 • nem adja meg a kellő tiszteletet
 • esetleg túlságosan rámenős

5. Főszezon? Csak óvatosan!

Szinte minden rendezvényhelyszín esetében fontos megérdeklődni, hogy az igényelt időpont főszezonba esik-e. Minél több ember ember tartózkodik ugyanis egyidejűleg az épületben, annál kevesebb hely lesz a közösségi terekben és a parkolókban, ami rányomhatja a bélyegét a rendezvényünk hangulatára.

Erre megoldást jelent a kizárólagos bérlés, amihez azonban mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk és nem is mindenhol lehetséges.

A céges rendezvényhelyszínek főszezonban rendszerint elég telítettek, így óvatosan tervezzünk!

6. Az első benyomás

Egy céges eseménynél kiemelten fontos a vendégek első benyomása, amely természetesen a helyszínnel kezdődik. Kiszállnak a taxiból, a buszból és az, amit először meglátnak, az 100%-ban a szervezőn múlik.

Fontos, hogy a helyszín hozzáadjon a rendezvényünk értékéhez, mintsem elvegyen belőle. Ezért olyan helyszínt válasszunk, amely összhangban van a cég értékeivel. Amennyiben büszkék vagyunk a szolgáltatásaink és termékeink minőségére, illetve fontos számunkra a dolgozóink elégedettsége, akkor a rendezvényünk helyszínére is legyünk igényesek! 

Válasszunk olyan helyszínt, amely már az első perctől azt sugallja: a legjobb helyre jöttél.

7. Kérd árajánlatunkat díjmentesen

Amennyiben megtaláltad oldalunkon a rendezvényedhez leginkább passzoló helyszínt, bátran kérd árajánlatunkat, hiszen a Teamlab-nél…

 • 2-3 munkanapon belül megküldjük a kész ajánlatot
 • 100% árgaranciát vállalunk: az éppen aktuális legalacsonyabb árakat küldjük neked!
 • A kezdeti kommunikációt átvállaljuk, így az ügyintézés jelentősen lerövidül
 • Telítődés esetén hasonlóan színvonalas helyszíneket ajánlunk
 • Csapatépítő élményprogramokat is igényelhetsz tőlünk