Ismerj meg minket!

Ismerd meg a csapatunkat és küldetésünket!

Csapatunk helyileg Pécsett található meg, viszont az ország bármely pontjára kitelepülünk. Cégünk 20 éve foglalkozik rendezvényszervezéssel, évente átlagosan 500 cég keres fel minket és ez a szám egyre csak bővül! 

Fő célunk a kimagasló, ügyfélközpontú szolgáltatás, illetve hogy a csapatépítéseinken az emberek valóban ki tudjanak szakadni a szürke hétköznapokból és feltöltődjenek a közösen átélt élmények által.

Bemutatkozik a Teamlab csapata

id. Várnai Péter

alapító, szakmai vezető

ifj. Várnai Péter

ügyvezető 

Finta Katalin

irodavezető 

Mészáros Dániel

üzletág vezető

Matkó Milán

marketing vezető

Undi Kata

rendezvényszervező

Takács Gergő

rendezvényszervező

Büszkék vagyunk továbbá a több tucat animátor kollégánkra szerte az országból, akik azért felelnek, hogy a rendezvényeteken minden flottul menjen!

Számíts a segítségünkre és szakértelmünkre

Közös Cél

Ahogy a Te, úgy a mi célunk is az, hogy a kollégáid jól érezzék magukat a rendezvényen. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez így legyen. Továbbá semmiképp sem fogunk olyasmit elvállalni, amit nem tudunk teljesíteni.

Együtt Gondolkodunk

Minden ajánlatkérést egy telefonos konzultáció (vagy ahogy mi hívjuk: közös ötletelés) követ. Meghallgatjuk az igényeid, problémáid, terveid és megpróbálunk közösen megoldást találni rá. 

100%-os Megvalósítás

Kézben tartjuk a rendezvényed megszervezését. A tökéletes helyszín megkeresésétől a catering megszervezéséig és a programok biztosításáig bátran fordulhatsz hozzánk.

Saját fejlesztésű, egyedi játékpaletta

Beltéri kvíz- és élményprogramjaink mindegyike saját fejlesztésű és egyedi, melyeket garantáltan nem találsz meg máshol.

Országos kitelepülés

Nem a főváros a célpont? Nálunk ez sem probléma. Az országban szinte bármilyen helyszínre megrendelheted szolgáltatásainkat.

Akár az irodátokban is

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik a helyben tartott csapatépítésekre is. A szolgáltatásunk hatalmas előnye, hogy bárhova ki tudunk települni – akár az irodátokba is! Kifejezetten erre a célra alkottuk meg az Irodaház Forgatag rendezvénytípusunkat.

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }