Hatékony Online Toborzási Kampányt építünk

Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb munkaerőt!
Hatékony toborzási rendszert és állás oldalt készítünk, Facebook és Instagram hirdetésekkel, automatizált jelöltkezelő rendszerrel, employer branding alapú szemlélettel. 

2022-ben rendkívül nehéz új pozíciókat betölteni

Magyarországon a munkaerő elfogyott, “az nem dolgozik, aki nem akar”. A cégek versengenek a tehetséges szakemberekért, a jó munkaerőért. Ma egy munkavállaló a bőség zavarával küzd. Miért választana minket?

%

Már dolgozik, de jobb ajánlat esetén akár váltana is

Kevés az aktív munkakereső

A jelen időszakban a foglalkoztatottság sok területen magasabb, mint a vírust megelőző időkben.

Meglehetősen kevés az aktív munkakereső. A már pozícióban lévő, jelenlegi állásában magát kényelmetlenül vagy rosszul érző munkavállalót “elcsábítani”, pedig valljuk be, nehéz feladat. 

Őket  passzív álláskeresőknek hívjuk és ők azok, akiknek nincs fent az önéletrajza az állásportálokon.

Az álláskeresők 80%-a jelenleg dolgozik, de jobb ajánlat esetén váltana.

A hagyományos toborzás egyre kevésbé működik

 

Az állás portálokon kevés a lehetőség arra, hogy kiemelkedjünk a többi hirdető közül.

Ráadásul, az ilyen portálokon nem lehet megcélozni azokat, akik szívesen váltanának, örömmel dolgoznának például a cégedben – azaz a passzív álláskeresőket.

Mi a megoldás?

Ki kell tűnnöd a többi cég közül.

 

A hirdetéseiddel el kell érned a passzív álláskeresőket 

 

El kell adnod a munkát egy igazán vonzó állás oldallal.

Szolgáltatásunk lényege

Mi az employer branding alapú toborzásban hiszünk. Marketing kampányt építünk egyedi, a céged értékeit és a munka előnyeit kihangsúlyozó állás oldallal. Ezt pedig megspékeljük lézerpontosan célzott Facebook & Instagram hirdetésekkel és egy kezed alá dolgozó jelöltkezelő rendszerrel.

Állás oldal készítés

Az általad kínált munka a céged egyik legértékesebb terméke, amit ennek megfelelően, marketing szemlélettel kell eladnod. Az állás oldalaink pontosan ezt teszik.

Automatizált jelöltezelő rendszer

A toborzási kampányod alá automatizált jelöltkezelő rendszert építünk, amely nagymértékben meggyorsítja a kiválasztási folyamatot és növeli a jelöltélményt.

Célzott Facebook & Instagram hirdetések

A vonzóbb, jobban konvertáló állás oldal miatt jelentősen többen adják be a pályázatukat, mint a hagyományos hirdetésekre.

Hogyan csináljuk?

A HR-t, a Marketinget és az IT-t gyúrjuk össze egy komplex szolgáltatásban.

Felméréssel kezdjük. Mindent megtudunk a pozícióról, a céges értékekajánlatról és az elvárt jelöltkezelési folyamatokról.

A munka egy részletes felméréssel kezdődik. Ez alapján készítjük el az állás oldalt, a Facebook és Instagram hirdetéseket, valamint e mentén rakjuk össze a jelöltkezelő rendszer folyamatát és automatizmusait, hogy a kiválasztást a lehető leggördülékenyebbé tegyük számodra.

Egyedi megoldások

Részletes felmérés a cégedre szabott megoldás érdekében.

Edukálás

A toborzási felmérőt úgy építettük fel, hogy a ne csak adatokat kérjünk be a HR-s kollégától, hanem egyúttal a miértekre is választ adjunk.

Cégre brandelt állás oldal készítésével folytatjuk, amelyen kihangsúlyozzuk a felmért értékajánlatod, valamint elhelyezzük a jelöltkezelő rendszer űrlapját.

Második lépésben elkészítjük az állás oldalt és igény szerint komplett karrier oldalt. Elszakadunk a “mik az elvárások és mit kínálunk” sablonoktól. Fókuszba helyezzük a munkáltatói értékeket és bemutatjuk, hogy miért kihagyhatatlan lehetőség az állásajánlatod.

Több jelentkező

A vonzóbb, jobban konvertáló állás oldal miatt jelentősen többen adják be a pályázatukat, mint a hagyományos hirdetésekre.

Minőségibb jelentkezők

Az erős értékajánlat a legkiválóbb szakembereket is megmozgatja. A részletes információk ismeretében, a pályázók tudják mire adják be jelentkezésüket.

Állás oldal után testre szabjuk a Jelöltkezelő rendszert és beállítjuk az automatizmusokat.

Harmadik lépésben személyre szabjuk a jelöltkezelő rendszert. Létrehozzuk az jelentkezési űrlapot, beállítjuk a további űrlapokat, jelölt státuszokat, automatizált leveleket és teendőket.

Hatékonyabb jelöltkezelés

A jelöltkezelő rendszerünk temérdek időt és energiát spórol meg neked. Egy helyen fogsz látni minden lényeges információt a jelentkezőkről.

Automatizált folyamatok

Biztos nem őt választod? Állítsd át a jelentkező státuszát, és azonnal röppen neki az udvarias elutasító levél. Minden szükséges automatizmust felmérünk és megvalósítunk.

Majd a Facebook és Instagram hirdetések beállításával folytatjuk, hogy megtaláljuk a passzív álláskeresőket.

Facebook és Instagram hirdetéseket hozunk létre, brandre igazított kreatívokkal, valamint célcsoportodra szabott üzenetekkel. Az állás oldalra látogatókat remarketing hirdetésekkel célozzuk vissza.

Célzás alapú hirdetések

HR szakember bevonásával mérjük fel az ideális célcsoportot, őket ezt követően PPC-s csapatunk szakértelmével próbálunk elérni.

Oldallátogatók visszacélzása

Remarketing hirdetésekkel újra el tudjuk érni azokat, akik már jártak az állásoldalon. Ez önmagában több jelentkezőt eredményez.

Passzív Munkakeresők elérése

Egekben a foglalkoztatottság. A célunk, hogy a potenciálisan váltani akarókat találjuk meg.

Milyen egy általunk épített állás oldal?

Nem csak a szellemi, de a fizikai munkát is vonzóbbá tudunk tenni, ha fókuszba helyezzük az értékajánlatunkat.

Fizikai munkaerő toborzás sikere, egy esettanulmányon kersztül 

Egyik partnerünk, Rosznáky-Barna Péter (csodakertesz.hu) számára toboroztunk fizikai munkásokat kecskeméti faiskolájába. Egy fizikai munkát eladni nem könnyű, azonban kékgalléros pozíció esetén is vonzóvá tudjuk tenni a munkát, ha az értékajánlatunk megfelelő és ezt ügyesen be is mutatjuk az oldalon.

Eredmények

2,5 hét alatt 50 jelentkező, napi 3000 Ft hirdetési költségkerettel

4 felvett kolléga 3 hét alatt, az elvárásoknak megfelelő kvalitásokkal (itt például fontos volt, hogy rendelkezzenek “T” kategóriás jogosítvánnyal.)

Miért hatékonyabb, mint a hagyományos toborzás?

Építi a Munkáltatói Márkát

A kampány során a munkáltatói értékeket vannak fókuszban ezért a munkáltatói márka is erősödik.

Bármikor Újra Felhasználható

Toborzási igény esetén gyorsan könnyedén újra aktiválható a kampány.

Több & Minőségibb Jelentkező

A versenytársakhoz képest vonzóbb hirdetés több, megfelelőbb jelölteket eredményez.

Időt Takarít Meg

A toborzás időigényes, hálátlan feladat. A jelöltkezelő rendszerünk azonban a kezed alá dolgozik, így értékes időt takarít meg számodra.

Költséghatékony

A soron következő toborzásoknál elenyésző kivitezési költségekkel dolgozunk.

Ez a típusú toborzás a Te cégednek való, ha…

... kardinális a jó munkaerő

... évente többször toboroztok

... fontos a munka folytonossága

... akár fehér-, akár kékgalléros munkaerőre van szükséged

... akár kis-, akár nagyméretű céged van

... a hagyományos módszerekkel már nehéz biztosítani a munkaerőt

Kik vagyunk?

Online toborzással és céges tréningek szervezésével foglalkozunk.

2016 óta Online marketing alapú toborzási rendszereket építünk

A saját vállalkozásainkba éves szinten 100 munkavállalót toboroztunk és toborzunk a mai napig. Az ez idő alatt szerzett tapasztalataink alapján tökéletesítettük a toborzási és kiválasztási rendszerünket.

2018 óta Élményközpontú céges tréningeket szervezünk

2018-tól több, mint 80 céges tréninget szerveztünk és bonyolítottunk le. A portfóliónkat számos piacvezető cég gazdagítja.

Akik már minket választottak

A csapatunk, akik az önműködő toborzó kampányodon fognak dolgozni

A csapatunk olyan szakemberekből áll, akik hozzáértése elengedhetetlen egy integrált toborzási kampány kivitelezéséhez. Tehetséges HR, Marketing, IT, valamint Fotós és Videós stábunk a rendelkezésedre áll. Belsős és külső szakértőkkel egyaránt dolgozunk.

Webfejlesztés

PPC

Grafikák & Kreatívok készítése

Videókészítés

Fotózás

Toboroznál? Megépítjük a legütősebb kampányod!

Csupán néhány kattintásra vagy attól, hogy értékesítő kollégánk felvegye veled a kapcsolatot és elkezdjük a közös munkát.

A beírt adatokat az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük, azokat soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.

Szia! Én Várnai Péter vagyok, a Teamlab ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy érdeklődsz a szolgáltatásunk után és alig várom, hogy megismerhessünk Téged és a cégedet. A munkaerőhiány ma kétségtelenül az egyik legnagyobb kihívás egy cég életében. Bízom abban, hogy közösen át tudjuk hidalni ezt az akadályt!

Várnai Péter

Ügyvezető

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }