Csapatépítő játéklista

Játékainkat intenzitás szerint kategorizáltuk.
Válogassatok, majd igazítsuk együtt a csapatépítésetek céljához! Az összeválogatott játékok szabadon beilleszthetők valamennyi csapatépítés variációnkba.

Magas intenzitású élményjátékok

Magas intenzitású játékainkat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik aktív, mozgalmas játékokat terveznek csapatuknak.

Választható intenzitású játékok

Ide azokat a játékainkat gyűjtöttük, melyeket a résztvevők igényei/kedve szerint lehet visszafogottan vagy pörgősen is játszani.

Alacsony intenzitású élményjátékok

Alacsony intenzitású játékainkat azoknak kollégáknak ajánljuk, akik felkelnének kicsit az irodai székből, de nem szeretnének leizzadni.

Logikai, ötletelő, kreatív játékok

Kvízest? Szabadulószoba? Együttműködésre építkező fejtörős, logikai csapatjátékainkat ide kattintva találod.

Kiegészítő szolgáltatások

Szeretnétek DJ-t vagy karaoket a rendzevényre? Netán megörökítenétek az élményeket fotózással, videózással? Számíts bátran válogatott partnereink szakértelmére!

Magas intenzitású élményjátékok

Amikor a játék diktálja az iramot.

Mi az a buborékfoci?

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és büntetések nélkül kergethetitek a labdát. Az ütközések biztonságáról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információk >>>

Mi a sárkányhajózás?

Evezzetek a kollégákkal fej-fej mellett lenyűgöző tájakon egy valódi sárkányhajón. A természet közelsége, valamint a koordináció és a nagyfokú összhang szükségessége kiváló csapatépítő programmá teszi a sárkányhajózást. Nincs olyan kollégád, akit ez a program ne zökkentene ki a szürke hétköznapokból!

További információk >>>

Mi a kickbike?

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információk >>>

Választható intenzitású élményjátékok

Amikor a résztvevők igényei/kedve szerint lehet visszafogottan vagy pörgősen is játszani.

Mi a lézerharc?

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információk >>>

Mi az íjászok viadala?

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információk >>>

Mi a vakfoci?

Próbáld ki, hogy milyen úgy rúgni a bőrt a kollégáiddal, hogy közben nem támaszkodhattok az egyik legfontosabb érzékszervezetekre, a látásotokra! Habár eredetileg a gyengén látóknak lett kifejlesztve, ez a játék valójában óriási csapatépítő potenciállal bír.

További információ >>>

Miből áll a program?

Csapatépítő programunk célja, hogy a résztvevőket egy őskori törzs elképzelt, napi tevékenységeibe pottyantva igazi, egymással mindenben együttműködő közösségé kovácsoljuk.

További információk >>>

Mi a szomszéd várak ostroma?

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információk >>>

Mi az a sorverseny?

Mókásabbnál mókásabb játékaink garantáltan feldobják a hangulatot a rendezvényeden. Nagy előnyük, hogy a játékok mindegyik együttműködést igényel, különösebb fizikai igénybevétel nélkül!

További információk >>>

Mi a párviadal?

Hívjátok harcba az ellenfél csapat résztvevőit! Egy-egy ember a csapatból “kardot” ránt és a legjobb tudása szerint megvédi csapattársait. A több játékhelyszínnek köszönhetően akár 1-1 ember is már összecsaphat!

További információk >>>

Mi a soft-csúzli?

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információk >>>

Mi a Dodgeball?

Két csapat, két térfél, két – két labda és mehet is a küzdelem! A cél a szemben lévő ellenfél összes játékosának kidobása közvetlen találatokkal, de itt még nincs vége a játéknak! A csapatkapitány, azaz a PARTIZÁN visszatér! Ráadásul két élete van! Végül az a csapat nyer, amelyik előbb semlegesíti az ellenfele partizánját.

További információk >>>

Mi a helikopteres toronyépítés?

Gyorsaság, stratégia, együttműködés, repülve építkezés – ezek a szavak jól jellemzik ezt a játékot. Két csapatban versenyeztek egymás ellen, ahol 1-1 ember polifoam szivacsra feküdve fog építkezni!

További információk >>>

Alacsony intenzitású élményjátékok

Amikor akár tele hassal is jót játszhatunk.

Csapatépítő ügyességi játékok

Óriás Jenga

Mi az óriás jenga?

Nehogy ledöntsd! Együttműködés, vakmerőség éz izgalom hármasa:  a népszerű toronyépítős jenga játék nálunk óriás verzióban is elérhető. Kiváló jégtörő vagy akár nem kötelező, fakultatív játékelemnek is bármilyen csapatépítőre.

Íjász célbalövés

Mi az íjász célbalövés?

Ki lesz az iroda Robin Hoodja? Egyszerű, de annál izgalmasabb játékunkban mindenki belebújhat egy középkori íjász bőrébe. A játékban csapatokat alkotva, szivacsos végű nyílvesszőkkel kell eltalálnotok a kihelyezett céltáblákat.

Mik a party játékok?

A party játékaink egy otthoni kerti party-n is könnyedén alkalmazhatóak. Beszélgetés közben, itallal a kézben is megoldhatóak a feladatok.

További információ >>>

Mi az élménylabor?

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információk >>>

Mi a pár perc és nyersz?

Könnyed átmozgató, jégtörő jellegű asztali játékrendszer.  játékrendszer érdekessége, hogy hétköznapi, egyszerű tárgyakból a lehető legváratlanabb, legizgalmasabb és legpörgősebb ügyességi feladatokat hoztuk létre. A gyors reakciók és a csapatmunka elengedhetetlen az egyes számok rövidsége miatt!

További információk >>>

Logikai, ötletelő , kreatív játékok

Amikor a név magáért beszél. Esőterves programnak is kiváló játékok!

Mi a Metropolisz?

A társasjátékunkat azzal a céllal alkottuk meg, hogy beltéri kínálatunkat bővítve tartalmas elfoglaltságot biztosíthassunk csoportjainknak akár rossz idő esetén is. A programban többféle játéktípus ötvöződik, így tesszük azt izgalmassá és mindenki számára élvezhetővé.

További információk >>>

Mi a szabadulószoba?

Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. A program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik.

További információk >>>

Mi a QuizLab?

Műveltségi, interaktív kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de a gyorsaságra, és a megbízható érzékszervekre is szükség lehet! A kétféle, egyenként 50 perces programblokkot kvízmester vezeti. A QuizLab programunk 5 játékelemből áll.

További információk >>>

Mi az Érzékelések Kvízjátéka?

A 60 perces játékblokkban, az érzékelős kvízjátékunkban az éles érzékszervekre, jó memóriára és gyors reakcióidőre lesz szükségetek a győzelem érdekében.
A csapatok asztalok köré ülve oldanak meg olyan feladatokat melyek igénybevesznek látást, tapintást, hallást, súlyérzékelést, sőt, még a szaglást is.

További információk >>>

Netkvíz

Mi a Netkvíz?

Az online, interaktív kvízjátékunkban a játékosok okostelefonok segítségével vesznek részt több, az általános műveltséget tesztelő kvíz-sorozatban. A kvíz során applikációban ún. power-up-okra is szert tehettek, melyekkel különféle bónuszokat és magasabb pontszámokat érhettek el!

Kiegészítő szolgáltatások

Nem csak élményprogramokban számíthatsz a segítségünkre. Egészítsd ki a rendezvényed cateringgel, zenei szolgáltatással, fotozással, videózással!

Mi a zenei szolgáltatás?

A csapatépítő remek hangulatáért dj kollégáink kezeskednek, igényekhez igazított zenék lejátszásával, kimagasló minőségű technikával.

További információk >>>

Fotós-videós szolgáltatás

Mi a fotós-videós szolgáltatás?

Örökítsétek meg az élményeket látványos fotókkal és hangulatos videóval, melyeket aztán bátran használhatsz majd professzionális felületeiteken.

Mi a catering szolgáltatás?

Országszerte számos magas minőségű szolgáltatást nyújtó partnerrel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy a legfinomabb fogásokat biztosítsuk a céges rendezvényekre. Bátran kérd segítségünket ebben is!

A vezető márkák az élményt választották.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }