Csapatépítés variációk

Ahány cég, annyi cél. Telefonos egyeztetésünk, kikérdezésünk után tudni fogjuk, hogy melyik megoldás formát, variációt ajánljuk csapatépítésetek céljának elérésére. A csapatépítés variációinkba szabadon beleilleszthetők az élményprogramjaink, melyeknek listáját ide kattintva találod.

Kavar&Go

KavarGo, a KLIKKESEDÉS mentes csapatépítés a lehető legtöbb személyek közötti interakcióval!

RekreAktív

Megoldás nagy létszámú csapatépítésekre, céges családi napokra.

Irodaház Forgatag

Kis- és nagylétszámú csapatépítő rendezvény izgalmas élményekkel, kifejezetetten irodákba tervezett játékrendszerrel!

Majális

Kitelepülés élményprogramokkal családi napokra, falunapokra, kötetlen céges rendezvényekre.

Forgószínpad rendszerű csapatépítés

Közepes létszámú csapatépítő rendezvény, a csapatok folyamatos forgatásával.

Lineáris rendszerű csapatépítés

Pörgős csapatépítés elsősorban kis, 8 - 26 fős létszámra.

A vezető márkák az élményt választották.

Miért minket válassz?

Közös Cél

Ahogy a Te, úgy a mi célunk is az, hogy a kollégáid jól érezzék magukat a rendezvényen. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez így legyen. Továbbá semmiképp sem fogunk olyasmit elvállalni, amit nem tudunk teljesíteni.

Együtt Gondolkodunk

Minden ajánlatkérést egy telefonos konzultáció (vagy ahogy mi hívjuk: közös ötletelés) követ. Meghallgatjuk az igényeid, problémáid, terveid és megpróbálunk közösen megoldást találni rá. 

100%-os Megvalósítás

Kézben tartjuk a rendezvényed megszervezését. A tökéletes helyszín megkeresésétől a catering megszervezéséig és a programok biztosításáig bátran fordulhatsz hozzánk.

Saját fejlesztésű, egyedi játékpaletta

Beltéri kvíz- és élményprogramjaink mindegyike saját fejlesztésű és egyedi, melyeket garantáltan nem találsz meg máshol.

Országos kitelepülés

Nem a főváros a célpont? Nálunk ez sem probléma. Az országban szinte bármilyen helyszínre megrendelheted szolgáltatásainkat.

Akár az irodátokban is

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik a helyben tartott csapatépítésekre is. A szolgáltatásunk hatalmas előnye, hogy bárhova ki tudunk települni – akár az irodátokba is! Kifejezetten erre a célra alkottuk meg az Irodaház Forgatag rendezvénytípusunkat.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

Ugrás az oldal tetejére