Felejthetetlenné tesszük az őszi és téli céges rendezvényed

Tedd élvezetessé a céges vacsorátokat, vagy csapatépítéseteket interaktív kvíz- és élményprogramjainkkal!

Érdekelnek a részletek!

Felejthetetlenné tesszük az őszi és téli céges rendezvényed

Tedd élvezetessé a céges vacsorátokat, vagy csapatépítéseteket interaktív kvíz- és élményprogramjainkkal!

Élményt csempészünk az alábbi rendezvényekbe:

Céges vacsora, évzáró, karácsonyi buli

Céges Csapatépítő az irodaházban

Beltéri csapatépítés teremben, sportcsarnokban

Kis helyigényű beltéri játékaink

Ideális programok irodaházba, rendezvényterembe, étterembe!

QuizLab – Az érzékelések kvízjátéka 1 vagy 2 órában

Műveltségi, interaktív kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de a gyorsaságra, és a megbízható érzékszervekre is szükség lehet. Bor- és zenefelismerés, műveltségi kvíz, illetve anagramma és még sok más izgalmas feladat vár rátok – akár egyedileg, a cégetekre szabva!

Metropolisz – tervező és építő stratégiai játék 2 órában

Saját fejlesztésű stratégiai csapatépítő játékunk próbára teszi a kollégák szellemi, kreatív, alkotói, gazdálkodói és együttműködési képességeit egyaránt. A játékosoknak egy közösségként, a 0-ról kell felépíteniük egy működő várost, melyhez az építőanyagokat a helyesen megválaszolt kvízkérdésekért járó fabatkákért vásárolhatják meg.

Szabaduló szoba – 1 órában

Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek – az egy cél érdekében való – összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik.

QuizNet – Kvízjáték telefonokról

Műveltségi interaktív kvízjátékunk már digitális felületen is elérhető! A különféle témakörökben feltett kérdések megválaszolására  semmi másra, csupán egy okostelefonra (vagy tabletre), és persze a gyorsaságon kívül együtt gondolkodásra lesz szükségetek! A programot animátor kollégánk irányítja saját készülékéről.

Pár Perc és Nyersz – 1 órában

Jégtörőnek is kiváló! A játékrendszer érdekessége, hogy hétköznapi, egyszerű tárgyakból a lehető legváratlanabb, legizgalmasabb és legpörgősebb ügyességi feladatokat hoztuk létre. A gyors reakciók és a csapatmunka elengedhetetlen az egyes számok rövidsége miatt. Mindössze asztalok és egymással vetélkedő asztaltársaságok szükségesek a végzéséhez!

 

Beltéri rendezvénytípusaink

Irodaház forgatag – élmény és interakció az irodában!

Az irodaház forgatag beltéri csapatépítő rendezvénytípus célja, hogy irodaházi környezetben is megvalósuljon az élményekkel teli, izgalmas közösségépítés. Az egyedi tervezésű játéksorozat alkalmával elérjük, hogy a kollégák minél több munkatárssal játszanak együtt, elinduljon a versenyszellem és emellett gondjuk legyen arra, hogy a kommunikáció is olajozottan működjön.

 

Nagy helyigényű, sportos csapatépítő játékok – akár egész napot átfogóan

Kültéren és sportcsarnokban tartható élményprogramokkal is rendelkezünk, melyeket nagyobb helyigényük miatt konferencia- és rendezvénytermekben nem tudunk megtartani. Buborékfoci, lasertag, íjászok viadala, soft-csúzlis kalandjáték, vakfoci és még sok más egyéb csapatépítő élményprogram lakozik tarsolyunkban, melyekhez igény esetén megpróbálunk beltéri sportcsarnokot vagy tornatermet találni.

Miért válassz minket?

Közös, összekovácsoló erejű élmények szerzése

Tartalmas szórakozás akár több száz fő részére

1 órától akár több napos, változatos és azonnali élményt biztosító program szervezése

Feszültségoldás, stresszes időszak gyors kiheverése

Az egymással alig érintkező kollégák komfortzónán kívüli megismerésének lehetősége

Számíts a segítségünkre és szakértelmünkre

Közös Cél

Ahogy a Te, úgy a mi célunk is az, hogy a kollégáid jól érezzék magukat a rendezvényen. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez így legyen. Továbbá semmiképp sem fogunk olyasmit elvállalni, amit nem tudunk teljesíteni.

Együtt Gondolkodunk

Minden ajánlatkérést egy telefonos konzultáció (vagy ahogy mi hívjuk: közös ötletelés) követ. Meghallgatjuk az igényeid, problémáid és megpróbálunk közösen megoldást találni rá. 

100%-os Megvalósítás

Kézben tartjuk a rendezvényed megszervezését. A tökéletes helyszín megkeresésétől a catering megszervezéséig és a programok biztosításáig bátran fordulhatsz hozzánk.

Saját fejlesztésű, egyedi játékpaletta

Beltéri kvíz- és élményprogramjaink mindegyike saját fejlesztésű és egyedi, melyeket garantáltan nem találsz meg máshol.

Országos kitelepülés

Nem a főváros a célpont? Nálunk ez sem probléma. Az országban szinte bármilyen helyszínre megrendelheted szolgáltatásainkat.

Akár az irodátokban is

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik a helyben tartott csapatépítésekre is. A szolgáltatásunk hatalmas előnye, hogy bárhova ki tudunk települni – akár az irodátokba is! Kifejezetten erre a célra alkottuk meg az Irodaház Forgatag rendezvénytípusunkat.

Kik vagyunk?

Több, mint 17 éve foglalkozunk rendezvényszervezéssel, de a Teamlab márkánkat mindössze pár éve, 3 kitűzött céllal hívtuk életre. Egyrészről olyan csapatépítő rendezvényeket szeretnénk szervezni KKV-k és multik számára, amelyek valóban élményt nyújtanak és összehozzák a munkavállalókat. Másrészről olyan képi és videós anyagokat kívánunk készíteni, amikkel büszkén prezentálhatod cégedet egy videós álláshirdetés, vagy a munkáltatói márkád építése során. Végül pedig egy olyan ingyenesen elérhető és folyamatosan frissülő szakmai blogot szeretnénk felépíteni, amely valódi és azonnal hasznosítható értéket ad a kezedbe.

A vezető márkák az élményt választották.

Hogyan zajlik a szervezés?

Telefonos konzultáció és közös gondolkodás

Az ajánlatkérést követően legfeljebb 72 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. A konzultáció során kikérdezzük a pontos igényeid és közösen megoldást találunk rájuk.

Egyedi árajánlat és programterv elkészítése

A telefonos ötletelésnek megfelelően kollégánk elkészíti a színes fotókkal illusztrált, egyedi programtervezetet, mely tartalmazni fogja az árajánlatunkat is.

Átvesszük a szervezés terhét

Az árajánlat elfogadását követően nálunk a labda: véglegesítjük az elfogadott programtervet, egyeztetünk az animátor stábunkkal, elkészítjük a szükséges dokumentumokat és előkészülünk a rendezvényetekre.

Ügyfeleink Véleményei

,,Óriási élmény volt, nagyon imádtuk és lazán 9/10-re értékeljük. A játékok megmozgattak, komfort zónából is kihoztak, nevettettek, összehoztak minket. Az élménylabor személyes kedvencem de többiek is TOP3-ba rangsorolták, illetve a vakfoci, buborékfoci, sárkányhajó ami nagy sikert aratott még. Tetszett hogy rugalmasak voltak a programok kezdését befejezését és hosszát illetően. Nem helyeztek semmi nyomást ránk, pedig volt hogy túllogtunk az időn de ott voltak velünk. 🙂 “
(Gábor, MiniCRM Zrt.)
,, Mi köszönjük még egyszer, mindenki nagyon jól érezte magát 🙂 A programokat, játékokat mindenki élvezte, izomlázat is sikerült okozni a résztvevőknek, de ezt senki se bánta. Kellemesen elfáradtunk a testmozgás és a napsütés hatására :). A visszajelzések alapján mindkét nap szuperül sikerült, mindenki elégedett volt.”
(Adrienn, PannonHandel Invest Zrt.)
,,Nagyon szépen köszönjük a szervezést, minden szuper volt! A csapat 90%-nak elég durva izomláza van, de mindenkinek nagyon-nagyon tetszett! 🙂
Csak így tovább, mindenféleképpen ajánlani fogjuk Önöket másoknak is!
(Réka, Beck And Partners Kft.)
,,Köszönöm az információt, illetve a szervezést/lebonyolítást, profi munka! 😉
(Miklós, Euro One Zrt.)
,,Nagyon szépen köszönöm a levelét és a szervezést, minden nagyon jól sikerült! 🙂 A videóval illetve a képekkel is meg vagyunk teljes mértékben elégedve.
(Niké, Konica Minolta Magyarország Zrt.)

Kérd egyedi ajánlatunk

Miért fontos az űrlap kitöltése?

Minden ajánlatkérőnknek, így neked és cégednek is teljesen személyre szabott programtervet készítünk, ezt pedig kizárólag alapos igényfelméréssel tudjuk megtenni. Ennek a felmérésnek az első fontos lépcsője az ajánlatkérő űrlapunk.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető, Teamlab

Akikkel már együtt dolgoztunk:

Mi fog történni az űrlap elküldése után?

1. Az űrlapunk 4 részből áll: Eseménnyel, Kapcsolattartóval kapcsolatos adatok, Üzenet és Adatkezelési tájékoztató elfogadása.

2. A küldés után kapsz egy automatikus e-mailt, amennyiben sikeresen beérkezett hozzánk az ajánlatkérésed.

3. Legkésőbb az űrlap elküldését követő 3. munkanapon felveszem veled a kapcsolatot és közös ötleteléssel meghatározzuk az eseményetek körvonalait.

Pár hasznos információ

– Az esemény időpontját csak akkor add meg, ha már biztosak vagytok benne!

– Többnapos program szervezésének igényét mindenképpen jelezd az “üzenet” résznél!

– Amennyiben 3 munkanapon belül nem válaszolunk, bátran írj nekünk a hello@teamlab.hu címre!

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Összeszedtük számodra azokat a gyakori kérdéseket, amelyek a leggyakrabban felmerülnek ügyfeleink részéről. Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, írj nekünk bátran üzenetet a jobb alsó sarokban található chat ikonra kattintva!

Csak a feltüntetett programok közül választhatunk?

A feltüntetett programokhoz szükséges eszközökkel azonnal rendelkezünk, hiszen a tulajdonunkban vannak. Ugyanakkor nincs akadálya más programok kérésének sem, mert vagy beruházunk az új eszközökbe, vagy partner céget vonunk be az új igény kielégítésének érdekében.

Meddig mondhatom vissza a megrendelést?

Amennyiben 1 hónappal a programnap előtt mondjátok le, úgy 30.000 Ft + Áfa szervezői munkadíj levonásával visszafizetjük az összeget. Ez alól kivételt képezhet a szállásfoglalás díja, aminek a feltételrendszere szálláshelyenként változhat. Egyébként pedig a nálunk maradó összeget egy következő alkalommal felhasználhatjátok.

Rossz idő esetén milyen programot tudtok ajánlani?

Eszközeink többségét fedett helyen, akár egy sportcsarnokban is tudjuk használni. Lehetőség és egyeztetés szerint  bérlünk “eső tervnek” egy sportcsarnokot is.

Írunk szerződést?

Természetesen minden esetben írunk szerződést. A korrekt együttműködés, teljesítés alapjául ez szolgál.

Egy darab programot is rendelhetünk?

Igen, viszont egy minimum kiszállási díjat ez esetben is felszámolunk.

Hogyan zajlik a fizetés?

A fizetés előre utalással történik. Más megoldás nagy létszámú megrendelések esetén lehetséges.

Mennyi időbe telik megszerveznetek egy csapatépítőt?

Egy csapatépítő megszervezésének ideje mindig az egyedi igényektől függ. Képesek vagyunk akár másnapra is előállni egy komplett csapatépítő nap megtartásával, de egy bonyolultabbnak számítót is összeállítunk egy, másfél héten belül.

Kötelező mindenkinek részt venni a programokon?

Egyik program sem kötelező. Ha valakinek nem szimpatikus egy programelem, akkor próbálunk helyette más, tartalmas lehetőséget felajánlani.

Tényleg megszerveztek helyettünk mindent?

Igen, gyakorlatilag mindent amiben leszerződünk, megegyezünk. Nektek csak annyi a dolgotok marad, hogy elgyertek és jól érezzétek magatokat.

A helyszínre való utazást is leszervezitek?

Leszerződött buszos partnereink nincsenek, de ha kéritek, akkor segítünk megtalálni a megfelelő céget.

Országszerte szerveztek csapítépítőket?

Gépjárműparkunk, eszközrendszerünk megengedi, hogy egyeztetéssel bárhova kiszálljunk az ország területén. Ugyanakkor kialakított csapatépítő bázisaink jelenleg Pécsett és Orfűn, Velencei-tónál és Budapesten vannak.

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }