Beltéri Élménykavalkád

l

Játék Információ

Az Élménylabor játékrendszerünk beltéri változata. Kiváló csapatépítő program céges vacsorára, bulira, konferenciára vagy workshopra.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a Beltéri Élményavalkád?

Egyedi élmény játékrendszerünk, az Élménylabor beltéren is űzhető változata tökéletes arra, hogy egy kis izgalmat csempéssz a céges rendezvényedbe. Az olyan egyszerű, de nagyszerű játékok, mint a golyópottyantó, a pálcapeca, az óriás beerpong, létragolf vagy éppen a fejbelökő mind azonnali élményt adó, pörgős ügyességi játékok, melyek kis helyigényüknek köszönhetően szinte bármilyen rendezvény- vagy különteremben elférnek.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }