Böngéssz és alkoss

l

Játék Információ

Elsősorban beltérre ajánljuk. Kiváló csapatépítő program céges vacsorára, bulira, konferenciára vagy workshopra.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a Böngéssz és alkoss?

Hogyan dolgoznak együtt a kollégák nyomás alatt? Új, saját fejlesztésű csapatépítő játékunkban kiválóan ötvöződik a szellemi, kreatív és alkotói munka a versenyhelyzettel. A 4-6 fős csapatoknak pár perces, több részből álló feladványokat kell megoldaniuk, melyekhez szükség lesz hatékony munkamegosztásra, villámgyors reakciókra és tűpontos kutatómunkára is!

A Böngéssz és alkoss menete

A foglalkozás megközelítőleg egy órás!

Hogyan is néz ki egy játékszakasz?

A csapatoknak témakörönként meghatározott idő alatt kell 4 unalmasnak koránt sem mondható feladatot megoldaniuk. Ilyen lehet például 10 európai folyó torkolatának megtalálása az interneten, majd tovább osztva az asztaltársaságot valakinek egy rövid, ötletesen rímelő versikét kell költenie adott, a folyó témájába illő szavak használatával, egy másik kollégénak pedig megadott alapanyagokkal és paraméterekkel pl. hidat kell építenie, míg megint másnak egy vízesést kell rajzolnia. Aztán jöhet a következő játékrész.

Minderre összesen 8-10 perc fog állni, így nagyon fontos lesz a munkamegosztás és a gyorsan vágó ész a kollégák részéről.

   id. Várnai Péter

   alapító-szakmai vezető

   Kérd egyedi ajánlatunk!

   Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!