Gladiátor Rulett

l

Játék Információ

Elsősorban beltérre ajánljuk. Kiváló jégtörő, átmozgató csapatépítő program céges vacsorára, bulira, konferenciára vagy workshopra.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a Gladiátor Rulett?

Lépjetek be az arénába és mérkőzzetek meg a Gladiátor rulett névre keresztelt játékunkban! A terem szélén körben elhelyezkedő asztalok közötti terület adja az arénát. A 10 feladatból álló viadalsorozat mindegyik játékánál minden asztaltársaság delegál egy-egy gladiátort. Az Ő feladatuk lesz megküzdeni a többiekkel adott játékban.

Igen ám, de a csapat többi része sem tétlenkedik: minden gladiátorjáték kezdete előtt meg kell tippelniük a helyezési rangsort. Természetesen a csapatok a tippelésért és a gladiátoruk helyezéséért is pontot szereznek. A tíz darab versenyszám “rulett” és helyezéspontjai összeadódnak és nyer a legtöbb pontot szerző csapat. Könnyed, azonnali élményt nyújtó játék.

Miért ajánljuk?

  • Könnyed, azonnali élményt nyújtó játék
  • Az ügyességi- és szerencsejáték kombinációja, ahol a versenyszámokban elért helyezésekért és a jó tippelésekért is pont jár
  • Mindössze asztalok és csapatok szükségesek hozzá, mi minden egyebet viszünk
  • Kis helyigényű program, szinte bármilyen rendezvény- vagy különteremben tartható

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!