Gladiátor Rulett

l

Játék Információ

Elsősorban beltérre ajánljuk. Kiváló jégtörő, átmozgató csapatépítő program céges vacsorára, bulira, konferenciára vagy workshopra.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a Gladiátor Rulett?

Lépjetek be az arénába és mérkőzzetek meg a Gladiátor rulett névre keresztelt játékunkban! A terem szélén körben elhelyezkedő asztalok közötti terület adja az arénát. A 10 feladatból álló viadalsorozat mindegyik játékánál minden asztaltársaság delegál egy-egy gladiátort. Az Ő feladatuk lesz megküzdeni a többiekkel adott játékban.

Igen ám, de a csapat többi része sem tétlenkedik: minden gladiátorjáték kezdete előtt meg kell tippelniük a helyezési rangsort. Természetesen a csapatok a tippelésért és a gladiátoruk helyezéséért is pontot szereznek. A tíz darab versenyszám “rulett” és helyezéspontjai összeadódnak és nyer a legtöbb pontot szerző csapat. Könnyed, azonnali élményt nyújtó játék.

Miért ajánljuk?

  • Könnyed, azonnali élményt nyújtó játék
  • Az ügyességi- és szerencsejáték kombinációja, ahol a versenyszámokban elért helyezésekért és a jó tippelésekért is pont jár
  • Mindössze asztalok és csapatok szükségesek hozzá, mi minden egyebet viszünk
  • Kis helyigényű program, szinte bármilyen rendezvény- vagy különteremben tartható

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }