Helikopteres Toronyépítés

Kül- és beltéren egyaránt játszható.

Egy csapatban 5-7 fő

A játék teljesen biztonságos, a sérülés esélye a zéróhoz konvergál

Mi a helikopteres toronyépítés?

Gyorsaság, stratégia, együttműködés, repülve építkezés – ezek a szavak jól jellemzik ezt a játékot. Két csapatban versenyeztek egymás ellen, ahol 1-1 ember polifoam szivacsra feküdve fog építkezni. Mégis hogyan? A szivacs alatt keresztbe köteleket helyezünk, aminek segítségével a társak fel tudják emelni azt, aki hason fekszik. Különböző helyekre kell vezetni őt és így megépíteni a tornyot.

Mik az előnyei?

  • Nem mindennapi feladat a csoporttagok számára.
  • Egyszerre többen is tudják játszani, így nem hátrány, ha sokan vagytok a csapatépítőn.
  • Bizalmat és együttműködést erősít az emberek között, hisz aki bevállalja a repülést, csak a társai segítségével tudja megoldani az építést.

 

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }