Íjászok viadala

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya. Egybefüggő füves terület, műfüves-, vagy rekortán sportpálya mellett akár ligetes területen is játszható.

4-18 fő is részt vehet egy körben. Korosztálytól függetlenül.

Nyílvesszők vége szivacsozott, így teljes a biztonság.

Mi az íjászok viadala?

Tanuljátok meg az íjászat fortélyait és szálljatok szembe egymással úgy, mint egy valódi, középkori íjász hadosztály – mindezt anélkül, hogy a sérülésektől kellene aggódnotok! Az Íjászok Viadala a valódi íjászkodás élményét nyújtja akár 3 egymásra épülő játékkal, azzal a csavarral, hogy a nyílvesszők vége szivacsozott, így teljesen biztonságos.

Attól sem kell félned, ha a csapatotok nagy része még csak messziről sem látott íjat, hiszen a tapasztalt animátor kollégánk egy minimum oktatás keretein belül segít elsajátítani az íj kezelését, így akár pár perc után mehet is az “éles” játék!

Íjászok viadala

Mik az Íjászok viadalának előnyei?

  • A játék a valódi, ember-ember elleni íjászkodás élményét nyújtja, teljesen biztonságos módon.
  • A játékok legfeljebb 7 percig tartanak, ami után a csapatok váltják egymást, így marad energiátok másra is.
  • Egyszerre akár 18 íjász és 3-3 pajzstartó is részt vehet a játékban!
  • Kiváló csapatépítő program, hiszen az íjászok csak egymásra számíthatnak, ha győzni szeretnének
Íjászok viadala

Mi az íjászok viadala játékunk menete?

A két csapat egymással szemben, akár fedezékeket használva kezdik a harcot. A csapatok közt senki földje helyezkedik el, egy védeni való céltáblával, a cél pedig nem más, mint hogy kilőjük az óvatlan ellenfelet vagy a céltáblából egy-egy korongot. Az a csapat nyer, aki előbb kilövik az ellenfelet vagy a korongokat.

Íjászok viadala

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }