Íjászok viadala

l

Játék Információ

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya. Egybefüggő füves terület, vagy műfüves-, illetve rekortán sportpálya szükséges hozzá.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi az íjászok viadala?

Tanuljátok meg az íjászat fortélyait és szálljatok szembe egymással úgy, mint egy valódi, középkori íjász hadosztály – mindezt anélkül, hogy a sérülésektől kellene aggódnotok! Az Íjászok Viadala a valódi íjászkodás élményét nyújtja 4 egymásra épülő játékkal, azzal a csavarral, hogy a nyílvesszők vége szivacsozott, így teljesen biztonságos.

Attól sem kell félned, ha a csapatotok nagy része még csak messziről sem látott íjat, hiszen a tapasztalt animátor kollégánk egy alapoktatás keretein belül segít elsajátítani az íjászkodás alapjait, így az akár egy életre szóló hobbivá is válhat!

Íjászok viadala

Mik az Íjászok viadalának előnyei?

 • A játék a valódi, ember-ember elleni íjászkodás élményét nyújtja, teljesen biztonságos módon.
 • A játékok legfeljebb 7 percig tartanak, ami után a csapatok váltják egymást, így marad energiátok másra is.
 • Egyszerre akár 18 íjász is részt vehet a játékban!
 • Kiváló csapatépítő program, hiszen az íjászok csak egymásra számíthatnak, ha győzni szeretnének.

 

Íjászok viadala

Mi az íjászok viadala játékunk menete?

Íjászpróba: Az alapoktatást követően egy egyszerű célbalövés következik, melynek keretén belül egy egyre messzebbre elhelyezkedő céltáblából kell célhengereket kilőnie az íjászoknak.

Derült(s)égből nyílzáporba: A két íjászcsapat egymással szemben áll, maszkban 18 méteres távolságban, 3-3 nyílvesszővel. A vezető íjász jelére egyszerre lő az egyik, majd a másik íjászcsapat a mozdulatlanul álló másik csapatra. Ez többször megismétlődik. A több találatot szerző csapat nyer.

Íjásztusa: A két csapat egymással szemben, fedezékek mögött. A csapatok közt senki földje helyezkedik el, egy védeni való céltáblával, a cél pedig nem más, mint hogy a fedezék mögül kibújva kilőjük az óvatlan ellenfelet. A nagyobb számban a pályán maradó csapat győz

Várostrom: Az egyik csapatnak egy 5x5m területű, 4db fedezékkel és 4db céltáblával övezett várat kell védenie. A vár körül 4 m széles várárok helyezkedik el, ez a senki földje. A várat 8 fő védi, akiknek a feladata önmaguk és a 4 db céltábla közepén lévő célkorong védelme, illetve a 8 támadó kilövése. A támadok akkor nyernek, ha kilövik a védőket vagy a 4 célkorongot.

Íjászok viadala

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása