Karitatív Csapatépítés Szervezése

Mi az a karitatív csapatépítés?

Manapság egyre jelentősebb igény mutatkozik olyan közösségkovácsoló tevékenységek szervezésére, amelyek során a társadalomtól kapott jóból valamennyit visszaadunk a közösségnek, ahol élünk. Karitatív csapatépítés keretén belül egyszerre szolgálhattok jótékony cél és kovácsolhattok összetartó közösséget élmények útján!

Milyen lehetőségeitek kínálunk számotokra a Teamlab-nél?

Karitatív csapatépítés szervezése a Teamlabnél

A vezető márkák az élményt választották.

Faültetés, magaságyás és komposztáló láda építése gyermekintézményekben

Elérhető: Március-Áprilisban – a program jellegéből fakadóan

Gyümölcsöt adó fa, vagy cserje ültetése, valamint konyhakerti ültető blokkok, mint magaságyás, illetve komposztáló láda építése gyerekintézményekben. A program célja a legatalabb generációk környezettudatosságra, környezetvédelemre és tudatos, egészséges táplálkozás iránti igényre való nevelése.

Mindezeket a pár generáció alatt elfeledett konyhakerti növénytermesztés lehetőségének kulturált, Hügel vízmegtartó technológia alapjait alkalmazó réteges felépítésű magaságyások, valamint komposztáló ládák kialakításával és gyümölcsadó cserjék, fák ültetésével.

Karitatív csapatépítés szervezése országszerte

A karitatív program célja

Környezetvédelem

Program célja, hogy környezetünk zöldebb és fenntarthatóbb legyen.

Edukáció

Egyik fő cél a legatalabb generációk környezettudatósságra nevelése. A kiválasztott intézményeket, kiadványokkal és szakmai tanácsadással edukáljuk. Valamint igény szerint a munkavállalóknak
is küldünk hasznos tudásanyagokat.

Hasznos tevékenység, élményszerűen

A karitatív jelleg mellett a program további célja, hogy a
kollégák csapatépítését is elősegítse. Egy felejthetetlen program, amely mindenkinek hasznos, hiszen a kertészkedéshez, önellátáshoz is meghozhatja a kollégák kedvét.

Újrahasznosítás

Anyaghasználatnál törekszünk az újrahasznosítás elveit gyelembe venni. A fa alapanyagok használt raklapok biztosítják. (Igény szerint az alapanyag forrás változtatható)

A karitatív programunk további előnyei

A program könnyedén kiegészíthető és időtartamban
változtatható
A programban rugalmasan beilleszthető bográcsos főzés mint programelem, vagy catering.
A program igénylése tartalmazza az intézmények számára a kertészeti tanácsadást. A Kreatív Farmer-el kötött együttműködés keretében (www.kreativfarmer.hu)

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }