Kickbike-os Városnézés és lesiklás

l

Játék Információ

Kizárólag kültéren űzhető program. Kétféle programmal: városnézés és kickbike lesiklás (jelenleg csak Pécs mellett, Orfűn)

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte. Lesiklás jelenleg csak Orfűn.

Mi a kickbike?

Repítsd vissza a csapatod a gondtalan gyerekkorba és ismerjétek meg hazánk gyönyörű városait két keréken, egy csapatként! A segítségünkkel az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel a városainkat a világszerte egyre népszerűbb kickbike-kal.

Gondoltunk azonban azokra is, akik inkább a természet lágy ölén gurulnának egy jót – nekik ajánljuk az orfűi kickbike-os lesiklásunkat, amely egy lélegzetelállítóan szép erdei úton halad végig.

A kickbike lényegében egy kerékpár és egy roller szuper-biztonságos keveréke. A nagy átmérőjű kerekeinek köszönhetően gyerekjáték lesz bejárni a kiválasztott várost, de emellett rendkívül biztonságos is a modern fékrendszerének köszönhetően.

Szerezzetek életreszóló élményeket és ismerjétek meg hazánk látványosságait egy könnyed csapatépítő program keretein belül!

Mik a kickbike előnyei?

  • A kickbike egy rendkívül kényelmes és biztonságos módja a közlekedésnek.
  • A kickbike ötvözi egy kerékpár és egy roller minden előnyét, garantáltan élvezni fogjátok!
  • A túráinkhoz tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a látnivalókat is bemutatja.
  • A túrák előre egyeztetett útvonalakon haladnak, így nem kell attól félnetek, hogy kihagytok valamit.
  • A többi programhoz képest viszonylag könnyedebb kikapcsolódást nyújt.

 

Kickbike-os városnézés és lesiklás

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }