Lézerharc (Lasertag)

Kül-és beltéren – sportcsarnokban, tornateremben egyaránt játszható.

Egy körben maximum 10 fő tud játszani, ami 10-15 perces is lehet.

Épp olyan izgalmas, mint a paintball, ám azzal ellentétben teljesen fájdalommentes!

Mi a lézerharc?

Sokszor érzitek úgy, hogy csatatérré válik a munkahely? Próbáljátok ki magatok egy valódin és eresszétek ki a gőzt! Bemutatjuk a lézerharcot, az ember-ember elleni hadviselés jelenleg létező legbiztonságosabb módját. Itt az idő, hogy kiderüljön, hogy ki a legjobb mesterlövész az irodában.

Ragadj lézerfegyvert, használj fedezékeket, éld bele magad és vezesd győzelemre a csapatod ebben az interaktív játékban. A lézerfegyverek infravörös sugarai teljesen ártalmatlanok, a találatokat számítógép érzékeli, így teljesen biztonságos és semmilyen védőfelszerelést nem igényel.

Mik a Laser tag  előnyei?

  • A laser tag teljesen biztonságos és fájdalommentes – még védőfelszerelést sem igényel!
  • Nem kell Terminátornak vagy Rambonak lenni ahhoz, hogy sikerélmény érjen: az átlagos ügyességű, kevésbé sportos kollégák is bajnokká válhatnak.
  • Akárcsak egy videojátékban, a szabályok teljes mértékben testreszabhatóak: Ti döntitek el, hogy mennyi életetek legyen vagy hogy milyen sérülést okozzon egy találat!
lézerharc

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }