Lézerharc (Lasertag)

l

Játék Információ

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya. Kiválóan játszható tornatermekben, sportcsarnokokban.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a lézerharc?

Sokszor érzitek úgy, hogy csatatérré válik a munkahely? Próbáljátok ki magatok egy valódin és eresszétek ki a gőzt! Bemutatjuk a lézerharcot, az ember-ember elleni hadviselés jelenleg létező legbiztonságosabb módját. Itt az idő, hogy kiderüljön, hogy ki legjobb mesterlövész az irodában.

Ragadj lézerfegyvert, használj fedezékeket, üss rajta és vezesd győzelemre a csapatod ebben az interaktív játékban. A lézerfegyverek infravörös sugarai teljesen ártalmatlanok, a találatokat számítógép érzékeli, így teljesen biztonságos és semmilyen védőfelszerelést nem igényel.

 

Mik a Laser tag  előnyei?

  • A laser tag teljesen biztonságos és fájdalommentes – még védőfelszerelést sem igényel!
  • Nem kell Terminátornak vagy Rambonak lenni ahhoz, hogy sikerélmény érjen: az átlagos ügyességű, kevésbé sportos kollégák is bajnokká válhatnak.
  • Akárcsak egy videojátékban, a szabályok teljes mértékben testreszabhatóak: Ti döntitek el, hogy mennyi életetek legyen vagy hogy milyen sérülést okozzon egy találat!
lézerharc

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!