Metropolisz

l

Játék Információ

Elsősorban beltérre ajánljuk. Egyidőben akár 50 főt is le tudunk kötni vele.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a Metropolisz csapatépítő társasjáték?

A társasjátékunkat azzal a céllal alkottuk meg, hogy beltéri kínálatunkat bővítve tartalmas elfoglaltságot biztosíthassunk csoportjainknak akár rossz idő esetén is. A programban többféle játéktípus ötvöződik, így tesszük azt izgalmassá és mindenki számára élvezhetővé.

A játékban több csapat verseng egymással azért, hogy a játék végére több „fabatkát” gyűjtsön össze ellenfelénél. Ehhez leleményességre, kézügyességre és kreativitásra lesz szükségük.

 Először is a játékosok rövid feladványok megfejtésével nyerhetnek fabatkákat, amikből „építőanyagot” kell vásárolniuk. Ha kellő mennyiségű eszközük van, a két csapat egy-egy várost épít fel. A legnagyobb, legerősebb, legszebb, legérdekesebb alkotásokért jutalom fabatka jár, de az építkezés során megspóroltak sem veszítik el értéküket. Végül a két város metropolisszá nő össze, a több fabatkát megspóroló csapat városatyává válik, míg a „lemaradók” a városi polgárságot adják. Interaktív, kreativitást és tervező szellemet, stratégiai tervezést igénylő játékunk.

Mik Metropolisz előnyei?

 • teljes kikapcsolódást biztosít
 • Interaktív, kreativitást, tervező szellemet és csapatmunkát igénylő játék
 • egyszerre akár 15-25 fős csoportok is játszhatják
 • a csoportok nem csak az idővel, egymással is versenyeznek
 • több fajta képességet igényel egyén és csapat szinten
 • bármely szálláshelyen, étteremben, rendezvény- és konferencia teremben is játszható
 • az animátor az esetlegesen kisebb, vagy gyengébb képességű csoportoknak is tud “észrevétlenül” segíteni

A Metropolisz társasjáték menete

 • Két csapat kialakítása és a feladatok elosztása: A feladat egy-egy impozáns város nem szokványos alapanyagokból való, minél kreatívabb és gazdaságosabb, jól szervezett felépítése.
 • Pénz-, azaz fabatka-gyűjtés az építkezéshez logikai feladványok megoldásából: A munkához szükséges eszközöket és anyagokat meg kell vásárolni. Fabatkákat a kiosztott feladványok megoldásából lehet behatárolt idő alatt gyűjteni.
 • Szükséges építőanyagok megvásárlása, majd városépítés: A két Város szabadon gazdálkodik vagyonával, eszközeivel. Számolnak, terveznek, megvitatnak, majd a maguk szempontrendszere és logikája szerint költekeznek. Az összehangolt, jól szervezett munka, illetve az ésszerű és kreatív gondolkodás ideális aránya biztosan meghozza a sikert.
 • Az elkészült városok összekötése és értékelése: A két város a játék végén Metropolisszá nő össze, majd e végső állapotában a két városrészt az animátor adott szempontok szerint egészében és elemeiben is összeveti, a munkákat pedig ismét fabatkával jutalmazza.
 • Eredményhirdetés: Az a csapat/Város nyer, amelyik a játék legelejétől kezdve a legjobban taktikázik, s a végére nagyobb vagyonra tesz szert. A győztes csapat végül eléri dédelgetett célját: rangot nyer az újdonsült városállamban, s a polgári réteg fölé emelkedik.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása