Online Szabadulószoba - Vegyetek Részt Egy Felejthetetlen Virtuális Csapatépítőn az Osztállyal!

Itt az osztálykirándulások szezonja, a járványhelyzet mégsem teszi lehetővé a közös kiruccanást. Az online szabadulószoba egy egy órás, könnyed, szórakoztató, de egyúttal gondolkodást igénylő, készségfejlesztő csapatépítő program, amellyel ebben a fura helyzetben is közös élményeket szerezhettek!

Érdekelnek a részletek!

Vegyetek Részt Egy Felejthetetlen Online Csapatépítőn az Osztállyal!

Itt az osztálykirándulások szezonja, a járványhelyzet mégsem teszi lehetővé a közös kiruccanást. Az online szabadulószoba egy egy órás, könnyed, szórakoztató, de egyúttal gondolkodást igénylő, készségfejlesztő csapatépítő program, amellyel ebben a fura időszakban is közös élményeket szerezhettek!

Élőszereplős Online Szabadulószobák

Az élőszereplős online szabadulószobák a kijutós játékok új generációja, pontosan olyanok, mint a hagyományos játékok, de a világon bárhonnan játszatóak a Zoomnak köszönhetően. A játékmester a csapatotok avatárja, aki a szabadulószobában tartózkodik. Az élő közvetítésnek köszönhetően a játékmester minden egyes csapatnak a szeme, füle és kezei, és a ti utasításaitokat követi.

Élőszereplős Online Szabadulószobák

 • A Játékmester a szobában tartózkodik, ti irányítjátok szóban a Zoom konferenciaprogram segítségével
 • 8 “beleélős”, izgalmas helyzeteket feldolgozó szabadulószoba közül válogathattok
 • Jussatok ki a szobából: Kitalált élethelyzetek, izgalmas fejtörőkkel, készségfejlesztő feladványokkal megspékelve
 • Szinte olyan, mint ha ott lennétek
 • 1 órás kikapcsolódás szobánként akár az egész osztály számára
 • Gyors és egyszerű szervezés
 • Akár 10 éves kortól játszható
 • A játékmester észrevétlenül segít, tippeket ad elakadás esetén
 • 4000 ft/készülék áron – bármelyik választott játék esetén – egyszerre több diák is ülhet az eszköznél

Hangulatképek a Szobákból

Érdekelnek a szabadulószobáink? Írj nekünk!

Mi történik az űrlap kitöltése után?

Miután elküldted nekünk az igényeid, programkoordinátor kollégánk felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Hogyan működnek az online szabadulószobák?

Az online szabadulószobákkal a szabadulószobák legújabb generációját próbálhatod ki. Játssz barátaiddal a biztonsági előírások betartásával. A helyszínen lévő játékmesterünk lesz a szemetek és fületek a játék során, ez adja az élmény élő mivoltát.

Minden utasításotokat követi, a webkamera segítségével pedig mindig azt látjátok amit ő, járjon bármerre is épp. Keressetek nyomokat, fedjétek fel a hiányzó láncszemeket és oldjátok meg a feladványokat. Egy találékony csapatra lesz szükséged; csak akkor juthattok ki a szobából, ha összefogtok. Készüljetek fel mindenre és  éljétek át együtt az élményt!

Mire lesz szükségem a játékhoz?

A játékhoz stabil internet kapcsolatra, valamint egy kamerával és mikrofonnal felszerelt gépezetre lesz szükséged (ez lehet laptop, tablet, telefon vagy asztali számítógép). Játékmesterünk körülbelül 10 perccel a kezdés előtt elindítja a játékot, ide a vásárlásnál kapott linkkel tudtok belépni. A legjobb élményhez fej- vagy fülhallgatót ajánlunk a külső zajok kizárása érdekében.

Hányan játszhatunk egyszerre?

Az élőszereplős online szabadulószobáinkat 2-6 főre terveztük, de a nagyobb létszám sem probléma, hiszen ebben az esetén 6 fős csapatokra bontunk titeket, így egyidejűleg különböző szobákban játszhattok.

Milyen internetre lesz szükségünk?

Minél gyorsabb, annál jobb. Ha egy videóhívást gond nélkül lezavarsz, akkor a mi játékunkhoz is elégnek kell lennie. A magas adathasználat miatt azonban mindenképp ajánljuk, hogy wifire csatlakozva kezdj neki a kalandnak mobilinternet helyett.

Nem mindenkinek van webkamerája. Nem gond?

Nem. A webkamerára csak a te képed közvetítése miatt van szükség. Talán javítja kicsit az élményt és a kommunikáció is könnyebb, de egyáltalán nem szükséges.

Telepítenünk kell valamit a játékhoz?

Igen, a játékhoz szükség van a ZOOM applikációra. Ne aggódj, ingyenes. Ezen kívül semmit nem szükséges telepíteni.

Milyen hosszú egy játék?

Körülbelül 60 percig tart a játék, plusz 10 perc a bemutatkozás és az elköszönés.

Hogyan tudunk fizetni?

Online bankkártyával (Barion) vagy PayPal -on keresztül.

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
 • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
 • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }