Szomszéd-várak Ostroma

l

Játék Információ

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya (egybefüggő füves terület, füves-, műfüves- vagy rekortán sportpálya).

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi az a Szomszéd-várak ostroma?

Dolgozzatok együtt és vigyétek győzelemre a csapatotokat! A szomszéd várak ostromát (más néven óriás csúzli) öt fős csapatok játszhatják és a lényege, hogy a két csapat szemben egymással, 15 méter távolságból próbál betalálni egy 4*4 méteres bólyákkal teli területre. Az a csapat nyer, amelyik több pontot szerez a játék végére.

De itt jön a csavar! Nem csak az számít találatnak, ha a labda a kijelölt területen ér földet, hanem az is, ha az ellenfél 2 labdaszedőjét találjátok el.  Az a csapat a győztes, amelyik adott idő alatt több találatot szerez.  Bár a játék nagyfokú koordinációt igényel, a nevetés és a jókedv garantált! Várakozó csapatoknak is ajánljuk.

Óriáscsúzli

Mik a szomszéd-várak ostromának előnyei?

 • A játék teljesen biztonságos, hiszen puha, ám jó röptű lövedékekkel lövöldöztök egymásra.
 • Igazi adrenalin pumpáló feladat, mind a tüzérek, mind a labdaszedők számára.
 • Kiváló csapatépítő program, hiszen a tüzéreknek és a labdaszedőknek hatalmas összhangban kell lenniük ahhoz, hogy a csapatukat győzelemre vigyék!

 

Óriáscsúzli

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása