Quizlab – 2 órás kvízest

A QuizLab beltéren, asztaloknál játszható.

Csapatonként 6 -8 fő.
Összesen akár 120-140 fő.

7-8 játékrészből áll, 2 órában.

Mi a QuizLab?

Műveltségi, interaktív kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de a gyorsaságra, és a megbízható érzékszervekre is szükség lehet! A kétféle, egyenként 50 perces programblokkot kvízmester vezeti. A csapatok asztalok köré ülve, kivetítőn olvasható kérdések és asztalnál megoldandó feladatok közepette vezetik a válaszlapot, miközben a saját és csapattársaik tájékozódottságára hagyatkoznak a különféle témakörök (tudomány, közélet, divat stb.) kérdései, feladványai kapcsán.

Milyen játékelemekből áll?

  • Feleletválasztós kvízkérdések megválaszolása különféle közéleti- lexikális- és alapműveltséget felmérő témakörökben. A kérdéseket a kivetítőn közöljük egységnyi ideig, a narrátor megerősítésként felolvassa azokat
  • Hang- és zenefelismerés: populáris előadók, komolyzenei, vagy filmzenei betétek felismerése a feladat.
  • Tapogató-vak kvíz: egyforma zsákokban különféle használati tárgyakat helyeztünk el. A csapatok feladata, hogy kizárólag a tapintásukra hagyatkozva ismerjék fel a zsákban lévő tárgyakat. – legfeljebb 10 percben
  • Műveltségi villámkvíz: a kérdéseket a kivetítőn olvashatják. Csak egy helyes megoldás adható a kérdésekre, melyhez feleletválasztási lehetőséget nem adunk.
  • Képes memóriakvíz: a röviden bemutatott festmények, jellegzetes képek, jelenetek, plakátok, épületfotók, vagy éppenséggel térképek levetítése után a képek egy-egy részletét szükséges felidézni 2-2 kérdés megválaszolásához.
  • Súlyérzékelés kvíz: adott köznapi, illetve használati tárgyak súlyának megbecslése a feladat
  • Anagramma kvíz: bizonyos szavak betűit felcserélve új szavakat, és szókombinációkat hoztunk létre. A csapatok feladata az eredeti szavak (pl.: vállalati kifejezések, híres magyar írók/költők, településnevek stb.) felismerése egységnyi idő alatt.percben
  • EXTRA: Céges/intézményi kvízkérdések: a cég/adott intézmény működésével, történetével, vállalati kultúrájával, vagy tevékenységével kapcsolatban. A kérdéseket a későbbiekben, közösen egyeztetve dolgozzuk ki.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!