Quizlab – 2 órás kvízest

l

Játék Információ

Elsősorban beltérre ajánljuk. Kiváló csapatépítő program, amely megtartható konferencia- és rendezvénytermekben, illetve akár egy étteremben.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a QuizLab?

Műveltségi, interaktív kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de a gyorsaságra, és a megbízható érzékszervekre is szükség lehet! A kétféle, egyenként 50 perces programblokkot kvízmester vezeti. A csapatok asztalok köré ülve, kivetítőn olvasható kérdések és asztalnál megoldandó feladatok közepette vezetik a válaszlapot, miközben a saját és csapattársaik tájékozódottságára hagyatkoznak a különféle témakörök (tudomány, közélet, divat stb.) kérdései, feladványai kapcsán.

A foglalkozás igény szerint 1 vagy 2 blokkban zajlik. A játékelemek között a csapatok a szomszédos asztal eredményvezető lapjain ellenőrzik a helyes, illetve a helytelen válaszokat.

Milyen játékelemekből áll?

 • Feleletválasztós kvízkérdések megválaszolása különféle közéleti- lexikális- és alapműveltséget felmérő témakörökben. A kérdéseket a kivetítőn közöljük egységnyi ideig, a narrátor megerősítésként felolvassa azokat (a válaszokkal együtt, amennyiben feleletválasztós kérdéshez érünk)
 • Hang- és zenefelismerés: populáris előadók, komolyzenei, vagy filmzenei betétek felismerése a feladat.
 • Tapogató-vak kvíz: egyforma zsákokban különféle használati tárgyakat helyeztünk el. A csapatok feladata, hogy kizárólag a tapintásukra hagyatkozva ismerjék fel a zsákban lévő tárgyakat. – legfeljebb 10 percben
 • Műveltségi villámkvíz: a kérdéseket a kivetítőn olvashatják. Csak egy helyes megoldás adható a kérdésekre, melyhez feleletválasztási lehetőséget nem adunk.

   

 • Képes memóriakvíz: a röviden bemutatott festmények, jellegzetes képek, jelenetek, plakátok, épületfotók, vagy éppenséggel térképek levetítése után a képek egy-egy részletét szükséges felidézni 2-2 kérdés megválaszolásához.
 •  Súlyérzékelés kvíz: adott köznapi, illetve használati tárgyak súlyának megbecslése a feladat
 • Anagramma kvíz: bizonyos szavak betűit felcserélve új szavakat, és szókombinációkat hoztunk létre. A csapatok feladata az eredeti szavak (pl.: vállalati kifejezések, híres magyar írók/költők, településnevek stb.) felismerése egységnyi idő alatt.percben

Extra, kiegészítő szolgáltatások

 • ‘Welkóma’, azaz pálinkakóstoló: különböző gyümölcsből készített szeszes italok felismerése. Vigyázat, kakukktojás lehetősége! – legfeljebb
 • Borkóstoló kvíz: számozott poharakban 5 borvidék 5 féle borát kínáljuk, jellemzően vörösbort. A felsorolt 5 tájvidék borát kell összepárosítani a megfelelő pohártartalommal.
 • Céges/intézményi kvízkérdések: a cég/adott intézmény működésével, történetével, vállalati kultúrájával, vagy tevékenységével kapcsolatban. A kérdéseket a későbbiekben, közösen egyeztetve dolgozzuk ki.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása