Soft-csúzlis kalandjáték

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya. Egybefüggő füves terület, műfüves-, vagy rekortán sportpálya szükséges hozzá.

Csapatonként 4-15 fő

A szivacslabdákkal mért találat teljesen fájdalommentes!

Mi a Soft-csúzlis kalandjáték?

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni.

A soft-csúzli kalandjáték kihozza a küzdeni akarást minden kollégából. Elő a csúzlikkal és mehet a harc – csak a legjobb győzhet!

Mik a soft-csúzli előnyei?

  • A játék teljesen biztonságos és sérülésmentes, így védőfelszerelés sem szükséges hozzá!
  • Nem kell mesterlövésznek lenni ahhoz, hogy sikerélmény érjen.
  • Változatos feladatok

 

soft-csúzlis kalandjáték

A soft-csúzlis kalandjáték fajták

Vadkeleti adok-kapok: Ez egy hagyományos csapat a csapat ellen játékforma, ahol a cél egymással szemben felállva, minél több ellenfelet lőjetek ki az ellenséges csapatból!

Stratégiai zászló és életszerző játék: Ebben a játékban két csapat a saját várától indulva védi a saját zászlaját és játékosonként 3-3 életét. A cél az ellenfél életeinek és zászlajának megszerzése.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }