Soft-csúzlis kalandjáték

l

Játék Információ

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya (tornaterem, sportcsarnok).

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a Soft-csúzlis kalandjáték?

Tornázd fel a csapatod pulzusszámát egy pörgős, akciódús játékkal! Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni.

A soft-csúzli kalandjáték kihozza a küzdeni akarást minden kollégából – ezt 3 féle játék garantálja. Elő a csúzlikkal és mehet a harc – csak a legjobb győzhet!

Mik a soft-csúzli előnyei?

 • A játék teljesen biztonságos és sérülésmentes, így védőfelszerelés sem szükséges hozzá!
 • A meccsek legfeljebb 6 percesek, így a kevésbé sportos kollégák is élvezhetik a lövöldözést
 • A változatosságot 3, egymásra épülő játéktípus garantálja: vadkeleti adok-kapok, huszáros vesszőfutás és stratégiai zászlószerző játék.
 • Nem kell mesterlövésznek lenni ahhoz, hogy sikerélmény érjen.

 

soft-csúzlis kalandjáték

A soft-csúzlis kalandjáték fajták

Vadkeleti adok-kapok: Ez egy hagyományos csapat a csapat ellen játékforma, ahol a cél, minél több ellenfelet lőjetek ki az ellenséges csapatból!

Huszáros vesszőfutás: Ebben a játékformában a vadászok és a “vadak” vesznek részt. A vadászok egymással szemben állnak és köztük egyesével futnak át a vadak. Az a vad nyer, aki a legkevesebb találattal ér át a mezőn!

Stratégiai zászló és életszerző játék: Ebben a játékban két csapat egymástól 30 méterre védi a saját zászlaját és játékosonként 3-3 életét. A cél az ellenfél életeinek és zászlajának megszerzése.

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása