Vakfoci

l

Játék Információ

Kül- és beltéren egyaránt játszható, amennyiben megfelelőnek bizonyul a pálya (egybefüggő füves terület, műfüves- vagy rekortán sportpálya). Minimum 8 játékos szükséges.

Elérhető Helyszínek

Budapest és környéke, Pécs és környéke, Velencei-tó, Egyéni helyszínen kitelepüléssel országszerte.

Mi a vakfoci?

Próbáld ki, hogy milyen úgy rúgni a bőrt a kollégáiddal, hogy közben nem támaszkodhattok a legfontosabb érzéketekre, a látásotokra! Habár eredetileg a gyengén látóknak lett kifejlesztve, a vakfoci valójában óriási csapatépítő potenciállal bír.

Gondolj csak bele: a legfontosabb érzékszervet, a látást vesszük ki az egyenletből, melynek hiányában a csapattagok teljesen egymásra vannak utalva – a szoros együttműködés így garantált.

Két 5 fős csapat játszik egymás ellen szemfedővel és egy speciális csörgőlabdával, a partvonalon pedig 1-1 ember irányítja – és próbálja győzelemre vinni – a csapatát.

Természetesen nem csak az irányítón múlik mindez, hiszen a vak játékosoknak gyakorlatilag újra meg kell tanulniuk vezetniük és rúgniuk a labdát, sőt, még a járás is garantáltan gondot okoz majd. A játék folyamán egyedül az irányító és a kapus nem visel szemfedőt.

Igen, a vakfoci legalább annyira mókás, mint aminek hangzik!

Mik a vakfoci előnyei?

 • A játék mind belső, mind külső szemmel nézve borzasztóan vicces, hiszen elsőre senkinek sem fog menni – a bakik és a jókedv garantált!
 • A játékban csak a hallásotokra az és az irányító csapattársatokra támaszkodhattok.
 • A játék teljesen baleset- és sérülésmentes, hiszen csak biztonságos környezetben, illetve szükség esetén védőfelszerelés biztosításával engedjük pályára lépni a játékosokat.
 • A játék vezetését tapasztalt játékvezetőre bízzuk.

 

Vakfoci

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

0
  0
  Kosár
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása