Voodoo Iskola

Élőszereplős Online Szabadulószoba

6-12 Fő részére

Emlékszel még a gyerekkorodra? Arra, hogy mennyi akkor feleslegesnek tűnő dolgot kellett megtanulnod? Elárulunk valamit: egyáltalán nem volt az! Ebben a küldetésben az iskolapadba kell visszaülnöd és bizonyítanod rátermettséged, meg azt, hogy nem volt elvesztegetett idő, amit az oktatásodra szántak. A gyorstalpaló évismétlés során számot kell majd adnod a tantárgyakban való jártasságodról, erre pedig mindössze egy órád van.

1. Lépés

Csatlakozzatok egy Zoom híváshoz a játékostársaitokkal – akár több, különböző helyszínről

2. Lépés

A játékmesterünk egy kézikamerával a fizikai szabadulószobában tartózkodik, az a feladatotok, hogy irányítsátok és kontrolláljátok 60 percen keresztül.

3. Lépés

Szabaduljatok, ha tudtok – Dolgozzatok össze a csapattársaitokkal, és próbáljátok megoldani a rejtélyeket.

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }