11. lecke: Összefoglalás

Bízunk benne, hogy hasznosnak találtad az anyagunkat. A jelenlegi helyzet nem túl rózsás, az előrejelzések szerint a vírus lefutási ideje több hónap is lehet. Mi azonban hiszünk abban, hogy az időben bevetett intézkedésekkel, józan döntésekkel és az egymásra való odafigyeléssel átvészelhető ez a nehéz időszak. Kitartást, egészséget és jó szerencsét kívánunk az elkövetkezendő hetekben, hónapokban!

Búcsúzóul néhány alapvető jótanács a vezetőség számára:

  • Maradjunk higgadtak, ne üljünk fel a pániknak, kommunikáljunk tisztán: cégen belül, a partnereinkkel és ügyfeleinkkel is! Vis maior esetekben, fizetésképtelenség esetén vegyük fel a kapcsolatot kríziskommunikációs szakemberrel
  • A bevezetett higiénés preventív terv betartására fektessünk nagy hangsúlyt cégen belül!
  • A bevételkiesés rossz, de az első a munkavállalóink egészsége: hiszen ha ők nincsenek, nincs cég sem. Ne féljünk betegszabadságra küldeni a tüneteket mutató kollégákat!

Hiszünk abban, hogy kellő odafigyeléssel, és a higiénés szabályok betartásával nagymértékben hozzájárulhatunk a vírus terjedésének lassításában, majd megállításában.

Ennek érdekében létrehoztunk egy Prevenciós Matricacsomagot és egy COVID-19 megállító-információs táblát, melyek oldalunkról már rendelhetők. A járvány megállítása nem csak egyéni érdek, hanem közösségi érdekünk, tegyünk együtt érte!

Bővebben ide kattintva olvashatsz róluk. >>>

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }