11. lecke: Összefoglalás

Bízunk benne, hogy hasznosnak találtad az anyagunkat. A jelenlegi helyzet nem túl rózsás, az előrejelzések szerint a vírus lefutási ideje több hónap is lehet. Mi azonban hiszünk abban, hogy az időben bevetett intézkedésekkel, józan döntésekkel és az egymásra való odafigyeléssel átvészelhető ez a nehéz időszak. Kitartást, egészséget és jó szerencsét kívánunk az elkövetkezendő hetekben, hónapokban!

Búcsúzóul néhány alapvető jótanács a vezetőség számára:

  • Maradjunk higgadtak, ne üljünk fel a pániknak, kommunikáljunk tisztán: cégen belül, a partnereinkkel és ügyfeleinkkel is! Vis maior esetekben, fizetésképtelenség esetén vegyük fel a kapcsolatot kríziskommunikációs szakemberrel
  • A bevezetett higiénés preventív terv betartására fektessünk nagy hangsúlyt cégen belül!
  • A bevételkiesés rossz, de az első a munkavállalóink egészsége: hiszen ha ők nincsenek, nincs cég sem. Ne féljünk betegszabadságra küldeni a tüneteket mutató kollégákat!

Hiszünk abban, hogy kellő odafigyeléssel, és a higiénés szabályok betartásával nagymértékben hozzájárulhatunk a vírus terjedésének lassításában, majd megállításában.

Ennek érdekében létrehoztunk egy Prevenciós Matricacsomagot és egy COVID-19 megállító-információs táblát, melyek oldalunkról már rendelhetők. A járvány megállítása nem csak egyéni érdek, hanem közösségi érdekünk, tegyünk együtt érte!

Bővebben ide kattintva olvashatsz róluk. >>>

Ugrás az oldal tetejére