Munkaerő közvetítő és kölcsönző cégek listája (2021)

Munkaerő toborzás

Munkaerő közvetítő vagy kölcsönző céget keresel Magyarországon? Itt a segítség! Most összegyűjtöttük neked pár javasolt céget (a teljesség igénye nélkül), hogy a lehető legkönnyebben találd meg azt a céget, amely segítségedre lesz a munkaerő hiányod megoldásában.

A bejegyzés tartalma:

A bejegyzésben szereplő munkaerő közvetítő és kölcsönző cégekről találsz egy rövid bemutatót, a weboldaluk címét, illetve azt is kigyűjtöttük neked, hogy az ország mely pontjain rendelkeznek irodával.

Mielőtt azonban belevágnánk, nézzük meg, hogy mi a különbség a két fogalom közt!

A bejegyzésben található lista a teljesség igénye nélkül készült. Amennyiben munkaerő közvetítő, vagy kölcsönző céget képviselsz és a cég nem szerepel az oldalunkon, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@teamlab.hu címen. Köszönjük!

Munkaerő-közvetítő cégek

Mivel foglalkoznak a munkaerő-közvetítő cégek?

Ha kerestél már valaha állást, minden bizonnyal feltűnt, hogy az álláshirdetések egy jelentős részére nem közvetlenül a munkavállalón, hanem személyzeti tanácsadó cégeken keresztül lehet jelentkezni.

Az ilyen munkaerő közvetítő cégek leveszik a munkáltatóról a toborzás és a kiválasztás folyamatának terhét. A szolgáltatás főként a speciális szaktudást igénylő posztok feltöltését gyorsítja meg.

Munkaerő-kölcsönző cégek

Mi a feladatuk a munkaerő-kölcsönző cégeknek?

Sürgősen szükséged van szakképzett munkaerőre? Vagy éppen nagy létszámban keresel szakképzettséget nem igénylő munkakörre munkatársakat? Esetleg projekt jelleggel szeretnél pár embert foglalkoztatni? Ez esetben célszerű egy munkaerő-kölcsönző céghez fordulnod, akik a lehető leghamarabb tudják pótolni a hiányt.

A szolgáltatás előnye, hogy a kölcsönzött munkaerőt a kölcsönbe adó cég foglalkoztatja, így te, mint munkáltató csak egy díjat fizetsz a szolgáltatásért, ezáltal mentesülsz az adminisztratív terhektől is.

Munkaerő-közvetítő cégek listája

Neves magyarországi munkaerő-közvetítő cégek

Beck and Partners

Webhely: www.bap.hu
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: pénzügy és számvitel, bank és biztosítás, adótanácsadás, üzleti kiszolgáló központok, értékesítés, marketing, logisztika, kiskereskedelem, humán erőforrás, informatika, life sciences, mérnöki és gyártási területek, építőipar, ingatlan, irodai asszisztencia, munkaerő-kölcsönzés, executive

A BECK AND PARTNERS Kft. több mint 10 éve nyújt professzionális támogatást ügyfeleinek a munkaerő-toborzás minden területén. A fejvadász piac meghatározó szereplőiként, már több mint 1500 cég tisztelte meg őket bizalmukkal, és eredményeik évről évre dinamikus növekedést mutatnak.

Hisznek benne, hogy ügyfeleiknek nem kell kompromisszumot
kötniük kereséseik során. Szolgáltatásaikkal igyekeznek naprakészen reagálni a piac összes felmerülő igényeire, legyen szó a hiányszakmák toborzásáról, mass recruitmentről, vagy executive search keresésekről.

Budapesti irodájukból az ország minden pontjára (esetenként külföldre) is toboroznak. Fontosnak tartják a HR szakma igényeinek megfelelő előadások, képzések megtartását is, így a toborzás-kiválasztási folyamatok mellett szakmai reggeliket (HR Reggeli) szerveznek, képzéseket és előadásokat tartanak – akár céges szinten, akár magánszemélyeknek.

Két éve indította útjára Karrierszerviz üzletágát is, mely az álláskeresésben elakadó szakembereknek nyújt segítséget egészen az önéletrajzírástól a teljes körű, több hónapon át tartó coachingig. “

Nehezen megy a munkaerő toborzás? Segítünk.

Employer branding központú toborzási kampányt építünk a cégednek. A HR, IT és Marketing területeket ötvözzük egy komplex szolgáltatásban, mellyel nem csak az aktív, de a passzív álleskeresőket is elérjük.

Jobgroup

Webhelyhttp://jobgroup.hu/Álláskeresőknek fenntartott weboldal: https://job.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: Gyógyszeripar/Egészségügy, Mérnök, Szállítmányozás/Beszerzés/Logisztika, IT/Telekommunikáció, Gyártás/Termelés, Kereskedelem/Értékesítés/Marketing, Cégvezetés/Menedzsment, Adminisztráció/Iroda/Ügyfélszolgálat, Pénzügy/Bankszektor/Számvitel, HR/Munkaügy, SSC/ISSC/BSC, Jog/Jogi tanácsadás

Vállalatunk közel 30 éves múltra tekint vissza a teljeskörű toborzás területén és folyamatos növekedésnek örvendünk. Négy alappillérünk a széleskörű toborzás, felkészült szakértői csapat, rugalmas szolgáltatások és a segítő tevékenység. Ezeknek köszönhetjük töretlen sikerünket a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzés területén.  

Irodánk Budapesten található, de tevékenységünk teljes Magyarországot lefedi. Szakterületünk a szellemi toborzás, munkaerő-közvetítés és munkaerő-kölcsönzés. Nagy hangsúlyt kap IT és gyógyszeripari tevékenységünk, de ezen kívül a teljes ipari skálát lefedjük a mérnök pozícióktól kezdve az adminisztratív munkákig. 2001 óta különálló munkaerő-kölcsönzési divíziónk működik, akik teljeskörű kölcsönzési és munkaügyi támogatást nyújtanak partnereink számára és több, mint 350 szellemi kölcsönzöttet foglalkoztatnak.

HumanField

Webhelyhttps://humanfield.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: a HumanField 2006 óta meghatározó szereplője a HR-tanácsadói piacnak, 2015 óta pedig piacvezető szerepet töltenek be a magyar fejvadászcégek között.

Irodájuk Budapest belvárosában található és országos lefedettséggel dolgoznak az ország nyugati csücskétől egészen a keleti végéig. Megbízóik köre – valamennyi iparágat képviselve – a kisebb magyar vállalkozásoktól egészen a legnagyobb multinacionális vállalatokig terjed.

Több mint egy évtizedes tapasztalatuk van az alábbi szektorokban: autóipar, gyártás/termelés, IT, vegy- és gyógyszeripar, kereskedelem, pénzügy (bank, biztosítás, könyvvizsgálat, stb.), SSC.

A HumanField 2014 óta az egyetlen magyar tagja az ISPA Executive Search, nemzetközi felsővezetői keresésre specializálódott szövetségnek, ennek köszönhetően nemzetközi projekteket is sikerrel tudnak teljesíteni.

Randstad

Webhely: https://www.randstad.hu/
Irodáik: Budapest, Tatabánya, Miskolc, Debrecen
Szakterületeik: Pénzügy és számvitel, HR, mérnök, egészségügy, fizikai munka, ingatlan, IT, jog, kereskedelem, adminisztráció, marketing, felsővezetők

A Randstad globális vezető szerepet tölt be a HR szolgáltatási ágazatban világszerte több, mint 4826 irodával, 38 országra kiterjedve. A szolgáltatásaik köre magában foglalja a szakképzett alkalmazottak, szakértők és vezetők elhelyezését, illetve a testre szabott HR megoldások biztosítását kis- és -közepes, valamint nagyvállalatok részére.

Hays

Webhely: http://www.hays.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: pénzügy és számvitel, bank és biztosítás, adótanácsadás, üzleti kiszolgáló központok, értékesítés, marketing, logisztika, kiskereskedelem, humán erőforrás, informatika, life sciences, mérnöki és gyártási területek, építőipar, ingatlan, irodai asszisztencia, munkaerő-kölcsönzés, executive

A Hays Hungary a Hays Group tagja, amely a legnagyobb tőzsdén jegyzett munkaerő toborzással foglalkozó vállalatcsoport az Egyesült Királyságban. Összesen 33 országban, 252 irodával vannak jelen.

Trenkwalder

Webhely: https://hu.trenkwalder.com/
Irodáik: Budapest, Debrecen, Csongrád, Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Szakterületeik: Gyártás, termelés, adminisztráció, pénzügy, kereskedelem, IT, elektronika, telekommunikáció, logisztika

A nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat 25 éve tevékenykedik itthon. Főként a gyártás/termelés, az adminisztráció, a pénzügy, az értékesítés, a kereskedelem, az IT, az elektronika, a telekommunikáció és a logisztika területére közvetítenek munkaerőt.

Delego

Webhely: https://delego.hu
Irodáik: Budapest, Tatabánya, Miskolc, Csomád
Szakterületeik: Gyártás, termelés, adminisztráció, pénzügy, kereskedelem, IT, elektronika, logisztika, üzleti kiszolgáló központok

A Delego Cégcsoport Magyarország egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző, -közvetítő vállalataként teljes körű HR szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

Manpower

Webhely: http://www.manpower.hu
Irodáik: Budapest, Miskolc
Szakterületeik: pénzügy és számvitel, bank és biztosítás, adótanácsadás, üzleti kiszolgáló központok, értékesítés, marketing, logisztika, kiskereskedelem, humán erőforrás, informatika, mérnöki és gyártási területek, építőipar, ingatlan, irodai asszisztencia, munkaerő-kölcsönzés, executive

A főként informatikai és műszaki szakemberek közvetítésével foglalkozó, több évtizedes múltra visszatekintő, globális szinten tevékenykedő vállalatcsoport 1990 óta van jelen Magyarországon.

Jobsgarden

Webhely: https://www.jobsgarden.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: pénzügy és számvitel, bank és biztosítás, adótanácsadás, üzleti kiszolgáló központok, értékesítés, marketing, logisztika, kiskereskedelem, humán erőforrás, informatika, mérnöki és gyártási területek, ingatlan, irodai asszisztencia, munkaerő-kölcsönzés, executive

A Jobsgarden az üzleti élet elismert HR szolgáltatójaként elsősorban műszaki, logisztikai, IT, pénzügyi és business adminisztrációs területeken tevékenykedő, tehetséges és jól képzett szakembereket kapcsol össze a multinacionális és hazai munkaerő-piac szereplőivel.

Adecco

Webhely: http://www.adecco.hu/
Irodáik: Budapest, Székesfehérvár, Kecskemét, Gyöngyös, Miskolc, Győr, Tatabánya
Szakterületeik: pénzügy és számvitel, bank és biztosítás, adótanácsadás, üzleti kiszolgáló központok, értékesítés, marketing, logisztika, kiskereskedelem, humán erőforrás, informatika, mérnöki és gyártási területek, építőipar, ingatlan, irodai asszisztencia, munkaerő-kölcsönzés, executive

Az 50 éves múltra visszatekintő Adecco cégcsoport több, mint 31.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával, több, mint 60 országban biztosít emberi erőforrás, munkaerő közvetítés és kölcsönzés szolgáltatásokat számos szektorban.

Grafton

Webhely: https://www.grafton.hu
Irodáik: Budapest
Szakterületeik:Adminisztráció / Asszisztencia, Bank, Fizikai Munkák, Gyógyszeripar, Egészségügy, Hotel / Vendéglátás, Humán Erőforrás, Időszakos és helyettesítő állások, Informatika / Távközlés, Jogi Terület, Logisztika / Beszerzés, Műszaki / Mérnök, Pályakezdő, Pénzügy / Számvitel, Építőipar / Ingatlanfejlesztés, Értékesítés / Marketing, Ügyfélszolgálat, Üzlettámogató Központok

A Grafton Recruitment egyike Európa legnagyobb toborzó vállalatainak és több, mint 30 éve nyújtanak munakerő-közvetítői, illetve FDI projektekkel kapcsolatos szolgáltatásokat. Szolgáltatásaik több, mint 30 üzleti szektorra terjednek ki.

Exact Solutions

Webhely: http://exactsolutions.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: gyártás és termelés,, pénzügy, kereskedelem, IT, szolgáltató központok

Az Exact Solutions egy 2007-ben alapított, magyar tulajdonú vállalat, amely munkaerő közvetítést és kölcsönzést illetve teljes körű HR szolgáltatásokat kínál.

Karrier Hungária

Webhely: https://www.karrierhungaria.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: Pénzügy, Számvitel, Bank, Sales, Marketing, Műszaki, Informatika, Gyártás, Ügyfélszolgálat, Call Center, Szolgáltatóközpontok (SSC), Humán Erőforrás, Asszisztencia, Irodai munkák, Logisztika, Beszerzés, Pályakezdő, Jog

A közel 20 éves szakmai múlttal rendelkező hazai tulajdonú vállalat professzionális szolgáltatásokat nyújt mind a munkáltatók, mind a munkavállalók részére.

Nehezen megy a munkaerő toborzás? Segítünk.

Employer branding központú toborzási kampányt építünk a cégednek. A HR, IT és Marketing területeket ötvözzük egy komplex szolgáltatásban, mellyel nem csak az aktív, de a passzív álleskeresőket is elérjük.

Reed

Webhely: https://www.reedglobal.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: Pénzügy és számvitel, Üzleti támogatás, Mérnök / gyártás, Beszerzés és ellátási lánc, IT

A Reed az egyik legnagyobb munkaerő toborzással foglalkozó vállalat a világon. A Reed Magyarország csapatai számos  területre keresnek jelölteket Budapesten és országszerte egyaránt.

Cpl Jobs

Webhely: https://cpljobs.com/hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: Értékesítés, Gyártás és termelés, IT, Telekommunikáció, Logisztika, Pénzügy és számvitel, Ügyfélszolgálat

A 21 brandből álló Cpl csoport magyarországi ága számos szakterületre közvetít, illetve kölcsönöz szakembereket

Enloyd

Webhely: https://enloyd.hu/hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: Pénzügy és számvitel, Üzleti támogatás, Mérnök / gyártás, HR, Beszerzés és ellátási lánc, IT, Telekommunikáció, Sales, Marketing, Szolgáltató Központ,

Az Enloyd szakemberek és vezetők toborzására szakosodott személyzeti tanácsadó cég, amely számos üzleti szektorba kölcsönöz minőségi munkaerőt. A cég globális szinten jelen van.

IseeQ

Webhely: https://iseeq.co
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: IT, Sales, Marketing, Pénzügy

Az ISeeQ eg budapesti központtal rendelkező HR, munkaerő közvetítő és fejvadász szolgáltatásokat kínáló cég, amely az IT, Sales és marketing, illetve a pénzügyi szektorra specializálódott.

Pannonjob

Webhely: https://www.pannonjob.hu/
Irodáik: Székesfehérvár, Veszprém, Budapest, Győr, Miskolc,
Szakterületeik: pénzügy és számvitel, bank és biztosítás, adótanácsadás, üzleti kiszolgáló központok, értékesítés, marketing, logisztika, kiskereskedelem, humán erőforrás, informatika, mérnöki és gyártási területek, építőipar, ingatlan, irodai asszisztencia, munkaerő-kölcsönzés, oktatás, mezőgazdaság, közigazgatás, jog

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat több mint 25 éve kínál személyre szabott humán erőforrás szolgáltatásokat számos szakmai területen.

JobCapital

Webhely: https://jobcapital.eu/
Irodáik: Pécs
Szakterületeik: termelés és gyártás, elektronika, autóipar

A Jobcapital a Dél-Dunántúlra specializálódva foglalkozik munkaerő-közvetítéssel és kölcsönzéssel, elsődlegesen a fémipari, gépipari, autóipari és elektronikai szektorban, de bármely területen tudnak segítséget nyújtani.

Kelly Services

Webhely: https://www.kellyservices.hu/
Irodáik: Budapest
Szakterületeik: IT, Mérnök, Pénzügy, Ügyfélszolgálat, Logisztika, Fizikai munka

A sikerdíjas konstrukciót kínáló cég főként az IT, mérnöki, pénzügyi, ügyfélszolgálati, logisztikai és fizikai területeken nyújt teljes körű HR-szolgáltatást.

Munkaerő-kölcsönző cégek listája

Ismert magyarországi munkaerő-kölcsönző cégek listája

Prohuman

Webhely: https://prohuman.hu/
Irodáik: Budapest, Székesfehérvár, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Mór, Oroszlány, Szeged, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg

A Prohuman, Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-kölcsönzésre szakosodott cége 1997 óta van jelen a piacon. Szolgáltatásaik kölcsönzéstől, a toborzástól és kiválasztástól a HR tanácsadáson át a teljes körű kiszervezésig terjednek. Országos szinten több ezer munkavállalót alkalmaznak.

Trenkwalder

Webhely: https://hu.trenkwalder.com/
Irodáik: Budapest, Debrecen, Csongrád, Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg

A nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat 25 éve tevékenykedik itthon. Fő profiljuk a munkaerő-közvetítés és HR szolgáltatások biztosítása mellett a munkaerő-kölcsönzés is. Országos szinten több ezer munkavállalót alkalmaznak.

Adecco

Webhely: http://www.adecco.hu/
Irodáik: Budapest, Székesfehérvár, Kecskemét, Gyöngyös, Miskolc, Győr, Tatabánya

Az 50 éves múltra visszatekintő Adecco cégcsoport több, mint 31.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával, több, mint 60 országban biztosít emberi erőforrás, munkaerő közvetítés és kölcsönzés szolgáltatásokat számos szektorban. Országos szinten több ezer munkavállalót alkalmaznak.

Pannonjob

Webhely: https://www.pannonjob.hu/
Irodáik: Székesfehérvár, Veszprém, Budapest, Győr, Miskolc,

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat több mint 25 éve kínál személyre szabott humán erőforrás és munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásokat számos szakmai területen. Több ezer munkavállalót alkalmaznak országszerte.

WHC

Webhely: https://www.whc.hu/
Irodáik: Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Tatabánya, Budapest, Kecskemét, Szeged, Székesfehérvár

A magyar tulajdonú WHC Kft. 1990-ben alakult. A szolgáltatáskörük a teljes körű HR, munkaerő-közvetítési és kölcsönzési szolgáltatásokra terjed ki. Több ezer munkavállalót alkalmaznak országszerte.

Gamax

Webhely: https://gamax.hu/
Irodáik: Budapest

Az 1990-ben alapult Gamax Kft. elsősorban informatikai szakemberek kölcsönzésével, szoftverfejlesztéssel, szoftverhonosítással és digitalizálással foglalkozik. Közel 2000 szakemberrel rendelkeznek országos szinten.

Workforce

Webhely: https://work-force.hu/
Irodáik: Budapest, Tatabánya, Kecskemét, Veszprém, Nyíregyháza

A Workforce sok éves tapasztalattal rendelkezik munkaerő-kölcsönzés terén. Átlagosan ezer fölötti létszámmal rendelkeznek és komplex megoldásokat nyújtanak a munkáltatók munkaerő-igényeinek kielégítésében.

Nehezen megy a munkaerő toborzás? Segítünk.

Employer branding központú toborzási kampányt építünk a cégednek. A HR, IT és Marketing területeket ötvözzük egy komplex szolgáltatásban, mellyel nem csak az aktív, de a passzív álleskeresőket is elérjük.

Olvasói szavazás

Állás keresel vagy kínálsz?
'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }