Rendezvényszervező cégek listája 2023-ban

Rendezvényszervezés

Egy vállalati vacsora, konferencia vagy csapatépítés megszervezése nem kis feladat, ami részletes tervezést és hajszálpontos megvalósítást igényel. Ez nem kis terhet jelent a szervező számára, de szerencsére ma már kiváló rendezvényszervező cégek állnak a rendelkezésünkre.

A céges rendezvények fontos szerepet tölthetnek be egy vállalkozás életében. Nézzünk is néhány példát! Egy vállalati csapatépítésen például a személyes és szakmai együttműködés fejleszthető a lehető leghatékonyabban. Egy színvonalas szakmai konferencián a már meglévő vagy leendő üzleti partnereinkkel fűzhetjük szorosabbra a viszonyt. Egy sikeres sajtóesemény pedig a vállalat brandjét emelheti újabb szintekre.

A rendezvény házon belüli megszervezése és menedzselése összetett és energiaigényes feladat – pláne, ha nincs olyan kollégád, aki jártas lenne rendezvényszervezésben. Egy valamit szögezzünk le: a marketing menedzser vagy a HR-es is tud jó rendezvényt szervezni, nem mindegy azonban, hogy hány munkaórát tesznek bele a projektbe. Rettentő időigényes végigvinni egy ilyen folyamatot. Hogy egy ilyen esemény megszervezése a lehető legsimábban és legrövidebb idő alatt történjen, megfontolandó rendezvényszervező cég bevonása.

De hogyan válasszuk a rendezvényszervező cégek tengeréből az ideális befutót?

A megfelelő rendezvény szervező cég kiválasztása (országos listával)!

Mire érdemes figyelni egy rendezvényszervező cégnél?

A rendezvényszervező cég választása nem könnyű feladat, ezért hogy segítsünk, készítettünk neked egy kis segítséget, olyan kérdésekkel, melyek alapján könnyebben választhatod majd ki a befutót

Milyen rendezvényt szervezel?

Ma már ritkák az olyan rendezvényszervező cégek, amik ne specializálódtak volna a rendezvények egy-egy területére. Mi a Teamlab-nél például a céges csapatépítések szervezésére szakosodtunk, így nem tartjuk konkurenciának azt a szervezőt, aki  konferenciák vagy termékbemutatók szervezésével foglalkozik. Tudd, hogy mit szeretnél és indulhat is a kutatómunka!

A legnépszerűbb céges rendezvény ötletek megtalálhatóak egy régebben írt cikkünkben.

Van referencia?

A sok referencia bár jó jel, korántsem elég a választáshoz. Ha azonban a cég weboldalán referenciaként piacvezető cégeket, illetve sok olyan jellegű rendezvényt találunk, amire nekünk is szükségünk, az már egy jó kiindulópont.

Egyértelműek az árak?

Olyan céges rendezvényszervezőt válasszunk, ahol az árak magától értetődőek már az első megkereséstől kezdve. Sok-sok kellemetlen meglepetés érhet bennünket, ha az értékesítő/kapcsolattartó nem egyértelműsíti az árakat.

Hogyan kommunikál?

Az együttműködés egy rendezvényszervezővel bizalmi dolog. Számos bizalmas információhoz (márkaüzenetek, belső vagy külső kommunikációs irányelvek, pénzügyi mutatók stb.) fog hozzáférést kapni, ráadásul a rendezvény színvonala a cégünk megítélésére is hatással van.

Ezért fontos, hogy a kapcsolattartó már az első perctől kezdve szimpatikus, illetve elég kompetens és motivált legyen ahhoz, hogy színvonalas rendezvényt szervezzen.
Milyen szolgáltatást nyújtanak?

Már a legelején érdemes leszögezni, hogy pontosan mit tud az adott cég elvállalni. Mi például szívesen szervezzük meg a rendezvényedre a programokat, a cateringet vagy éppen kutatjuk fel a tökéletes helyszínt, azonban például a szállításban, utaztatásban már nem tudunk segíteni.

Egy céges rendezvény megszervezése nem kis feladat. A rendezvényszervező cégek nagy segítséget nyújtanak, de hogyan válasszunk?

Ki fog dolgozni a rendezvényen?

Ki az a személy, aki felelős a rendezvény lebonyolításáért? Ha nem az, aki szervezte és akivel végig kommunikáltunk, akkor feltétlenül szervezzünk egy találkozót az illetővel. Amennyiben őt is szimpatikusnak és kompetensnek találjuk, akkor nyert ügyünk van.

Mik a lemondási feltételek?

Bármikor előfordulhat, hogy le kell mondanunk az eseményt ilyen-olyan okból kifolyólag. Lehet ez rossz időjárás vagy vis maior esemény, egy biztos: a lemondásnak minden esetben anyagi vonzata lesz.

Azt már a legelején érdemes tisztázni, hogy lemondás esetén mit számláznak ki. Az eddigi munkaórákat? Ha igen, az alvállalkozók óradíjait is beleépítik az árba? Ki a felelős az alvállalkozók kártalanításáért?

s

Figyelem!

Felhívjuk figyelmed, hogy a rendezvényszervező cégek listája a teljesség igénye nélkül készült. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Te céged ne kerülhetne feltüntetésre. Nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és szívesen segítünk.

Magyarországi rendezvényszervező cégek listája

 

Vidéki rendezvényszervező cégek (akár országos kitelepüléssel)

Teamlab

Profil: Céges csapatépítés és rendezvényhelyszín közvetítés országszerte
https://teamlab.hu/

Feldobjuk a rendezvényeteket és levesszük a szervezés terhét a válladról! A Teamlab márkát 2017 nyarán álmodtuk meg azzal a céllal, hogy a megszokott és már általánossá vált tréningeken túlmutatva, egy igazán aktív és formabontó csapatépítő napot, vagy napokat szervezzünk cégek részére. Habár Teamlab-et csak 2018-ban indítottuk útjára, a rendezvény- és programszervezés, valamint szállásközvetítés területén csapatunk már több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik.

Nálunk több mint 20, javarészt saját fejlesztésű, egyedi szabályrendszerű, a kooperációt előremozdító, személyes kapcsolatokat fejlesztő élményprogram közül válogathatsz, melyekkel kitelepülünk a rendezvényetekre – legyen az az ország bármely pontján. De nem csak programokat viszünk: a tökéletes helyszín felkutatásától a catering megszervezéséig bátran fordulhatsz hozzánk.

2020-ban a csapatépítő fókusszal működő céges helyszínkereső portálunkat is útnak indítottuk, melynek célja, hogy mindenki megtalálja a rendezvényéhez leginkább illő hotelt, rendezvénytermet vagy központot.

A vezető márkák már minket választottak

Miért érdemes minket választanod?

Közös a cél: A célunk, hogy kollégáid jól érezzék magukat a rendezvényen. Minden erőnkkel ezen leszünk – olyat pedig nem vállalunk el, amit nem tudunk megvalósítani

Együtt gondolkodunk: Mi a telefonos konzultációt csak közös ötletelésnek hívjuk. Meghallgatjuk az igényeid, problémáid és megpróbálunk közösen megoldást találni rá.  

Saját fejlesztésű, egyedi játékpaletta: A programjaink java részét nem találod meg máshol, hiszen mi fejlesztettük őket!

Országosan kitelepülünk: Legyen a rendezvényed az ország bármely szegletében, ha alkalmasnak találjuk a helyszínt, kitelepülünk programjainkkal – ráadásul több, mint 20 program közül válogathatsz!

Az ország leginformatívabb rendezvényhelyszín-közvetítő weboldala: Rendezvényhelyszínt keresel? Megalkottuk a hazai piac leginformatívabb, legkönnyebben kezelhető céges helyszín portálját, 100%-os árgaranciával

BalatonQuality Rendezvényszervező iroda

Profil: Céges rendezvény- és konferenciaszervezés
https://balatonquality-rendezvenyszervezo-iroda.business.site/

A több éves szakmai múlt és az elhivatottság mellett azzal a szándékkal jött létre irodánk, hogy elsősorban a Balaton és régiójának rendezvény- és konferenciaturizmusát erősítsük. Hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy itt is találhatóak remek adottságú, évről évre megújuló szállodák, együttműködő szolgáltatók, él a tradíció és a hagyomáy, lépést tart a régió a minőségi elvárásokkal. Ezért nem feltétlen szükséges más városokból “le- vagy éppen kitelepülni”, hanem azokat a szolgáltatókat támogassuk munkánkkal, akikkel kölcsönös együttműködést kialakítva a legjobb és a rendezvény koncepciójához igazodó javaslatokat tudjunk összeállítani. 

Rendezvényszervező cégek Budapest

Day Holiday Rendezvényszervező iroda

Profil: Céges rendezvény- és konferenciaszervezés
https://dayholiday.hu/

A Day Holiday Kft. a hazai rendezvényszervező piacon az elsők között, 1995-ben alakult. A rendezvényszervezés terén szerzett sok éves tapasztalatunkat, széles szakmai kapcsolatrendszerünket, a rendezvény teljes körű lebonyolításához szükséges alvállalkozói hátterünket kínáljuk régi és új megrendelőinknek. Tevékenységi területünk főleg Magyarország. Hazánkban több száz helyszínnel vagyunk kapcsolatban mind Budapesten, mind vidéken. 

Eventline

Profil: Céges rendezvényszervezés
https://eventline.co/

Cégünk jelenlegi formában 2016 óta megtalálható a piacon, fő profilunk a céges események (átadók, konferenciák, fogadások, stb.) illetve fesztiválok, családi napok, stb., melyekre évről évre szintén egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk. 

Szeretünk ebben a szakmában újat és egyben maradandót alkotni minden projekt kapcsán. Minden partnernek más és más igényei vannak, egy biztos, sikert szeretne és olyan szolgáltatót, aki megkíméli a felesleges költségektől, de egyben hatékony is.

Perfect Event

Profil: Céges rendezvényszervezés
https://perfectevent.hu/

Rendezvényeinkkel, jól megfogalmazott üzleti célokat kívánunk megvalósítani. Hiszünk abban, hogy a jól megszervezett rendezvény egy befektetés, mely üzleti hasznot hoz partnereinknek.

Célunk, hatékonyan hozzájárulni ahhoz, hogy megrendelőink munkavállalóit lojális, tudatos, cégidentitással rendelkező, hasznot és értéket teremtő munkatárssá, igazi csapattá formáljuk. 

Megrendelőink céljait megértve élményeket közvetítünk. Élményeken keresztül vezetjük a dolgozókat az egységes működés irányába, mely igazi partnerséget eredményez, közös gondolkodást, közös célokat, lojalitást és hatékony működést

Congress

Profil: Teljeskörű céges és szakmai rendezvényszervezés
https://congress.hu/

A CONGESS Rendezvényszervező Kft fennállása több mint 25 évében több mint 300 jelentős hazai és nemzetközi rendezvény megszervezését végezte teljes körűen – ezek skálája a 100-200 fős konferenciától a 30.000 fős fesztiválig terjed.

Célunk, hogy megbízóink elvárásainak maximálisan megfeleljünk! A Congress Rendezvényszervező Kft. cégvezetésének legfőbb szándéka, hogy mindenkor az egyedi kívánalmakhoz igazodó rendezvények szervezésével hozzájáruljon a megbízók sikereihez, kivívja a partnerek, a munkatársak és a tulajdonosok elégedettségét.

Meeting Budapest

Profil: Céges rendezvény- és konferenciaszervezésí
http://meetingbudapest.hu/

1991-ben a Budapest Kongresszusi Központ vezetői alapították a MEETING BUDAPEST rendezvény- és konferenciaszervező céget. Az alapítás óta több mint 2000 rendezvényt szerveztünk és bonyolítottunk le.

Tevékenységi körünk kiterjed nemzetközi és hazai konferenciák és kongresszusok, céges rendezvények, szakkiállítások, bankettek és bálok teljes körű tervezésére, szervezésére és lebonyolítására.

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }