Csapatépítés, amit imádni fognak a résztvevők

Csapatépítés, Menedzsment

Csapatépítés szervezése országos kitelepüléssel. Így teljesül Velünk a céges csapatépítés célja:

Programjaink élménydússá teszik a rendezvényed és összehozzák a résztvevőket, kollégákat.

Megszervezzük akár a teljes csapatépítést: kültéri, beltéri helyszín keresése és catering, interaktív kvíz- és élményprogramok, jégtörő játékok, fotó-, videó- és zeneszolgáltatás. Igény szerint már meglévő helyszínhez és programtervhez is bekapcsolódunk, mindezt országos kitelepüléssel.

A vezető márkák az élményt választották.

Az alábbi célokkal kínáljuk programjainkat

Közös, összekovácsoló erejű élmények szerzése

 

 

Tartalmas szórakozás akár több száz fő részére

1 órától akár több napos, változatos és azonnali élményt biztosító program szervezése

Feszültségoldás, stresszes időszak gyors kiheverése

Az egymással alig érintkező kollégák komfortzónán kívüli megismerésének lehetősége

Közös, összekovácsoló erejű élmények szerzése

Tartalmas szórakozás akár több száz fő részére

1 órától akár több napos, változatos és azonnali élményt biztosító program szervezése

Feszültségoldás, stresszes időszak gyors kiheverése

Az egymással alig érintkező kollégák komfortzónán kívüli megismerésének lehetősége

Számíts a segítségünkre és szakértelmünkre

Közös Cél

Ahogy a Te, úgy a mi célunk is az, hogy a kollégáid jól érezzék magukat a rendezvényen. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez így legyen. Továbbá semmiképp sem fogunk olyasmit elvállalni, amit nem tudunk teljesíteni.

Együtt Gondolkodunk

Minden ajánlatkérést egy telefonos konzultáció (vagy ahogy mi hívjuk: közös ötletelés) követ. Meghallgatjuk az igényeid, problémáid és megpróbálunk közösen megoldást találni rá. 

100%-os Megvalósítás

Kézben tartjuk a rendezvényed megszervezését. A tökéletes helyszín megkeresésétől a catering megszervezéséig és a programok biztosításáig bátran fordulhatsz hozzánk.

Saját fejlesztésű, egyedi játékpaletta

Beltéri kvíz- és élményprogramjaink mindegyike saját fejlesztésű és egyedi, melyeket garantáltan nem találsz meg máshol.

Országos kitelepülés

Nem a főváros a célpont? Nálunk ez sem probléma. Az országban szinte bármilyen helyszínre megrendelheted szolgáltatásainkat.

Akár angol nyelven is számíthatsz ránk

Angolul kommunikáltok cégen belül? A csapatépítő programjainkat akár angol nyelven is lebonyolítjuk képzett animátoraink és koordinátoraink vezényletével.

Hogyan zajlik a szervezés?

Telefonos konzultáció és közös gondolkodás

Az ajánlatkérést követően legfeljebb 72 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. A konzultáció során kikérdezzük a pontos igényeid és közösen megoldást találunk rájuk.

Egyedi árajánlat és programterv elkészítése

A telefonos ötletelésnek megfelelően kollégánk elkészíti a fotókkal és videókkal illusztrált egyedi programtervezetet, mely tartalmazni fogja az árajánlatunkat is.

Átvesszük a szervezés terhét

Az árajánlat elfogadását követően nálunk a labda: véglegesítjük az elfogadott programtervet, egyeztetünk az animátor stábunkkal, elkészítjük a szükséges dokumentumokat és előkészülünk a rendezvényetekre.

Ügyfeleink Véleményei

,,Óriási élmény volt, nagyon imádtuk és lazán 9/10-re értékeljük. A játékok megmozgattak, komfort zónából is kihoztak, nevettettek, összehoztak minket. Az élménylabor személyes kedvencem de többiek is TOP3-ba rangsorolták, illetve a vakfoci, buborékfoci, sárkányhajó ami nagy sikert aratott még. Tetszett hogy rugalmasak voltak a programok kezdését befejezését és hosszát illetően. Nem helyeztek semmi nyomást ránk, pedig volt hogy túllogtunk az időn de ott voltak velünk. 🙂 “
(Gábor, MiniCRM Zrt.)
,, Mi köszönjük még egyszer, mindenki nagyon jól érezte magát 🙂 A programokat, játékokat mindenki élvezte, izomlázat is sikerült okozni a résztvevőknek, de ezt senki se bánta. Kellemesen elfáradtunk a testmozgás és a napsütés hatására :). A visszajelzések alapján mindkét nap szuperül sikerült, mindenki elégedett volt.”
(Adrienn, PannonHandel Invest Zrt.)
,,Nagyon szépen köszönjük a szervezést, minden szuper volt! A csapat 90%-nak elég durva izomláza van, de mindenkinek nagyon-nagyon tetszett! 🙂
Csak így tovább, mindenféleképpen ajánlani fogjuk Önöket másoknak is!
(Réka, Beck And Partners Kft.)
,,Köszönöm az információt, illetve a szervezést/lebonyolítást, profi munka! 😉
(Miklós, Euro One Zrt.)
,,Nagyon szépen köszönöm a levelét és a szervezést, minden nagyon jól sikerült! 🙂 A videóval illetve a képekkel is meg vagyunk teljes mértékben elégedve.
(Niké, Konica Minolta Magyarország Zrt.)

A dolgozók proaktívak, a hangulat kiváló, a toborzási költségek csökkentek: Te is szeretnél hátradőlni, látva, hogy teljesült a csapatépítés célja?

[Ingyenes E-book] - 45 Hatékony Csapatépítő Játék Kollégáknak

Kovácsold össze a csapatot úgy, hogy a munkatársak ne aludjanak el az unalomtól. A kiadvány tartalmaz kiscsoportos ingyenes és alacsony költségvetésű játékokat, valamint nagy volumenű rendezvényprogramokat egyaránt. Töltsd le most ingyenesen!

Mindannyian szeretjük azt, amikor valami magától teszi a dolgát. Amikor nekünk nem kell foglalkozni vele, ami a mi befektetett energiánk nélkül termeli nekünk az értéket, a profitot. Engedd, hogy a kollégák egymást motiválják, de mi szükséges ahhoz, hogy ez a  folyamat beinduljon? A csapatépítés célja pontosan ez!

A csapatépítő tréning lényege ugyanis nem más, minthogy a munkavállalók közötti kommunikáció és kapcsolat javuljon, a bizalom elmélyüljön, a lojalitás erősödjön.

A csapatépítés jelentősége, hogy mindezek által a cégen belüli fluktuáció csökkenjen, a munkahelyi csoportok hatékonysága növekedjen. Az idő pénz, hosszú távon pedig egyiket sem szabad sajnálnod ahhoz, hogy beinduljon az örökmozgód!

Mielőtt megfogalmaznánk a csapatépítés hatásait, játszunk el egy kicsit a gondolattal, hogy szervezeted autodidakta módon közösségépítésbe kezd.

új dolgozóból lojális munkavállaló

A csapatépítés célja ugyanis az új munkavállalók mielőbbi integrálása a szervezetbe, bennük minél előbb a már beilleszkedett “régi dolgozó” érzés megteremtése: azaz, hogy a kolléga rövid időn belül már otthonosan érezze magát a környezetben.

Ezt elősegíthetjük csapatépítőkkel, de természetesen nem szervezünk csapatépítő rendezvényeket minden új munkavállaló felvétele után. Viszont, ha korábbi csapatépítő tréning sikeresen motiválta meglévő kollégáinkat, és annak hatására pozitív munkahelyi környezet alakult ki, akkor jóval egyszerűbb dolgunk lesz.

A jó csapatépítést megelőzi a hírneve! Például, ha az ősszel felvett új dolgozónk már november környékén azt hallja csoportjától, hogy mennyire várják a karácsonyi bulit, akkor érzi: jó közösségbe került.

Természetesen a csapatépítő célja nem csak a beilleszkedés elősegítése, így pár pontban összeszedtük Neked, hogy mi is a csapatépítő tréning lényege. A legnagyobb érv amellett, hogy olvasd el ezt a listát: munkavállalód heti 40 órát tölt el nálad. Ha nem érzi jól magát, ezt a 40 órát máshol fogja eltölteni.

1. Bizalom megteremtése a vezetők és dolgozók között

Van olyan vezető, aki megkéri a dolgozóit, hogy írjanak egy 101 pontot tartalmazó listát arról, hogy mi a céljuk, vágyuk az életben. Ezáltal megismeri munkavállalói értékrendjét, személyiségét, és kitűnő alapot kap a velük való kommunikációhoz, ismerkedéshez.

Így könnyebben ért szót velük, motivál, de mégis – a munkaidő nem az ismerkedésre van, különösen nem a főnökkel, a csapatépítő tréning lényege pedig, hogy erre lehetőséget adjon.

A csapatépítő célja emellett, hogy a kollégák lojalitása a cég felé erősödjön, ezt pedig egy bizalmi kapcsolattal a dolgozóiddal könnyen elérheted.

Nem biztos, hogy akkor bíznak meg benned legjobban a dolgozóid, ha mellettük állsz a munkában, hanem ha mellettük álsz a magánéletben is. A csapatépítő rendezvényeken pedig jobban megismerheted őket.

csapatépítő jelentősége

2. Személyes kapcsolat erősítése a munkavállalók között

 

“Te mikor leszel szabadságon?” helyett: “Te mit csinálsz szabin?” Akárcsak a főnök és alkalmazott között, munkavállaló és munkavállaló között is nehezen alakulhat ki jó kapcsolat, ha a kollégák csak a munkáról beszélnek – a munkáról, amit bár nyitott irodában, mégis sokszor magukba fordulva, egyedül végeznek.

Sajnos manapság kevés olyan ember van, aki magára vállalja a hangulatfelelős szerepet, és jókedvet hoz az irodába. A csapatépítő célja, hogy ezt a jó hangulatot közösen hozzák létre – és a folyamatnak Neked kell az élére állnod!

Miután a dolgozók jobban megismerik egymást, személyesebb kérdéseket tesznek majd fel egymásnak. Nem az iránt fognak érdeklődni, hogy mikor kell helyettesíteni a másikat, hanem, hogy kollégájuk hová utazik a szabadsága alatt.

A csapatépítő tréning lényege, hogy alkalmazottakból barátokká válhassanak a munkavállalóid!

3. Építs hidat gyakornok és senior, könyvelés és marketing között!

 

A csapatépítő lényege, hogy nem csak az azonos munkakörű alkalmazottak között teremti meg a lehetőséget az ismertségük elmélyítésére, hanem hidat képez munkahelyi csoportok között is.

Honnan tudná a könyvelés, hogy mit csinál a marketing? Megoldás: közösségépítés munkahelyi csoportok között!

A munkavállalóid nem feltétlenül találkoznak mindennap.

Sőt!

Lehet, hogy céged több városban is jelen van, és vannak még olyanok, akik nem is látták egymást. Ha nincs csapatépítő tréning, lehet, hogy sosem találkoznak.

Azonban mindannyian emberek vagyunk, és szeretjük archoz, hanghoz, személyiséghez párosítani beszélgetőtársunkat, akkor is, ha vele csak e-mailekben tartjuk a kapcsolatot.

A kapcsolati tőke építése fontos szempont a karrierista munkavállalóink számára: tudásuk bővítése, hálójuk növelése pedig növeli az elégedettségüket.

csapatépítő tréning fontossága

4. Felszínre tör a tehetség, teret kap a kreativitás

 

Sosem tudhatod, hogy az introvertált, ebédjét gyakran csendben fogyasztó, elmélázott tekintetű kollégád igazából egy címeres zseni, csak túl félénk. Lehet, hogy egy ötletével százezreket hozhat majd a cégnek, de ezzel nem mer előállni.

A csapatépítés célja, hogy különböző játékos feladatok során, a munkahelyi környezetből kiszakadva új oldalukat mutassák meg munkavállalóid.

Fontos, hogy a csapatépítés hatékonyságát fokozza, ha dolgozóidat teljesen új környezetbe helyezed – valószínű, hogy nem egy irodában eltöltött társasozós este lesz a vízválasztó a dolgozók szemében. Feszegessétek a határokat, akár egy élmény-csapatépítés keretein belül!

Az embereid új, játékos kihívásokkal, különböző adottságaik megvillantásával kiismerhetőbbé válnak majd a szemedben. Figyelj, vagy kérj fel egy szakembert, hogy figyeljen: most rejtett erőtartalékok törnek a felszínre!

A csapatépítő tréning lényege, hogy felismerd ezeket.

5. Az elért sikerek közös ünneplése

 

A csapatépítés célja, hogy sikert érjünk el. És fordítva. Ha sikert érünk el közösen, az csapatot épít.

Ünnepeljétek meg közösen, ha egy célkitűzés teljesült, ha a cég jó évet zárt! Ilyenkor nem kell játszani, de fontos az interakció és az, hogy a munkavállalóid érezzék az elismerést.

A csapatépítés jelentősége, hogy mindenki, közösen részesüljön a jutalomban, ami maga a közösségépítés, a kapcsolat elmélyülése.

6. Toborzási költségek hosszú távú csökkentése

 

A munkavállalók megtartása című cikkünk részletesebben kitért arra, hogy egy dolgozó idő előtti távozása mekkora veszteséget termel a cégnek.

A csapatépítés jelentősége, hogy ezt a veszteséget a fent felsorolt célok elérésével csökkentse.

Összefoglaló kérdések

 

Ha bármikor fel akarod eleveníteni, hogy mi a csapatépítő célja, megspóroljuk neked az időt: íme pár kérdés, ami segíthet a felkészülésben, illetve egy nagyon rövid cikk, ha más perspektívából közelítenél.

 

  • Mi a dolgozóid értékrendje? Mi lenne számukra ez alapján az ideális csapatépítés?
  • Milyen gyakran érdeklődsz kollégiáid magánélete felől? Egyáltalán elértétek-e már azt a szintet, hogy ezt kényelmetlenül megtehesd?
  • Hány alkalmazottad között alakult ki baráti kapcsolat? Hogyan?
  • Milyen gyakran szervezel csapatépítő programot?
  • Fiatal munkavállalóid felé nyitnak-e a tapasztaltabbak?
  • Tisztában van-e a HR azzal, hogy mit csinál a sales? (Azaz átfogó képpel rendelkeznek-e a dolgozók a feladatokról, a cég felépítéséről?)
  • Miben jó az az introvertált dolgozód, aki a bejárattól nézve jobbról a második asztalnál ül?
  • Mi a közelgő esemény, ami ünneplésre méltó?
  • Mennyivel csökkenhet a toborzási költséged, ha már régóta a munkavállalók megtartása és a csapatépítés a célod? Ez a kalkulátor segít kiszámolni!

Bízunk benne, hogy segítségedre volt a bejegyzésünk. Amennyiben pedig már tisztában vagy a célokkal, jöhet a megvalósítás, amelyben bátran számíthatsz a segítségünkre!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }