Forgószínpad rendszerű csapatépítés

Csapatépítés egyszerűen, elsősorban közepes létszámra

Forgószínpad rendszer

Közepes, 30 – 120 fő létszámú csapatépítő rendezvény, a csapatok folyamatos forgatásával, új és új játékok és ellenfelek megismerésével. A forgószínpad csapatépítő rendezvénytípus célja, hogy az egy időben zajló játékok résztvevői mindig más ellenféllel mérettessék meg magukat. A csapatok forgatásával elérjük, hogy minden játéknál új ellenfél, új szabályok és új lehetőségek legyenek!

csapatépítő játékok kavargo

Közepes létszámú csapatoknak

Rendszerünket olyan 30-90 fős összejövetelekre ajánljuk, amely előre meghatározott fix csapatokkal zajlik. Létszámtól és csapatszámtól függően több játék megy egyidőben, amit 15-25 perc mérkőzés után forgószínpad szerűen váltunk.

Csapatdrukk & versenyszellem

A játékban fontos, hogy mindenki beleadjon mindent a játékba, így nagyobb esély van a győzelemre. Az új helyszíneken, új esélyekkel indul mindenki, így garantált a versenydrukk a végsőkig.

Legalább 4 csapat ajánlott

A forgatás szempontjából minimum 4 csapatot érdemes alkotni, ami pl. 24-48 fővel egyezik meg.

Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható

A csapatépítés játékok fajtájától függetlenül megvalósítható egy teremben vagy akár kint a szabadban is.

Versenyszellem, csapat összetartás erősítése

Ebben a rendszerű csapatépítésben a résztvevők végig ugyan abban a csapatban játszanak, így a csapatmunka, a kommunikáció és az egészséges versenyszellem elengedhetetlenül jelen lesz. Mindig más csapat az ellenfél, így a csapatdrukk is garantált.

Élmény központú rendszer, akár egész napra

Több játékblokk is kialakítható, egy délelőtti/délutáni időszakra vagy egész napra is beoszthatóak a programok. Több játékblokk esetén a köztes időszakba szabadon beilleszthető ebéd, fellépő vagy egyéb szabadidős program is.

Életkor független

5 – 99 éves korig ajánlott.

Nem feltétel a fizikai edzettség

A játékok nem megterhelőek, azonnal érthetőek és játszhatóak.

Pörgős programok

A játékblokkok 10-30 percesek. Ezáltal pörgős és izgalmas a rendezvény. A csapatok gyorsan ugranak egyik játékról a másikra, így garantáltan mindenki megtalálja a számára legideálisabb játékot.

Szabadon kiegészíthető

A forgószínpadszerű játékrendszerünk is jól kiegészíthető cateringgel, ügyvezetői beszéddel, egyéb élményelemekkel.

A vezető márkák az élményt választották.

Milyen jellegű programelemekre számíthattok?

/a teljesség igénye nélküli felsorolás/

Buborékfoci

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és sérülésveszély nélkül kergethetitek a labdát. A biztonságotokról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információ...

Lézerharc

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információ...

Szomszéd-várak ostroma

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információ...

Soft-csúzli

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információ...

Kickbike

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információ...

Élménylabor

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információ...

Avatár-árnyékfoci

A megszokott sport egy teljesen új köntösben! Gondolj csak bele: vajon milyen lenne úgy focizni, hogy nem látsz? A Vakfoci játékunkkal most kideríthetitek! A vakfoci mindent tartalmaz, ami a focihoz kell: labdát, kapust, játékvezetőt, az egészből "csupán" a látást vettük ki!

További információ...

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információ...

Ügyességi sorversenyek

Próbáld ki a saját fejlesztésű csapatépítő ügyességi játékainkat, melyeket úgy állítottuk össze, hogy a résztvevő csapatot együttműködésre ösztönözzék, de emellett szórakoztassanak is. Gyertek és vegyetek részt pár- és csapatviadalainkon 7 különböző játék keretein belül!

További információ...

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }