KavarGo csapatépítés egymás megismerésére a lehető legtöbb interakcióval

“KavarGo”
a magas interakciót kiváltó csapatépítő rendezvénytípus

A KavarGo csapatépítő rendezvénytípus célja az élményközpontúság mellett hogy a csapatépítésen  résztvevők a lehető legtöbb emberrel kerüljenek interakcióba, ezáltal elkerüljük a “klikkesedést”.

csapatépítés

Extra magas számú interakció megvalósításának módszerei

A kezdeti csapatbeosztás, illetve az első játékkör után új csapatba sorsoljuk a résztvevőket. Ezáltal elkerüljük a klikkesedést és támogatjuk a résztvevők közötti interakciókat élményközpontú játékelemekkel.

Játékonként új csapatbeosztás

A fő szempont, hogy a folyamatos csapat újrabeosztással mindig új csapattagok kerüljenek össze a közös és egyéni pontszerzésért.

Egyéni és kooperációs célok

A résztvevők célja kettős. Egyrészt, hogy a játékkörönként a kezdeti csapatuknak és egyénileg is pontokat szerezzenek.

15-120 főig

A KavarGo rendezvénytípus 15 és 120 fő közötti létszámokkal is bonyolítható.

Élmény központú

A sok élményjátékelemnél folytatott vetélkedésben a csapatok és a kollégák  között folyamatosan interaktív szituációk alakulnak ki. Ezek a helyzetek jó alkalmat kínálnak arra, hogy a résztvevők jobban megismerjék egymást,  sikeres együttműködések alakulnak ki, erősödik az empátia és elfogadó készség. A játékok során a munkatársak önmaguk és kollégáik új személyiségjegyeit is felfedezhetik.

6-12 játékelem

A játékosok a program során akár 6-12 féle játéktípust is kipróbálhatnak.

Akár több, mint 10 játékhelyszín

A játékhelyszínek mindegyikénél animátorok iránnyítják a vetélkedéseket.

Rövid játékblokkok

A játékblokkok 10 – 30 percesek. Ezáltal pörgős és izgalmas a rendezvény. A résztvevők nem tudják megunni az egyes játékelemeket.

Rugalmas alkalmazhatóság

A legtöbb játékelem azonnal élvezhető, alkalmazásuk előképzettséget nem igényel. Életkortól és fizikai képességektől, készségektől, adottságoktól független a részvételi lehetőség. 

Életkor független

5 – 99 éves korig ajánlott.

Nem feltétel a fizikai edzettség

A játékok nem megterhelőek, azonnal érthetőek és játszhatóak.

KavarGo játékrendszer bemutatás

1 . Kezdeti csapatkialakítás

Sorsolunk, vagy tudatosan kialakítunk a létszám függvényében csapatokat.  (pl. 4 csapat 8-9 fővel A,B,C,D, csapat)

2. Csapatok egymás ellen játszanak

Egy-egy csapat vetélkedik egymás ellen játékelemenként (A-B, C-D, E-F, ellen), majd a játék végén nem a csapatok, hanem a csapatok tagjai kapnak személyenként pontokat

3. Pontgyűjtés

Az egyének, attól függően, hogy a csapatuk milyen eredményt ért el 2, 1, vagy 0 fabatkát kapnak.

  • győzelemért 2 fabatka
  • döntetlenért 1 fabatka
  • vereségért 0 fabatka

4. Játékkörönkénti váltás

Minden játékelem váltás előtt, teljesen új csapatot sorsolunk a játékosokból. A játékosok minden játékváltásnál sorsolással kerülnek egy újabb csapatba, egy újabb küzdelembe. A játékosok az újonnan szerzett fabatkáikat hozzáadják a már meglévőkhöz.

5. Eredményhirdetés és játék célja

A játéknap végén minden egyes játékos összeszámolja a játékok során szerzett fabatkáit és az összes fabatkák mennyisége dönti el az egyéni és a csapat sorrendet azaz a végeredményt.

csapatépítő játékok kavargo
csapatépítő játékok kavargo

Kiegészíthető

A KavarGo csapatépítés kiegészíthető más programelemekkel és szolgáltatásokkal például étkezéssel, ügyvezetői beszéddel stb.

Egyéb szolgáltató beépítése

Catering rugalmas beépítése

csapatépítés kiegészítő szolgáltatás

A vezető márkák az élményt választották.

Milyen jellegű programelemekre számíthattok?

/a teljesség igénye nélküli felsorolás/

Buborékfoci

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és sérülésveszély nélkül kergethetitek a labdát. A biztonságotokról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információ...

Lézerharc

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információ...

Szomszéd-várak ostroma

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információ...

Soft-csúzli

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információ...

Kickbike

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információ...

Élménylabor

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információ...

Avatár-árnyékfoci

A megszokott sport egy teljesen új köntösben! Gondolj csak bele: vajon milyen lenne úgy focizni, hogy nem látsz? A Vakfoci játékunkkal most kideríthetitek! A vakfoci mindent tartalmaz, ami a focihoz kell: labdát, kapust, játékvezetőt, az egészből "csupán" a látást vettük ki!

További információ...

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információ...

Ügyességi sorversenyek

Próbáld ki a saját fejlesztésű csapatépítő ügyességi játékainkat, melyeket úgy állítottuk össze, hogy a résztvevő csapatot együttműködésre ösztönözzék, de emellett szórakoztassanak is. Gyertek és vegyetek részt pár- és csapatviadalainkon 7 különböző játék keretein belül!

További információ...

Mikor ajánljuk ezt a rendezvénytípust?

Ha a fő cél az egymás megismerése elfogadása.

Vegyes korosztályú, nemű és fizikai képességekkel rendelkező kollégák, résztvevők esetén

50-100 fős létszám esetén

ezért válaszd a kavargo csapatépítést

Kollégák jutalmazásakor

Lezárások utáni csapatösszetartásokra

Ha szeretnétek különböző részlegek, közötti kapcsolatot építeni

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }