Megoldás nagy létszámú csapatépítésekre, céges és családi napokra.

“RekreAktív”
a nagylétszámú csapatépítések
és családi napok rendezvénytípusa

Élménydús, hangulatos, kötetlen, ugyanakkor szervezetten irányított és interaktívan szórakoztató rekreációs napot biztosít nagy létszámú céges rendezvényekre.

Nagy létszámú résztvevőt tud lekötni

Rendszerünkkel könnyen lebonyolítunk 100 – 650 fős csapatépítéseket, családi napokat és előadókkal, nézelődőkkel tarkított majális jellegű céges rendezvényeket is. Mindegyik típusnál extraként érvényesül a kötetlenség és a szervezetten irányított interaktív szórakozás.

Aktívitásra motiváló játékrendszer

A fő szempont az aktivitás, azaz a minél több játékelem kipróbálása, a minél több csapat, illetve a csapatokat alkotó minél több játékos megismerése.

Maradandó élmény, akár több száz főre

Számos egyedi, még ismeretlen élményjátékban való vetélkedésre ad lehetőséget.

Akár 25 féle játékelem

500 fős, vagy a feletti rendezvénynél akár 25 féle játékelem kipróbálására is lehetőség adódik.

Élmény központú és magas interakciót kiváltó

A rengeteg élményjátékelemnél folytatott vetélkedés a csapatok, illetve a kollégák, résztvevők között rengeteg egymás megismerését, elfogadását segítő, interaktivitást kiváltó szituációt teremt.

12 - 25 játékelem

A legaktívabbak egy nap során akár 25 féle játékelemet is kipróbálhatnak.

Magas interakció

20 féle élményelem kipróbálása során egy személy akár 200 fővel is interakcióba, kapcsolatba kerülhet.

Akár több, mint 20 játékhelyszín

A számozott játékhelyszínek mindegyikénél animátorok irányítják a vetélkedéseket.

Rugalmas alkalmazhatóság

Életkortól és testi képességektől, készségektől, adottságoktól független a részvételi lehetőség. 5 év feletti gyermekek is együtt vetélkedhetnek, játszhatnak a felnőttekkel a legtöbb játékelemnél, amik azonnal élvezhetők, hiszen alkalmazásuk előképzettséget nem igényel.

Élekor független

5 – 99 éves korig ajánlott.

Nem feltétel a fizikai edzettség

A játékok nem megterhelőek, azonnal érthetőek és játszhatóak.

Nem kötelező, de interakciót kiváltó

A játékelemek kipróbálása nem kötelező, így szabad nézelődést, szórakozva pihenést, beszélgetést, kapcsolatteremtést is lehetővé tesz.

Modulárisan építhető

Alkalmas előadóművészek, fellépők szerepeltetésére, valamint extrém és “majális jellegű” szabadidős eszközök(pl. felfújható akadályok, légvárak, egyebek) programba való bevonására is. Étkezés is rugalmasan a játékrendszerbe illeszthető, akár szakaszosan, kisebb létszámú csoportbontásban is.

Egyéb szolgáltató beépítése

A játékrendszer bármikor megszakítható például színpadi fellépők atrakciója okán is.

Catering rugalmas beépítése

12 órától 14 óráig tartó idősávban a csapatok maguk figyelik a felszabaduló asztalokat, így maguk döntik el mikor mennek, illetve mikor tudnak menni étkezni.

Ilyen egy 400 fős “RekreAktív” rendezvény

A videó az első RekreAktív rendezvényünkön készült. A megrendelő kérésének teljesítése elsőre megoldhatatlannak tűnt.

Merthogy: “A 400 fős rendezvényen a dolgozók legyenek aktívak, legyen minél több játék, feladat és kapcsolatteremtés közöttük, de ugyanakkor semmi se legyen kötelező.”

“reKREAkTIVAN” ezt a kérést is MEGOLDOTTUK!

23 játék elem

Buborékfoci, lézerharc, Mobilapplilációs cégre szabott kvízjáték, íjászviadal, avatár foci, fejbekölő és sok más!

25 fős animátor stáb

23 + 2 fő animátor és 1 fő rendezvénykoordinátor alkotta az operatív stábot.

400 Fő - 40 db 10 fős csapat

2 db 10 fős csapat vetélkedett egymással 10 percen keresztül egy-egy játékhelyszínen, majd új játékhely és új csapat keresése
következett.

“Egy hangyaboly működése látszólag rendszertelen, véletlenszerű és átláthatatlan. Pedig az összes hangya minden pillanatban tudja mi a célja, mikor kell döntést hoznia, kikkel kell kommunikálnia és együttműködnie, mikor, kivel és hova érdemes mennie, mit észszerű egyénileg és közösségben csinálnia.

Ez a rendezvény is pont úgy működik, mint egy hangyaboly.”

Id. Várnai Péter
Alapító, Szakmai Vezető

Önaktivitást gerjesztő ösztönzési rendszerről

 A fő szempont az aktivitás, azaz a minél több játékelem kipróbálása és a minél több csapat, illetve résztvevő megismerése.

Aktívitás ösztönző játékrendszer

A részvételi kedvet egy speciális, “fabatkaszerző” ösztönzési rendszerrel generáljuk. A csapatok a legtöbb “fabatkát” a minél több játékelem kipróbálásáért, valamint a minél több új ellenféllel való megmérkőzésért, azaz a minél magasabb fokú aktivitásért és nem a győzelmek számáért kapják.

Játék elemek kipróbálása esetén jutalom

10 fabatka jár minden új játékelemért, 5 pedig az esetleges ismétlésért.

Minél több ellenféllel való megmérkőzésért jutalom

10 fabatka jár minden új csapattal való megmérkőzésért, 5 fabatka pedig ha ismételten játszunk egy csapattal.

Győzelem, döntetlen esetén jutalom

5 – 5 fabatka jár a győzelemért és a döntetlenért is.

Eredményhirdetés villámgyorsan

A játékszakasz végén a csapatkapitányok átadják szerzett fabatkáikat számolásra az animátoroknak. A legtöbb fabatkát szerző csapat kapja a kitüntető “Legaktívabb csapat” címet.

A vezető márkák az élményt választották.

Milyen jellegű programelemekre számíthattok?

/a teljesség igénye nélküli felsorolás/

Buborékfoci

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és sérülésveszély nélkül kergethetitek a labdát. A biztonságotokról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információ...

Lézerharc

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információ...

Szomszéd-várak ostroma

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információ...

Soft-csúzli

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információ...

Kickbike

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információ...

Élménylabor

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információ...

Avatár-árnyékfoci

A megszokott sport egy teljesen új köntösben! Gondolj csak bele: vajon milyen lenne úgy focizni, hogy nem látsz? A Vakfoci játékunkkal most kideríthetitek! A vakfoci mindent tartalmaz, ami a focihoz kell: labdát, kapust, játékvezetőt, az egészből "csupán" a látást vettük ki!

További információ...

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információ...

Ügyességi sorversenyek

Próbáld ki a saját fejlesztésű csapatépítő ügyességi játékainkat, melyeket úgy állítottuk össze, hogy a résztvevő csapatot együttműködésre ösztönözzék, de emellett szórakoztassanak is. Gyertek és vegyetek részt pár- és csapatviadalainkon 7 különböző játék keretein belül!

További információ...

Mikor ajánljuk ezt a rendezvénytípust?

Nagy létszámú rendezvény, csapatépítés esetén

Vegyes korosztályú, nemű és fizikai képességekkel rendelkező kollégák, résztvevők esetén

Családi és céges napokra

Kollégák jutalmazásakor

Lezárások utáni csapatösszetartásokra

Ha szempont a kötetlenség és mellette a szervezettség

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }