Így forradalmasítottuk az irodai térelválasztást

Menedzsment, Pandémia

Az irodai térelválasztás és a dolgozók szeparálása manapság fontosabb, mint valaha. Azzal a különbséggel, hogy ma már nem a nyugodt munkakörnyezet az elsődleges szempont, hanem a dolgozók egészségének megóvása. A piacon található megoldások azonban rugalmatlanok és nagyon drágák. Az alábbiakban a saját fejlesztésű, kedvezően árazott térelválasztó megoldásunkat mutatjuk be.

Történetünk egészen 2020 márciusáig nyúlik vissza, amikor is rendezvényszervező cégből egyik napról a másikra váltunk az ország egyik vezető leheletvédő plexifal forgalmazójává. A kezdeti sikereken felbuzdulva termékfejlesztő csapatunk töretlenül olyan megoldásokon dolgozott, amelyekkel még biztonságosabbá tehetjük a munkahelyeket.

Itt jöttek képbe az irodák – pontosabban azok az irodák, melyeknél nem kivitelezhető a home office, azaz az otthoni munkavégzés. Hiszünk abban, hogy az otthoni munkavégzés a jövőben a mindennapjaink részét képzi majd, azonban per pillanat az itthoni adatok nem festenek túl rózsás képet a jelenlegi állapotokról. 

A hivatalos statisztikák szerint ugyanis kevesebb, mint 150 ezer embernek van Magyarországon home office lehetősége. Ez a hazai alkalmazottak kevesebb, mint 4 százaléka. Nem tudjuk, hogy ennek mi az oka, nem is a mi dolgunk ezt kitalálni. Viszont úgy gondoltuk, hogy ha már így alakult, tudunk tenni azért, hogy biztonságosabbak legyenek a hazai irodák.

 Mivel kevés számunkra is elfogadható megoldást találtunk az itthoni piacon, csapatunk termékfejlesztésbe kezdett és létrehozta a teljesen személyre szabható, mobil és fúrásmentes irodai térelválasztó rendszert.

Irodai térelválasztó plexi

A fejlesztés során 3 célt fogalmaztunk meg a térelválasztóval kapcsolatban

Fúrás és ragasztásmentes rögzítés

Lehet, hogy az irodai térelválasztóra és a leheletvédő plexire még sokáig szükségünk lesz. Előfordulhat azonban, hogy a helyzet 1-2 hónapon belül enyhülni fog. Elsősorban ennek okán találtuk fontosnak, hogy a térelválasztónkat fúrás- és ragasztásmentes technológiával lássuk el.

Ez nem csak azt biztosítja, hogy ne keletkezzen kár az irodai bútorzatban, hanem azt is, hogy ne kelljen szakembert hívni a felszereléséhez. De mit sem ér az egész, ha a plexi térelválasztó nem áll meg stabilan az asztalon. Mire jutottunk?

Modern, megfizethető térelválasztás a kollégák védelméért

Irodai Térelválasztó Plexi Fúrásmentes Rögzítéssel

Tegyél Te is a közös ügy érdekében, védd a kollégáid egészségét, teremts biztonságos és nyugalmas munkakörnyezetet!

INOX rögzítőtalpak – páratlan stabilitás fúrás és ragasztás nélkül

A speciális, saját fejlesztésű INOX rögzítőtalpainknak köszönhetően a térelválasztó percek alatt felszerelhető.

  • Mobil, könnyű kialakítású, egyszerűen összeszerelhető.
  • A puha bevonat a talpakon védi az irodai bútort a sérüléstől.
  • Bármilyen szélességre és méretre felhelyezhető.
  • Az esztétikus, INOX talp felár nélkül egyedi színben is rendelhető.
  • Stabil, nem tud eldőlni lökés vagy huzat esetén sem.

Jó ár-érték arány

A piackutatás során azzal kellett szembesülnünk, hogy a legtöbb térelválasztó megoldást olyan horror árakon kínálják, ami bármilyen cégvezetőt, üzlettulajdonost eltántorít a vásárlástól.

Úgy gondoltuk, hogy nincs rendben az, hogy 10-12 db munkaállomás felszerelése milliós tételre rúgjon. Ezért elkezdtük azon törni a fejünk, hogy hogyan alkothatnánk meg a pénztárcabarát irodai térelválasztást. Mi lett a megoldás?

Víztiszta plexi – felesleges és drága alkatrészek nélkül

Tudtad, hogy a víztiszta plexi mind az üvegnél, mind a polikarbonátnál olcsóbb megoldás? Garantáljuk, hogy ár-érték arányban nem találsz jobbat. Az üveg nehéz, törékeny és drága. A polikarbonát bár talán valamivel jobb tulajdonságokkal bír a plexinél (hajlékonyabb, kevésbé karcolódik), aránytalanul drágább. Ezért esett a plexire a választásunk.

Ráadásul nem használunk fel hozzá feleslegesen drága és nehéz fém vagy fa kereteket, amik a konkurencia horror árainak jelentős részét képezik – és még így is stabil marad!

  • Kiváló ár-érték arány – olcsóbb az üvegnél és a polikarbonátnál, ellenben semmivel sem rosszabb
  • Áttetsző anyag – átengedi a fényt, nem rontja a kollégák közérzetét
  • Higiénikus, könnyen tisztítható – a megfelelő módszerrel karcolásmentesen tisztítható
  • Kis helyigény – ha már nincs rá szükség, kis helyen tárolhatod
  • Hosszú élettartam – ha vigyázol rá és megfelelően tisztítod, hosszú évekig szolgál
Irodai térelválasztó plexi

Védi a dolgozót, de nem akadályozza a munkában

Jelen pillanatban minden eddiginél fontosabb, hogy megvédjük kollégáinkat a cseppfertőzés útján terjedő betegségektől. Ezt elsősorban (persze a home office-on kívül) fizikai térelválasztással, a maszkhasználattal és a folyamatos fertőtlenítéssel tudjuk elérni. 

A kilégzéssel, köhögéssel és tüsszentéssel sok-sok milliárd kórokozót terítünk szét egyszerre, gyakorlatilag tölcsér alakban. Ez egy erősebb tüsszentésnél akár 160km/h-val is történhet az American Lung Association szerint. A kitüsszentett kórokozók olyan gyorsan terjednek, hogy ha csak nem fogja fel őket valami, akkor esélytelen a védekezés.

Az általunk fejlesztett irodai térelválasztónál elsődleges szempont volt a dolgozók védelmének biztosítása. Ugyanakkor a célunk egy olyan termék megalkotása is volt, ami nem kényszeríti egy sötét kalitkába a kollégákat és nem tiporja porba a közérzetüket.

Plexiüveg – biztonságos környezet és nyugalom, sötétítés nélkül

Mivel az irodai térelválasztót víztiszta plexiből készítjük, ezért az nincs, vagy csupán alig van hatással a kollégák közérzetére. Teljesen átlátszó, átengedi a fényt és a kommunikációt sem akadályozza.

Irodai térelválasztó plexi

Tegyél Te is a közös ügy érdekében, védd a kollégáid a vírustól, teremts biztonságos és nyugalmas munkakörnyezetet!

Biztonságos környezetet, nyugalmat teremt

Az irodai térelválasztó plexi növeli a kollégák biztonságérzetét, ezáltal nyugalmas munkakörnyezetet teremt. Átlátszóságának köszönhetően a közérzetet sem rombolja.

Egyedülálló, fúrás és ragasztás mentes rögzítés

Az egyedi, saját fejlesztésű INOX rögzítőelemnek köszönhetően gyorsan, fúrás és ragasztás mentesen rögzíthető, így nem keletkezik kár a bútorzatban.

Az irodaházak és irodák legjobb ár-érték arányú biztosítása

A legtöbb térelválasztó megoldáshoz képest a plexivel jóval kedvezőbb áron szerelheted fel az irodát.

Gyors gyártás és szállítás

A megrendelést követő 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, a kért terméket darabszámtól függően 3-4 napon belül gyártjuk le és a szállítás is maximum ennyi időt vesz igénybe.

Modern, megfizethető térelválasztás a kollégák védelméért

Irodai Térelválasztó Plexi Fúrásmentes Rögzítéssel

Tegyél Te is a közös ügy érdekében, védd a kollégáid egészségét, teremts biztonságos és nyugalmas munkakörnyezetet!

Más típusú leheletvédő plexi érdekel?

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

plexi védőfal

Plexi Védőfal Webshop (16.990 Ft-tól)

4 mm-es átlátszó plexilap, stabil, prémium hatású fehér bútorlap lábakkal. Mobil, fúrást és ragasztást nem igényel. Webshopunkban 12 típus közül választhatsz, mely a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül az asztalon áll.

Érdekel, megnézem a webshopot!

irodai térelválasztó plexi

Irodai Térelválasztó Plexi

Teljes mértékben formabontó, modern dizájnnal rendelkező plexi térelválasztó, fúrásmentes rögzítéstechnológiával. Kifejezetten az egy légtérben dolgozó munkatársak elszeparálásáért felel.

Érdekel, megnézem a térelválasztót!

egyedi plexi

100%-ban Egyedi Kialakítású Ügyfélszolgálati Plexi

Tervező csapatunk készen áll az egyedi irodák és ügyfélszolgálati pultok felszerelésére is. Mára több, mint 4000 db plexit értékesítettünk országszerte, melyeknek több, mint fele egyedi igényhez készült.

Érdekel, egyedi plexit szeretnék!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!