Így forradalmasítottuk az irodai térelválasztást

Pandémia

A dolgozók szeparálása manapság fontosabb, mint valaha. Azzal a különbséggel, hogy ma már nem a nyugodt munkakörnyezet az elsődleges szempont, hanem a dolgozók egészségének megóvása. Sok piacon található megoldás azonban nagyon drága és rugalmatlan. Az alábbiakban a saját fejlesztésű, kedvezően árazott térelválasztó megoldásunkat mutatjuk be.

Történetünk egészen 2020 márciusáig nyúlik vissza, amikor is rendezvényszervező cégből egyik napról a másikra váltunk leheletvédő plexifalak forgalmazójává. A kezdeti sikereken felbuzdulva termékfejlesztő csapatunk töretlenül olyan megoldásokon dolgozott, amelyekkel még biztonságosabbá tehetjük a munkahelyeket.

Itt jöttek képbe azok a munkahelyek, ahol nem lehetséges az otthoni munkavégzés. A home office bár minden jelek szerint a jövőnk szerves részét képezi majd, az itthoni adatok egyelőre nem festenek túl rózsás képet a jelenlegi állapotokról. 

A hivatalos statisztikák szerint ugyanis kevesebb, mint 150 ezer embernek van Magyarországon home office lehetősége. Ez a hazai alkalmazottak kevesebb, mint 4 százaléka. Nem tudjuk, hogy ennek mi az oka, nem is a mi dolgunk ezt kitalálni. Viszont úgy gondoltuk, hogy ha már így alakult, tudunk tenni azért, hogy biztonságosabbak legyenek a hazai irodák.

Mivel kevés számunkra is elfogadható megoldást találtunk az itthoni piacon, csapatunk termékfejlesztésbe kezdett és létrehozta a a fúrás- és ragasztásmentes, szorítós rögzítésű leheletvédő plexit, amely térelválasztónt is kiválóan üzemel.

Irodai térelválasztó plexi

A fejlesztés során 3 célt fogalmaztunk meg a térelválasztóval kapcsolatban

Fúrás és ragasztásmentes rögzítés

Egyelőre úgy néz ki, hogy leheletvédő plexi még sokáig a hétköznapjaink része marad. Előfordulhat azonban, hogy a helyzet 1-2 hónapon belül enyhülni fog. Elsősorban ennek okán találtuk fontosnak, hogy a leheletvédőt fúrás- és ragasztásmentes technológiával lássuk el.

Ez nem csak azt biztosítja, hogy ne keletkezzen kár az irodai bútorzatban, hanem azt is, hogy ne kelljen szakembert hívni a felszereléséhez. De mit sem ér az egész, ha a plexi térelválasztó nem áll meg stabilan az asztalon. Mire jutottunk?

Modern, megfizethető térelválasztás a kollégák védelméért

Szorítós Térelválasztó Plexi Fúrásmentes Rögzítéssel

Tegyél Te is a közös ügy érdekében, védd a kollégáid egészségét, teremts biztonságos és nyugalmas munkakörnyezetet!

INOX rögzítőtalpak – páratlan stabilitás fúrás és ragasztás nélkül

A speciális, saját fejlesztésű INOX rögzítőtalpainknak köszönhetően a térelválasztó percek alatt felszerelhető.

  • Mobil, könnyű kialakítású, egyszerűen összeszerelhető.
  • A puha bevonat a talpakon védi az irodai bútort a sérüléstől.
  • Bármilyen szélességre és méretre felhelyezhető.
  • Az esztétikus, INOX talp felár nélkül egyedi színben is rendelhető.
  • Stabil, nem tud eldőlni lökés vagy huzat esetén sem.
  • 3 féle rögzítési mód: 2 db talp, 1db talp és 1db szorító, valamint 2 db szorító
  • Az üvegszorítókban tetszőlegesen helyezhető el a plexi, így például az sem jelent gondot, ha a plexi kilóg az asztalról/pultról

Jó ár-érték arány

A piackutatás során azzal kellett szembesülnünk, hogy a legtöbb térelválasztó megoldást olyan horror árakon kínálják, ami bármilyen cégvezetőt, üzlettulajdonost eltántorít a vásárlástól.

Úgy gondoltuk, hogy nincs rendben az, hogy 10-12 db munkaállomás felszerelése milliós tételre rúgjon. Ezért elkezdtük azon törni a fejünk, hogy hogyan alkothatnánk meg a pénztárcabarát irodai térelválasztást. Mi lett a megoldás?

Víztiszta plexi – felesleges és drága alkatrészek nélkül

Tudtad, hogy a víztiszta plexi mind az üvegnél, mind a polikarbonátnál olcsóbb megoldás? Garantáljuk, hogy ár-érték arányban nem találsz jobbat. Az üveg nehéz, törékeny és drága. A polikarbonát bár talán valamivel jobb tulajdonságokkal bír a plexinél (hajlékonyabb, kevésbé karcolódik), aránytalanul drágább. Ezért esett a plexire a választásunk.

Ráadásul nem használunk fel hozzá feleslegesen drága és nehéz fém vagy fa kereteket, amik a konkurencia horror árainak jelentős részét képezik – és még így is stabil marad!

  • Kiváló ár-érték arány – olcsóbb az üvegnél és a polikarbonátnál, ellenben semmivel sem rosszabb
  • Áttetsző anyag – átengedi a fényt, nem rontja a kollégák közérzetét
  • Higiénikus, könnyen tisztítható – a megfelelő módszerrel karcolásmentesen tisztítható
  • Kis helyigény – ha már nincs rá szükség, kis helyen tárolhatod
  • Hosszú élettartam – ha vigyázol rá és megfelelően tisztítod, hosszú évekig szolgál
Irodai térelválasztó plexi

Védi a dolgozót, de nem akadályozza a munkában

Jelen pillanatban minden eddiginél fontosabb, hogy megvédjük kollégáinkat a cseppfertőzés útján terjedő betegségektől. Ezt elsősorban (persze a home office-on kívül) fizikai térelválasztással, a maszkhasználattal és a folyamatos fertőtlenítéssel tudjuk elérni. 

A kilégzéssel, köhögéssel és tüsszentéssel sok-sok milliárd kórokozót terítünk szét egyszerre, gyakorlatilag tölcsér alakban. Ez egy erősebb tüsszentésnél akár 160km/h-val is történhet az American Lung Association szerint. A kitüsszentett kórokozók olyan gyorsan terjednek, hogy ha csak nem fogja fel őket valami, akkor esélytelen a védekezés.

Az általunk fejlesztett irodai térelválasztónál elsődleges szempont volt a dolgozók védelmének biztosítása. Ugyanakkor a célunk egy olyan termék megalkotása is volt, ami nem kényszeríti egy sötét kalitkába a kollégákat és nem tiporja porba a közérzetüket.

Plexiüveg – biztonságos környezet és nyugalom, sötétítés nélkül

Mivel víztiszta plexivel dolgozunk, ezért a leheletvédő nincs, vagy csupán alig van hatással a kollégák közérzetére. Teljesen átlátszó, átengedi a fényt és a kommunikációt sem akadályozza.

Irodai térelválasztó plexi

Tegyél Te is a közös ügy érdekében, védd a kollégáid a vírustól, teremts biztonságos és nyugalmas munkakörnyezetet!

Biztonságos környezetet, nyugalmat teremt

Az irodai térelválasztó plexi növeli a kollégák biztonságérzetét, ezáltal nyugalmas munkakörnyezetet teremt. Átlátszóságának köszönhetően a közérzetet sem rombolja.

Egyedülálló, fúrás és ragasztás mentes rögzítés

Az egyedi, saját fejlesztésű INOX rögzítőelemnek köszönhetően gyorsan, fúrás és ragasztás mentesen rögzíthető, így nem keletkezik kár a bútorzatban.

Az irodaházak és irodák legjobb ár-érték arányú biztosítása

A legtöbb térelválasztó megoldáshoz képest a plexivel jóval kedvezőbb áron szerelheted fel az irodát.

Gyors gyártás és szállítás

A megrendelést követő 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, a kért terméket darabszámtól függően 3-4 napon belül gyártjuk le és a szállítás is maximum ennyi időt vesz igénybe.

Modern, megfizethető térelválasztás a kollégák védelméért

Szorítós Térelválasztó Plexi Fúrásmentes Rögzítéssel

Tegyél Te is a közös ügy érdekében, védd a kollégáid egészségét, teremts biztonságos és nyugalmas munkakörnyezetet!

Milyen típusú leheletvédő plexi érdekel?

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

plexi védőfal

Plexi Védőfal Prémium Hatású Talpakkal

4 mm-es átlátszó plexilap, stabil, prémium hatású fehér bútorlap lábakkal. Mobil, fúrást és ragasztást nem igényel. Webshopunkban 12 típus közül választhatsz, mely a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül az asztalon áll.

Érdekel, megnézem a webshopban!

irodai térelválasztó plexi

Szorítós Leheletvédő Plexifal

Fúrás- és ragasztásmentes rögzítéstechnológia, páratlan stabilitás, letisztult, modern design. Ajánlott ügyfélszolgálatra, valamint az egy légtérben dolgozó munkatársak elszeparálására

Érdekel, megnézem a webshopban!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }