Employer Branding A-tól Z-ig [Infografika]

Employer branding

Employer branding infografika

A Beamery segítségével egy infografikán összesítettük az employer brandinghez kapcsolódó legfontosabb információkat.

A látott eredmények nyugati statisztikákon alapulnak, amely egyrészről a közelgő jövőt is jelezheti számodra, másrészről a jelentkezés menetével, közösségi médiával és tartalomgyártással kapcsolatos információk már most is jelen vannak Magyarországon.

Amennyiben részletesebben is beleásnád magad a munkálvatói márkaépítésbe, ajánljuk átfogó cikkünket az employer brandinggel kapcsolatban.

Oszd meg nyugodtan!

Az employer branding infografika szabadon megosztható, annyit szeretnénk kérni, hogy tüntesd fel a weboldalunkat egy linkkel (https://teamlab.hu) forrásként.

A legegyszerűbben az alábbi kódrészlet másolásával tudod beágyazni az oldaladba:

<p><strong>Employer Branding A-tól Z-ig Infografika – Készítette: <a href=”https://beamery.com”>Beamery</a> és <a href=”https://teamlab.hu/blog/employer-branding/”>Teamlab</a></strong><br /><br /><img src=’https://teamlab.hu/wp-content/uploads/2019/04/employer-branding-infografika-1.png’ alt=’Employer Branding’ width=’700px’ border=’0′ /></p>

Employer branding infografika

Nehezen megy a munkaerő toborzás? Segítünk.

Employer branding központú toborzási kampányt építünk a cégednek. A HR, IT és Marketing területeket ötvözzük egy komplex szolgáltatásban, mellyel nem csak az aktív, de a passzív álleskeresőket is elérjük.