Employer Branding A-tól Z-ig [Infografika]

Employer branding

Employer branding infografika

A Beamery segítségével egy infografikán összesítettük az employer brandinghez kapcsolódó legfontosabb információkat.

A látott eredmények nyugati statisztikákon alapulnak, amely egyrészről a közelgő jövőt is jelezheti számodra, másrészről a jelentkezés menetével, közösségi médiával és tartalomgyártással kapcsolatos információk már most is jelen vannak Magyarországon.

Amennyiben részletesebben is beleásnád magad a munkálvatói márkaépítésbe, ajánljuk átfogó cikkünket az employer brandinggel kapcsolatban.

Oszd meg nyugodtan!

Az employer branding infografika szabadon megosztható, annyit szeretnénk kérni, hogy tüntesd fel a weboldalunkat egy linkkel (https://teamlab.hu) forrásként.

A legegyszerűbben az alábbi kódrészlet másolásával tudod beágyazni az oldaladba:

<p><strong>Employer Branding A-tól Z-ig Infografika – Készítette: <a href=”https://beamery.com”>Beamery</a> és <a href=”https://teamlab.hu/blog/employer-branding/”>Teamlab</a></strong><br /><br /><img src=’https://teamlab.hu/wp-content/uploads/2019/04/employer-branding-infografika-1.png’ alt=’Employer Branding’ width=’700px’ border=’0′ /></p>

Employer branding infografika

Lelkeden viseled a csapatod sorsát?

Nem vagy egyedül. Veled együtt sok más KKV és multi vezetőnek is fontos a csapata. Ezért született meg a Teamlab Blog, ahol az olyan lelkiismeretes vezetőknek segítünk, mint Te. Itt tudsz feliratkozni ingyenes anyagainkra. 👉

Várnai Péter

üzletfejlesztési vezető

Kapcsolódó bejegyzéseink: