Remek céges karácsonyi parti ötletek 2022-ben

Csapatépítés, Csapatépítés ötletek, Csapatépítő játékok

Közeleg a karácsony és vele együtt a céges karácsonyi partik ideje is. Ezek az események kiválóak arra, hogy egy kicsit összerázzuk az évközben megfáradt csapatunkat és jókedvvel, békességben tölthessünk el velük egy estét. De miért érdemes még foglalkoznunk vele? És milyen programokat érdemes szerveznünk? Következzenek hát a legtutibb céges karácsonyi parti ötletek.

Egy újabb év végéhez értünk, így amennyiben szoktatok karácsonyozni cégen belül, akkor ideje elkezdened foglalkoznod a témával. Ne feledd, a céges karácsonyi buli a kollégáidnak gyakorlatilag egy jutalomnap az egész éves munkáért, így nem árt, ha ennek megfelelően kezeled. Itt az idő, hogy egy kicsit kirúgjatok a hámból, jeget törjetek és egy jót szórakozzatok együtt. Ha karácsonyi céges rendezvény ötletekre pályázol, jó helyen jársz azonban előbb nézzük meg, hogy miért érdemes még egy ilyen jellegű rendezvényt szervezni!

[Ingyenes E-book] - 45 Hatékony Csapatépítő Játék Kollégáknak

Kovácsold össze a csapatot úgy, hogy a munkatársak ne aludjanak el az unalomtól. A kiadvány tartalmaz kiscsoportos ingyenes és alacsony költségvetésű játékokat, valamint nagy volumenű rendezvényprogramokat egyaránt. Töltsd le most ingyenesen!

Miért szervezz céges karácsonyi partit?

Habár sokan fenntartásokkal kezelik az ilyen “összeröffenéseket”, azért számtalan előnnyel bír. Mutatjuk is.

céges karácsonyi parti ötletek

Közelebb hozza egymáshoz a kollégákat

Önmagában az, hogy a kollégákkal munkaidőn kívül, szigorúan nem munkával töltötök el egy estét hatalmas előnnyel bír. Gondolj csak bele, hogy mennyi mindent nem tudtok egymásról vagy akár arra, hogy hány olyan kolléga van, akikkel akár több év után se alakítottál ki kapcsolatot.

Erre most itt az idő! Az este alatt elfogyasztott italok segítenek ebben. Egy karácsonyi parti összehozza a munkavállalókat: jóízű beszélgetésekre, közös élményekre és egy igazán laza, stresszmentes estére számíthatunk.

Feldobnád a céges karácsonyt vagy év végi bulit?

A legjobb helyen jársz! A Teamlab-nél az a célunk, hogy elengedjük a snassz, valamint unalmas megoldásokat és valóban élménydús programot adjunk Nektek. Válogass kedvenc beltéri, akár kis helyigényű programjaink között

Lehetőséget ad a visszatekintésre

Egy karácsonyi céges parti már csak a decemberi mivoltából fakadóan kiválóan alkalmas arra, hogy egybegyűlve összegezzük, értékeljük és visszatekintsünk az év közben közösen elért sikereinkre. Ebben segíthet egy előre megírt beszéd, de rögtönözhetünk is. Ha már beszéd…

Motiválhatjuk a munkatársainkat

Itt az év vége, így nem csak vissza-, de a jövőbe tekintésre is érdemes időt szentelnünk. Az alkalom kiváló, hogy motiváljuk egy kicsit a csapatunkat. Emlékeztessük őket arra, hogy habár az évek során számos akadályba és problémába ütköztünk, együttes erővel és közös munkával túlléptünk rajtuk – és ez a jövőben (azaz jövőre) sem lesz másképp.

A problémás munkatárs: a rosszmájú

A legnépszerűbb céges karácsonyi parti ötletek

Céges karácsonyi parti ötletek? Jó helyen jársz, hiszen összegyűjtöttünk neked olyan karácsonyi céges programokat és ötleteket, amik egyszerűek, ellenben garantáltan feldobják a rendezvényt. Nézzük is őket!

1. Tematikus finomságok a karácsonyi asztalra

Mégis mit ér egy karácsonyi parti szezonális karácsonyi ételek és italok nélkül? A lehetőségek tárháza határtalan: mézeskalács, mályvacukor, bejgli, forralt bor, grog és még sok más. Számos catering cég vállal karácsonyi felkéréseket de akár megkérhetjük a kollégákat is, hogy készüljenek házi finomságokkal.

karácsonyi buli ötletek

2. Mézeskalács-díszítés – akár verseny is lehet belőle!

A karácsonyi céges ötletek egyik legnépszerűbbike kétségkívül a közös mézeskalács díszítés, ami nem véletlen: a hozzávalók olcsók, az alkotások sokszínűségének pedig csak a képzelet szabhat határt. Csinálhatunk például céges tematikájú díszítést, de akár versenyt is, ahol a legszebb, legérdekesebb alkotásokat díjazzuk. Egy biztos: akármilyenek is lettek a mézeskalács figurák, maradni garantáltan nem fog!

karácsonyi céges programok

 3. Karácsonyi koktélkészítő verseny – nem csak nagyivóknak

A bejegyzésünk témája a céges karácsonyi PARTI ötletek, így természetesen nem hiányozhat közülük az alkohol. Kiváló ötlet lehet egy karácsonyi koktél parti, egy kis csavarral: a koktélokat a kollégák találják ki és alkotják meg. Ez akkor működik a legjobban, ha 1 héttel előre szólunk a munkatársaknak, hogy legyen idejük felkészülni. Buzdítsuk őket arra, hogy kísérletezzenek: jöhetnek a hagyományos koktélok megbolondítva karácsonyi fűszerekkel, de valami teljesen újszerű italt is alkothatnak.

A végén érdemes díjazni is a legkreatívabb és legfinomabb műveket, azonban óvatosan velük, mert koktélok kóstolgatásával, hamar véget érhet számunkra a karácsonyi parti. 🙂

céges karácsonyi program ötletek

4. Céges karácsonyi ajándékozás – adni jó, de kapni is

A céges karácsonyi parti ötletek közül talán ez az, amivel aztán tényleg lehetetlen mellélőni. Csak jelentsd be a céges ajándékozást a parti előtti hetekben, húzzátok ki egymás neveit a kalapból és indulhat a móka. A céges mikulásként is nevezett program kiváló közösségkovácsoló erővel bír, hiszen sokszor olyasvalakinek adunk ajándékot, akivel nem feltétlenül érintkezünk a munkanapok során – ebből pedig beszélgetések és új barátságok szövődhetnek.

5. Tematikus karácsonyi parti? Simán!

Az utóbbi években kiemelkedő népszerűségnek örvend a karácsonyi buli ötletek közül a tematikus parti. Ha idén valami igazán különlegesre vágytok, akkor legyetek kreatívak és bújjatok jelmezbe! Szóljon idén 

Próbáljatok meg olyan tematikát kijelölni, amely valamelyest passzol a céghez, de gondolkodhattok egy általánosabb, bár a legkevésbé sem unalmas témában, mint például a középkor vagy a 80-as évek.

6. Karácsony? Akkor jótékonykodás!

Szeretnétek nyomot hagyni a világban az idei karácsonyi céges partival? Csempésszetek egy kis jótékonykodást a rendezvénybe, hiszen adni jó. Ennek a legegyszerűbb (és legkézenfekvőbb) módja, ha jótékonysági gyűjtést szerveztek egy jó célért küzdő alapítványnak.

Ha azonban inkább közvetlenül és aktívabban segédkeznétek, készíthettek ajándék játékokat a rászoruló gyerekeknek, szervezhettek ételosztást vagy besegíthettek a helyi állatmenhelynek karácsony alkamából. Segítségre mindenhol szükség van!

Feldobnád a céges karácsonyt/év végi bulit?

A legjobb helyen jársz! A Teamlab-nél az a célunk, hogy elengedjük a snassz, valamint unalmas megoldásokat és valóban élménydús programot adjunk Nektek. Válogass kedvenc beltéri, akár kis helyigényű programjaink között

Élménydús céges karácsonyi program ötletek

Úgy gondoljuk, hogy a karácsonyi céges buli ötletek arzenáljából nem hiányozhatnak az azonnali élményt nyújtó csapatépítő programok sem, így most összegyűjtöttünk neked néhányat a legmenőbb élményprogramok közül.

Hatalmas előnyük, hogy míg egy tematikus buli vagy különleges rendezvény ötlet önmagában nem tartogat tartalmas szórakozási lehetőséget, addig az alábbi programok igen.

céges karácsony ötletek

1. Quizlab – az érzékelések kvízjátéka

Műveltségi, interaktív kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de a gyorsaságra, és a megbízható érzékszervekre is szükség lesz a kollégák részéről. Bor- és zenefelismerés, egyedi céges, szakmai kvíz, illetve anagramma és még sok más izgalmas feladat vár rátok – egyedileg a cégetekre szabva!

A karácsonyi csapatépítő programok közül kiemelkedik, mert rendelkezik azzal az előnnyel, hogy teljesen karácsonyi tematikával is tudjuk tartani. Egy, illetve két órás verzióban is létezik!

karácsonyi céges buli ötletek

2. Metropolisz – tervező és építő stratégiai játék a karácsonyi bulira

Saját fejlesztésű stratégiai csapatépítő játékunk próbára teszi a kollégák szellemi, kreatív, alkotói, gazdálkodói és együttműködési képességeit egyaránt. A kollégáknak csapatokba verődve, a 0-ról kell felépíteniük egy várost számos épülettel, melyhez az építőanyagokat a helyesen megválaszolt kvízkérdésekért járó fabatkákért vásárolhatják meg.

A céges karácsonyi program ötletek közül abban tűnik ki, hogy akár 2 órára is tartalmas és konstruktív szórakozást tud nyújtani a kollégáknak.

céges karácsonyi buli ötletek

3. Szabadulószoba

Szabaduljatok ki a légcsapdából! A karácsonyi csapatépítő játékok akkor működnek jól, ha valóban együttműködésre tudja sarkallni a kollégákat. A szabaduló szoba fő értékét pedig pontosan az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik – hiszen egy kitalált vészhelyzetből kell közös erővel kiszabadulniuk.

A saját fejlesztésű szabaduló szoba program egyik hatalmas előnye, hogy nem helyhez kötött, így bárhova ki tudunk települni vele.

karácsonyi csapatépítő játékok

4. Pár Perc és Nyersz

Könnyed, asztali céges karácsonyi ötletek? Akkor a Pár Perc és Nyersz programunkat javasoljuk. A játék különlegességét az adja, hogy olyan teljesen hétköznapi tárgyakból, mint az anyacsavar, a pingponglabda vagy lépésszámláló segítségével pörgősebbnél-pörgősebb ügyességi versenyszámokat találtunk ki. 

Ehhez nem lesz szükségetek semmi másra, csak néhány asztalra és persze elszánt asztaltársaságokra!

A problémás dolgozó kezelése

Olvasói szavazás

Te hiszel a karácsonyi céges partik nyújtotta előnyökben?
'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }