Szituatív játékrendszer

VISSZAKACSINTÁS AZ ŐS-KÖZÖSSÉGRE – ÖSSZEFOGÁSRÓL, FEJLŐDÉSRŐL, RÓLUNK –

Szituatív Játékrendszer, avagy visszakacsintás az ős-KÖZÖSSÉGHEZ

Csapatépítő programunk célja, hogy a résztvevőket egy őskori törzs elképzelt, napi tevékenységeibe pottyantva igazi, egymással mindenben együttműködő közösségé kovácsoljuk.

Milyen egy jó csapatépítő?

Összekovácsoló erejű “kőkorszaki” élmény nap 15-120 főnek!

Rendszerünket 15-120 fős összejövetelekre, csapatépítőkre ajánljuk. A kőkorszaki tematikájú programban a résztvevők belekóstolnak a…

  • vadállatok különféle őskori eszközökkel történő elejtésébe,
  • a vadászat során megsérült társak megmentésének, extrém elsősegélynyújtásának mikéntjeibe,
  • rudak, lécek, kötelek, speciális csomók alkalmazásával hordágy és kötéllétra készítésébe a sérültek törzsi faluba juttatása érdekében
  • az ebéd elkészítéséhez szükséges tűz szikravetővel való felélesztésébe,
  • jó pár különleges vadászati és halászati eszköz, mint pl. dobóháló, parittya, lasszó, béklyóvető kezelésébe,
  • a mozgalmas nap zárását szolgáló és egyben a másnapi vadászat sikerét megalapózó közös kultikus dobolásba, mantrálásba, vadállatok szellemét megidéző táncolásba.

… és minden olyanba, aminek ismerete a mai világban is szükséges, alapvető és hasznos lehet.

Lépjetek ki a szürke hétköznapokból!

A természetközeli helyre ajánlott programunk akár pár óra vagy akár az egész napos aktív feltöltődést biztosít a csapatodnak. A program étkezést is biztosít helyben, tűzön melegített adalékmentes készételek formájában.

Életkor független

5 – 99 éves korig ajánlott.

Nem feltétel a fizikai edzettség

A játékok nem megterhelőek, azonnal érthetőek és játszhatóak.

Fél vagy egész napos program

Akár egész nap is lekötjük a kollégákat ebben a játékrendszerben.

Szabadon kiegészíthető

A játékrendszerünk jól kiegészíthető cateringgel, ügyvezetői beszéddel, egyéb élményelemekkel.

A vezető márkák az élményt választották.

Milyen jellegű programelemekre számíthattok?

/a teljesség igénye nélküli felsorolás/

Buborékfoci

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és sérülésveszély nélkül kergethetitek a labdát. A biztonságotokról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információ...

Lézerharc

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információ...

Szomszéd-várak ostroma

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információ...

Soft-csúzli

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információ...

Kickbike

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információ...

Élménylabor

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információ...

Avatár-árnyékfoci

A megszokott sport egy teljesen új köntösben! Gondolj csak bele: vajon milyen lenne úgy focizni, hogy nem látsz? A Vakfoci játékunkkal most kideríthetitek! A vakfoci mindent tartalmaz, ami a focihoz kell: labdát, kapust, játékvezetőt, az egészből "csupán" a látást vettük ki!

További információ...

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információ...

Ügyességi sorversenyek

Próbáld ki a saját fejlesztésű csapatépítő ügyességi játékainkat, melyeket úgy állítottuk össze, hogy a résztvevő csapatot együttműködésre ösztönözzék, de emellett szórakoztassanak is. Gyertek és vegyetek részt pár- és csapatviadalainkon 7 különböző játék keretein belül!

További információ...

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }