Rekre-Aktív – A legjobb megoldás nagy létszámú csapatépítésre/családi napra

Interaktivitásra motiváló csapatépítő nap akár több 100 főre!

A hatalmas létszámokat kezelni tudó rendezvénytípusunkat azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy a kollégák (és akár családtagjaik) részére élménydús, hangulatos, kötetlen, de egyben szervezetten irányított, interaktívan szórakoztató rekreációs/családi napot/majálist tudjunk biztosítani.

Maradandó élmény, akár több száz főre

Aktivitásra motiváló játékrendszer

Akár több, mint 20 játékhelyszín

Kipróbált, működő játékrendszer, amely megmozgat és összehoz – létszámtól függetlenül!

A program…

 • testi adottságoktól és életkortól függetlenül élvezhető,
 • rekreációs jellegéből fakadóan szórakoztató és kikapcsolódást szolgáló,
 • kötetlen, azaz ne legyenek kötelezőek a programelemek, de aktivitásra motiváló,
 • minél több, előképzettséget nem igénylő játékelemet tartalmazó,
 • pörgős és változatos a gyorsan váltott játékelemek által,
  a csapatok, illetve a kollégák között minél több – egymás megismerését, elfogadását segítő – interaktivitást kiváltó szituációt magába foglaló,
 • a csoportokba szervezett kollégákat egységesítő, csapattá kovácsoló.

Így ösztönözzük a résztvevőket az egymással való interakcióra

A fenti célok elérését egy speciális, önaktivitást gerjesztő ösztönzési rendszer segíti, amiben a fő szempont az aktivitás, azaz a minél több játékelem, a minél több csapat, illetve a csapatokat alkotó minél több játékos megismerése.

A játékok kipróbálási aktivitását egy speciális, “fabatkaszerző” ösztönzési rendszerrel generáljuk.
A csapatok a legtöbb “fabatkát” a minél több játékelem kipróbálásáért, valamint a minél több új ellenféllel való megmérkőzésért, azaz a minél magasabb fokú aktivitásért és nem a győzelmek számáért kapják.

 

Karitatív csapatépítés szervezése országszerte

Miért ajánljuk ezt a rendszert nagylétszámú csapatépítésre?

Mert kötetlen

A program kötetlen, ám minden ízében aktivitásra motiválja a résztvevőket.

Mert aktivitásra ösztönöz

A csapatok közötti minél több interakció érdekében motivációs rendszert dolgoztunk ki.

Mert több, mint 20 programelemből áll

Egy ilyen rendezvényre összesen akár 23 programelemmel kitelepülünk.

Mert összehozza a kollégákat

Hisszük, hogy egy csapatépítőnek akkor van értelme, ha új élmények, s ezáltal új barátságok, mélyebb munkahelyi kapcsolatok születnek.

A vezető márkák az élményt választották.

Milyen programokkal települünk ki?

Egy ilyen rendezvényre összesen akár 23 programelemmel települünk ki. Az alábbi játékokra, illetve ezek variációira számíthattok.

Buborékfoci

Ütközz, boríts, őrjöngj a világ legbolondosabb focijában! A buborékfoci kiváló módja a stressz levezetésének, hiszen szabályok és sérülésveszély nélkül kergethetitek a labdát. A biztonságotokról egy hatalmas felfújható gömb gondoskodik, amelyben minden esés hatalmas poén lesz!

További információ…

Lézerharc

Próbáljátok ki, hogy milyen egy valódi sci-fi harctéren megmérettetni magatokat – egy menő lézerfegyverrel a kezetekben! Egy ilyen harcban a filmekben és a videojátékokban látott jelenetek valósággá válnak anélkül, hogy a személyes biztonságotok miatt kellene aggódnotok!

További információ…

Soft-csúzli

Bemutatjuk a Paint-ball fájdalommentes, ám legalább annyira pörgős kistesóját, a Soft-csúzlit. Ahogy a neve is sugallja, a játékban egy csúzlit kell használni, amelyet kizárólag egy speciális, puha, mégis jó röptű lövedékkel lehet használni. Elő a csúzlikkal és irány a csata!

További információ…

Kickbike

A Kickbike a roller és a kerékpár minden előnyét magában hordozva hozza el nektek a városaink felfedezésének örömét – az országban nálunk egyedülálló módon. Járjátok be a kedvenc városotokat két keréken, egy csapatként, tapasztalt túravezetőnkkel az élen!

További információ…

Élménylabor

Teszteljétek az ügyességetek csapat-csapat ellen a vicces kétperces feladatainkkal, melyek még a legnyugodtabb munkatárs pulzusszámát is az egekbe röpíti majd! Ezek a játékok nemcsak ügyességet, hanem megoldókészséget és egy nagy adag bátorságot is igényelnek.

További információ…

Avatár-árnyékfoci

A megszokott sport egy teljesen új köntösben! Gondolj csak bele: vajon milyen lenne úgy focizni, hogy nem látsz? A Vakfoci játékunkkal most kideríthetitek! A vakfoci mindent tartalmaz, ami a focihoz kell: labdát, kapust, játékvezetőt, az egészből “csupán” a látást vettük ki!

További információ…

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala programunkkal Robin Hood-ot faragunk belőled és a kollégáidból! Lőjetek céltáblára, egymásra, vagy vegyetek be egy komplett várat – mindezt teljes biztonságban, szivacsozott végű nyílvesszőkkel és védőfelszerelésben!

További információ…

Óriás puzzle

A kirakóst kortól függetlenül mindenki szereti, mi viszont csavartunk egyet rajta. A népszerű programunk lényege, hogy egy teljesen testre szabott, 3 x 3 m területű puzzle-t készítünk a csapatod számára, így akár a cég logóját vagy a kedvenc csapatfotótokat is kirakhatjátok!

További információ…

Szomszéd-várak ostroma

Mérjétek össze a csapataitok erejét egy óriás csúzli meccsel, amely épp olyan mókás, ahogy hangzik! A játékban két öt fős csapat vesz részt, 2-2 labdaszedővel és 3-3 tüzérrel. Az a csapat nyer, amely több pontot szerez az ellenfél, vagy a középen kijelölt terület eltalálásából.

További információ…

Ügyességi játékok

Próbáld ki a saját fejlesztésű csapatépítő ügyességi játékainkat, melyeket úgy állítottuk össze, hogy a résztvevő csapatot együttműködésre ösztönözzék, de emellett szórakoztassanak is. Gyertek és vegyetek részt pár- és csapatviadalainkon 7 különböző játék keretein belül!

További információ…

id. Várnai Péter

alapító-szakmai vezető

Kérd egyedi ajánlatunk!

Egy csapatépítés, céges rendezvény, vagy családi nap megszervezése rengeteg időt, energiát és szakértelmet igényel. Nem szükséges, hogy egyedül birkózz meg a feladattal. Segítünk!

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
 • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
 • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
 • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }