Csapatépítés felsőfokon (ötletek, játékok, indoor és outdoor programok)

2019. máj. 14. | Csapatépítés, Csapatépítés ötletek, Csapatépítő játékok, Csapatépítő tréning

Érdekel a csapatépítés? Szerveznél, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Netán csak hasznos tippekre van szükséged a céges csapatépítőd színesítéséhez?

Nagyon is jó helyen jársz, ugyanis itt, a Teamlab-en 1 év leforgása alatt egy valóságos csapatépítő-tudástárat építettünk ki, amelyből kis-, közép- és nagyvállalatok vezetői, HR-es munkatársai, illetve tettrekész kollégái is kézzelfogható, hasznos információkkal gazdagodhatnak a csapatépítéssel kapcsolatban.

Hogy megkönnyítsük a dolgod, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a leghasznosabb csapatépítéssel kapcsolatos anyagainkat, melyek bármelyikét egy kattintással eléred innen. Készen állsz? Vágjunk is bele!

 

A bejegyzésben az alábbi csapatépítéssel kapcsolatos írásainkat találod meg:

[Ingyenes E-book] - 45 Hatékony Csapatépítő Játék Kollégáknak

Kovácsold össze a csapatot úgy, hogy a munkatársak ne aludjanak el az unalomtól. A kiadvány tartalmaz kiscsoportos ingyenes és alacsony költségvetésű játékokat, valamint nagy volumenű rendezvényprogramokat egyaránt. Töltsd le most ingyenesen!

Mi a csapatépítés célja?

Kezdjük is rögtön a legelején! Milyen előnyökkel bír egy céges csapatépítő? Vajon megtérül a befektetett pénz, idő és energia? Milyen hatással lehetnek a a csapatépítő tréningek egy vállalkozás életére? Nos, ebben a cikkben minderre választ kapsz, ugyanis összeszedtük neked a céges csapatépítők 6 kőbe vésett célját.

Elolvasom >>>

A legjobb kültéri és beltéri csapatépítő játékok kollégáknak és felnőtteknek

Mit preferálnak a kollégáid? A megszokott túrákat és a sablonos céges ebédeket, vagy inkább valami igazán izgalmas és formabontó programokkal tűzdelt rendezvényre vágynak? A bejegyzésünkben megismertetjük veled az élményközpontú csapatépítés nélkülözhetetlen elemeit, melyek garantáltan egy csapattá kovácsolják a kollégáid!

Elolvasom >>>

Céges rendezvény ötletek, amiket imádni fognak a kollégáid

A céges rendezvények egyszerűen minden vállalkozás életében szükségesek. Fontos, hogy megünnepeljük a közös sikereinket és élményeket szerezzünk, hiszen ezek garantálják, hogy a munkavállalóinkkal egy közös csapatot alkossunk. Lépjünk azonban túl a céges vacsorákon és kirándulásokon és nézzünk meg pár kreatívabb rendezvény ötletet is!

Elolvasom >>>

Beltéri csapatépítő programok (indoor csapatépítés)

Sok vezető preferálja a kültéri csapatépítőket, ám közel sem biztos, hogy a munkavállalók is ugyanúgy rajonganak az outdoor programokért, ezért véleményünk szerint sok esetben az indoor csapatépítés a biztonságosabb választás. Joggal merülhet fel a kérdés azonban, hogy lehet-e épp olyan izgalmas egy beltéri, mint egy kültéri csapatépítés? A válasz: lehet. Mutatjuk is!

Elolvasom >>>

Kültéri csapatépítő játékok (outdoor csapatépítés)

Garantált kaland, garantált élmények. Egy jól megszervezett, jól kiválasztott kültéri helyszínnel rendelkező céges csapatépítő aranyat ér. De milyen programokat válasszunk? Túra, esetleg látványosságok felkeresése? Szép-szép, de a kapcsolatokat nem feltétlenül mélyítik érdemi szinten. Ismerd meg a kültéri csapatépítés legizgalmasabb, élményközpontú programjait!

Elolvasom >>>

Csapatépítő ötletek, amik összehozzák a munkavállalókat

Tudtad, hogy a jó csapatépítők adják a munkahelyi stresszmentesség alapját? Szép gondolat, de mi van akkor, ha elapadnak az ötletek? Merünk új vizekre evezni vagy maradunk a régi, jól bevált programoknál? Az alábbi cikkünk telis-tele van nyerő, könnyen megvalósítható program ötletekkel, amik garantáltan összehozzák a kollégákat.

Elolvasom >>>

3 kreatív játék céges csapatépítésre

Ha már a könyöködön jönnek ki a megszokott csapatépítő programok és valami egészen újra vágysz, íme 3 szinte azonnal megvalósítható kreatív játék, melyeket garantáltan élvezni fognak a kollégák. Egg-cellent design, versenyautó és aknamező. Izgalmasnak hangzanak, ugye?

Elolvasom >>>

Karitatív csapatépítés: jótékonyság közösen

Kellemeset a hasznossal! Éppúgy összehozza a kollégákat, mint bármilyen csapatépítő program, ám ezúttal vissza is adtok valamit a közösségnek. Az alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk pár jótékony csapatépítő program ötletet, amit bátran ajánlunk neked és munkatársaidnak.

Elolvasom >>>

A profi rendezvényszervezés lépései

Rendezvényszervezés előtt állsz? Tudjuk, hogy egy workshop, csapatépítő nap vagy konferencia lebonyolítása időigényes és egyben rendkívül sokösszetevős feladat, így annak érdekében, hogy a szervezés a lehető leggördülékenyebben haladhasson, írtunk egy nagyon hasznos kis cikket a világszínvonalú rendezvényszervezés lépéseiről.

Elolvasom >>>

Rendezvényszervező cég választása lépésről-lépésre

Inkább rendezvényszervező cégre bíznád a szervezést? Jó ötlet, ugyanis hatalmas terhektől mentesítenek téged és végeredményében a rendezvényed is sokkal színvonalasabbá válhat profi szakemberek szervezésében. De milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani egy ilyen céget? Mikor csapj le azonnal egy ajánlatra? Mikor kell azonnal nemet mondanod? Cikkünkből kiderül.

Elolvasom >>>

'; }else{ history = ' '; } if($type=='category'){ if($data.area){$data.city = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.name + ''+$delete+'
  • '; }else if($type=='listing'){ if($data.area){$data.region = $data.area;} output += '
  • '+history+''+ $data.title.rendered + ''+$delete+'
  • '; } return output; } function gdasac_click_action($type,$url){ if($type=='category'){ // add location /*if(geodir_search_params.autocompleter_filter_location) { var current_location = geodir_params.location_url; $location_string = current_location.replace(geodir_params.location_base_url, ""); $url += $url.endsWith("/") ? "" : "/"; $url += $location_string; }*/ window.location = $url }else if($type=='listing'){ window.location = $url } }